Ma brate, ne vjerujem da ima budala koja bi dala pare za Dzemu ili TatkaTHEC je napisao/la:@kinosvra a jel to kontamo nekog stopera i prodati cim i barbarica mislimo dovesti
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Drugo pretkolo- ispadanje ne ides nigdjeAmarildo je napisao/la:Pošto se ne sjećam najbolje, kako ide sistem ovih pretkola? Je l' ukoliko ispadnemo idemo u treće pretkolo Europa Lige, ili to vrijedi tek od narednog pretkola?
Trece pretkolo- ides u play off lige europe
Play off lige prvaka- grupe lige europe
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Od narednog. Znaci ako prodjemo Lech imat cemo minimalno jos 4 evropske tekme.Amarildo je napisao/la:Pošto se ne sjećam najbolje, kako ide sistem ovih pretkola? Je l' ukoliko ispadnemo idemo u treće pretkolo Europa Lige, ili to vrijedi tek od narednog pretkola?
Laku noc braco, sutra kad se probudim ne bude li Stepanov u dresu vec i zagrljen sa Ibrakom bit ce belaja! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nije los ovaj Pablo Escobar iz Bolivije. Evo gledam Copa America
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
najjaca stvar koju sam cuo nedavno je bila da ni Puzijeva rodjena mater ne bi otmicarima dala 200 k eura za njega a kamoli neki klub, jer se spominjao njegov odlazakkinosvra je napisao/la:Ma brate, ne vjerujem da ima budala koja bi dala pare za Dzemu ili TatkaTHEC je napisao/la:@kinosvra a jel to kontamo nekog stopera i prodati cim i barbarica mislimo dovesti
Pyro is not a crime !
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Nek je hairli buraz, i meni je u 2.macahz je napisao/la:Ja necu ni spavat hahhah... ispit u 9, srecu mi pozeliteEvolution87 je napisao/la:Poranite sutra
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Stislo ovo u nevakat, sretno i tebiuNbx je napisao/la:Nek je hairli buraz, i meni je u 2.macahz je napisao/la:Ja necu ni spavat hahhah... ispit u 9, srecu mi pozeliteEvolution87 je napisao/la:Poranite sutra
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Ikande ?
Ako je vjerovati onim klipovima na tubeyou. [WHITE SMILING FACE]
Jeli se mozemo sada svi usaglasiti da je ovo najbolji tim Sarajeva poslije rata, a mozda drugi ili treci u historiji?
Ne znam sta ce biti u Poljskoj, ali moje je misljenje da Lech na Kosevu nema sta traziti. Kad je Benko mogao izbaciti jedan Stutgart, onda moze i mali Lech.
Ne znam sta ce biti u Poljskoj, ali moje je misljenje da Lech na Kosevu nema sta traziti. Kad je Benko mogao izbaciti jedan Stutgart, onda moze i mali Lech.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Po po meni ovaj tim nije ni blizu onog sa Susicem, Pasicem, Hadzibegcem itdm... A poslije rata vjetovatno jeste jer nikad nismo bili posebno jaki.
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
u stilu Rascica. Matuoko kakva greska hahhahahAmca007 je napisao/la:
Hajde Leone tebra ponovi ovo.
Evo vec 7 sati a Ibrak jos nije se slikao sa Stepanovom! Uprava napoljeeee!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
ovaj ikende isti mirza vaeraanovic
meni vise izgleda kao zadnji vezni al moze i stopera on bi mogao umjesto cimija uletiti kad ovaj ode . pamet u glavu i dalje smo autsajderi i tako to treba gledati ne ocekivati previse . ekipa nam je top
ali nismo favoriti samo lagano raja .
Znaci stepanov potpisuje bravo , iskusan stoper prije svega sto je nama prijeko potrebno kako god dobro nam dosao i budi glavni u odbrani protiv poljaka sto se tice njegove prijave rok je do 9 jula u ponoc.
Edit: Ikande zadnji vezni nam se isto prikljucuje 
04.10.2009 !!
Dobro jutro braco.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Gledam ovog Ikande-a....i sjetih se kad je Nouken usao prvi put u igru...a kompletan Istok na nogama i skandira "Ugljesa, Ugljesa...." 
Nadam se da su potpisali kada se probudim, laku noc djeco 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase