FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ljudi dragi ubise vas kompleksi nize vrijednosti. Nemojte potcjenivati nase igrace. Zivi bili pa vidjeli, kako ce Lech da prodhe. Nije ovo ekipa visr koja se.mjenja svake godine, nije ekipa u kojoj igra Melunovic, Vusljanin, Radulovic, Zlatkovic, nije ovo ekipa koju vode kvazi strucnjaci. Postujte ovo.
Tvrdim da Lech nema golmana ko Delaca, box to box igraca tipa Cimirota, Krilo tipa Duljevica i napadaca Benkine kvalitete kao i stopera kvalitete Stepanova.
Okliznuce se ko i Levski, ili Atromitos.
Grupo stizemo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tvrdim da Lech nema golmana ko Delaca, box to box igraca tipa Cimirota, Krilo tipa Duljevica i napadaca Benkine kvalitete kao i stopera kvalitete Stepanova.
Okliznuce se ko i Levski, ili Atromitos.
Grupo stizemo
Goriiiiiihodža je napisao/la:![]()
Izvolite se braniti...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kad je izdrzao Islandski Stjarnan mozemo i mi.MCMXLVI je napisao/la:Tako je jokeru! Treba biti realan braco, oni su i dalje favoriti. Meni je inace drago ta cinjenica da nam ostaje isti kostur kao i onaj protiv Borrusije u gladbachu pred 50.000 ljudi. Ne zaboravimo da u slucaju dobrog rezultata na kosevu, nas u Poljskoj ceka 40.000 vatrenih navijaca! Valja to izdrzati 90min.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- FrancescoTotti
- Kontakt:
mi sve i da potpisemo Ikandea, Stepanova pa da dovedemo i Vukcevica, opet nismo i ne mozemo bit favoriti protiv Lecha. Al imamo sanse, i to velike. Casa nam je do pola napunjena, sad na ekipi je da odluci jel poluprazna ili polupuna. Kvaliteta imamo i mi, i to velikog, ukoliko bi nam se sve poklopilo, pa i ponovili igru iz europe iz prosle godine, ja sam uvjeren da bi prosli Lecha, pa i mnogo dalje. Sada u odnosu na proslu godinu u europi imamo Delaca, Stepanova, Benku! to su 3 fenomenalna igraca, 3 igraca koja ekipi daju onu zvijezdicu vise.
Nemojmo zurit, sutra abd kad se probudim, volio bi da vidim ikandea i stepanova na naslovnici sportsport.ba kako se rukuju sa Ibrakom, eh nakon toga nek idu trenirat sa ostatkom ekipe, pa do 14. jula, i spektakla na AFH-u.
Eh tad braco moja, vidimo se na stadionu, pa da zajedno slavimo.
Laku noc .
Nemojmo zurit, sutra abd kad se probudim, volio bi da vidim ikandea i stepanova na naslovnici sportsport.ba kako se rukuju sa Ibrakom, eh nakon toga nek idu trenirat sa ostatkom ekipe, pa do 14. jula, i spektakla na AFH-u.
Laku noc .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
E sada se možemo pomarisati sa plavim poljskim hadaljima:hodža je napisao/la:![]()
Izvolite se braniti...

Samo mislim da je benkara naše najveće pojačanje opet:

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 26 jun 2015, 01:56, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Samo bih ja tu dodao jos najmanje Andjusica i Kobiljara za krila, imat ce svoje prilike 100%.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
i daleko manje od 40 000 ljudi je biloManuel je napisao/la:Kad je izdrzao Islandski Stjarnan mozemo i mi.MCMXLVI je napisao/la:Tako je jokeru! Treba biti realan braco, oni su i dalje favoriti. Meni je inace drago ta cinjenica da nam ostaje isti kostur kao i onaj protiv Borrusije u gladbachu pred 50.000 ljudi. Ne zaboravimo da u slucaju dobrog rezultata na kosevu, nas u Poljskoj ceka 40.000 vatrenih navijaca! Valja to izdrzati 90min.
Pyro is not a crime !
To stoji. Drago mi je sto ce isti igraci istrcati kao i oni u Gladbachu, jos uz Benku i bez Bandovica a bogami i mnogo vise iskustva.Manuel je napisao/la:Kad je izdrzao Islandski Stjarnan mozemo i mi.MCMXLVI je napisao/la:Tako je jokeru! Treba biti realan braco, oni su i dalje favoriti. Meni je inace drago ta cinjenica da nam ostaje isti kostur kao i onaj protiv Borrusije u gladbachu pred 50.000 ljudi. Ne zaboravimo da u slucaju dobrog rezultata na kosevu, nas u Poljskoj ceka 40.000 vatrenih navijaca! Valja to izdrzati 90min.
@Thec, jbg brate ipak je to paklena atmosfera.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
ma svakako su oni favoriti, to sto kuci imaju dobru atmosferu im je bonus, ali ne bojim se ja toliko toga niti mislim da ce se nasi igraci nesto previse prepasti, nisu ni u Njemackoj, jednostavno smo tamo razbijeni onako jer svabo kad krene ne zna stati a nas mentalitet je takav da se poslije drugog gola predas, a to se ovaj put mislim ne bi trebalo desiti, jer smo iskusniji za jednu godinu a i Lech ipak nema toliki kvalitet da bi nas sad pregazio, mislim sve je moguce sa nama ali ne bi trebalo,
prva utakmica na Kosevu je nasa sansa i ovisno od rezultata te utakmice moci cemo praviti nekakve kalkulacije, sad za sad nas revans ne treba puno ni zanimati ni brinuti
Pyro is not a crime !
A Barba?FrancescoTotti je napisao/la:mi sve i da potpisemo Ikandea, Stepanova pa da dovedemo i Vukcevica, opet nismo i ne mozemo bit favoriti protiv Lecha. Al imamo sanse, i to velike. Casa nam je do pola napunjena, sad na ekipi je da odluci jel poluprazna ili polupuna. Kvaliteta imamo i mi, i to velikog, ukoliko bi nam se sve poklopilo, pa i ponovili igru iz europe iz prosle godine, ja sam uvjeren da bi prosli Lecha, pa i mnogo dalje. Sada u odnosu na proslu godinu u europi imamo Delaca, Stepanova, Benku! to su 3 fenomenalna igraca, 3 igraca koja ekipi daju onu zvijezdicu vise.
Laku noc .
ma gubili smo kuci i od Haugesunda i od Atromitosa, nema to veze u obje utakmice puna podrska, al ni sekunde ne sumnjam u povoljan rezultat. tj. pobjedu bez primljenog gola u Sarajevu
-
Coromandel
- Kontakt:
izvolite bjezati. bicemo milostivi pa vam omoguciti slobodan izbor...ili lijevo ili desnoAjax je napisao/la:To je taj radhodža je napisao/la:![]()
Izvolite se braniti...![]()
@kinosvra a jel to kontamo nekog stopera i prodati cim i barbarica mislimo dovesti 
Pyro is not a crime !
Dobar je i Barbaric naravno.kinosvra je napisao/la:A Barba?
Protiv Haugesunda i Atromitosa u revans utakmicama sam uzeo jake pare na kladionici. Sa njima sam i otisao zadnje dane odmora u Budvu da to potrosim. Toliko sam bio siguran u prolaz dalje i ako nisam ni znao da Atromitos nije izgubio domacu utakmicu te sezone. Lech je za mene sada skroz druga prica.. Bice j.ebeno!!macahz je napisao/la:ma gubili smo kuci i od Haugesunda i od Atromitosa, nema to veze u obje utakmice puna podrska, al ni sekunde ne sumnjam u povoljan rezultat. tj. pobjedu bez primljenog gola u Sarajevu
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- Evolution87
- Kontakt:
Poranite sutra 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Gdje cu vise poraniti od ovog sada 
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Pošto se ne sjećam najbolje, kako ide sistem ovih pretkola? Je l' ukoliko ispadnemo idemo u treće pretkolo Europa Lige, ili to vrijedi tek od narednog pretkola?
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ja necu ni spavat hahhah... ispit u 9, srecu mi pozeliteEvolution87 je napisao/la:Poranite sutra