Vala nam se ni ove godine niko nije naguzio od ovih sto su se borili za opstanak,sem Mladosti.Bili smo bolji i pobjedili ih.Ili kao u Gradaccu imali i srece.Ja od ovih ispod nas ne vidim sem Slobode i Radnika nikoga da se ozbiljno pojacao.A od konkurenata Sarajevo i Zrinjski ce uci jaci od nas u sezonu kako sada stvari stoje.Siroki reze troskove kao sto su uradili u kosarci i mislim da ce njihove ambicije biti dosta nize nego sto smo navikli.Olimpik kao i lani,dobar ali na duge staze slabiji.Pretejrujete sa nekim stvarima.Nisam ja uopste zadovoljan kako je ovaj prelazni do sada protekao ali ocekujem i jedan ili dva odlaska gdje cemo dosta dobro proci.Isto tako ocekujem i onda najmanje 2 dolaska do pocetka PL.Rano je jos.pijanBabo je napisao/la:Ide skracenje Lige, ne znam sta tu nije jasno. Ekipe kao sto je Vitez vise nece izaci na teren skinutih gaca nego ce zapeti da osiguraju kakvu takvu sansu sa opstankom. Ove sezone i Europa je upitna ne samo nama, vec svima i ako to sada zvuci smijesno.bistrikboy je napisao/la:Samo neko ko ne prati klub moze imati neka prevelika ocekivanja .Ova sezona nit' ce biti teska nit' ce biti kljucna za nas,bar ne u sportskom aspektu.Ima ljudi koji daju pare i dok su oni tu bice sve koliko-toliko okay,za nesto vise treba jedan da bas potegne,mozda i to bude.pijanBabo je napisao/la:Nadam se da ce biti nesto od te price oko Amerikanaca, jer mi ako dozivimo debakl ove sezone sami cemo sebe ukopati jos vise. Ocigledno je da ce ova sezona biti na navijackom nivou cista 0, a kako i ne bi bila kada na stadionu plantiraju bombe. Medjutim, kod ovih sto idu na utakmice ocekivanja su prevelika i strah me da u slucaju da ako ne osvojimo nista i ta nekolicina sto ide na utakmice ce se okrenuti protiv uprave pod parolom "svi dovode pojacanja samo mi ne". Kako god, ova sezona ce biti jedna od najtezih i svakako kljucna za nas. Ili cemo razjebati sve ovo sto smo gradili od kako se Amar vratio, ili cemo naci generalnog i nastaviti naprijed.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- samogrbavica
- Kontakt:
Kako moze biti dobro kad tebi sad (pretpostavka da se nece niko prodati) trebaju najmanje dva kvalitetna igraca. Sta ce biti ako prodas dva igraca? Trebat ce ti onda itekako puno vise i kvalitetnijih igraca.
KHAJ PRICE
- bistrikboy
- Kontakt:
Dragi moj balkon a gdje sam napisao da je dobro?samogrbavica je napisao/la:Kako moze biti dobro kad tebi sad (pretpostavka da se nece niko prodati) trebaju najmanje dva kvalitetna igraca. Sta ce biti ako prodas dva igraca? Trebat ce ti onda itekako puno vise i kvalitetnijih igraca.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- samogrbavica
- Kontakt:
Nisam ja uopste zadovoljan kako je ovaj prelazni do sada protekao ali ocekujem i jedan ili dva odlaska gdje cemo dosta dobro proci.Isto tako ocekujem i onda najmanje 2 dolaska do pocetka PL.Rano je jos.bistrikboy je napisao/la:Dragi moj balkon a gdje sam napisao da je dobro?samogrbavica je napisao/la:Kako moze biti dobro kad tebi sad (pretpostavka da se nece niko prodati) trebaju najmanje dva kvalitetna igraca. Sta ce biti ako prodas dva igraca? Trebat ce ti onda itekako puno vise i kvalitetnijih igraca.
KHAJ PRICE
- bistrikboy
- Kontakt:
Financijski jadan ne bio.Aldine odyebi.samogrbavica je napisao/la:Nisam ja uopste zadovoljan kako je ovaj prelazni do sada protekao ali ocekujem i jedan ili dva odlaska gdje cemo dosta dobro proci.Isto tako ocekujem i onda najmanje 2 dolaska do pocetka PL.Rano je jos.bistrikboy je napisao/la:Dragi moj balkon a gdje sam napisao da je dobro?samogrbavica je napisao/la:Kako moze biti dobro kad tebi sad (pretpostavka da se nece niko prodati) trebaju najmanje dva kvalitetna igraca. Sta ce biti ako prodas dva igraca? Trebat ce ti onda itekako puno vise i kvalitetnijih igraca.
- samogrbavica
- Kontakt:
Sta ces jadan ne bio dobro proci financijski nemas igraca u rosteru. Sta ce ti financije ako budes 10, Bog ti pomogao.
KHAJ PRICE
- bistrikboy
- Kontakt:
samogrbavica je napisao/la:Sta ces jadan ne bio dobro proci financijski nemas igraca u rosteru. Sta ce ti financije ako budes 10, Bog ti pomogao.

- samogrbavica
- Kontakt:
Ma ti si kralj brate majke. Dobro je sto ces prodati dva igraca i dovesti dva nova a pripreme se zavrsile, sezona pocinje. Uigrat ce se 10.kolo, ma ti si tito majke mi!!
KHAJ PRICE
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
ja koliko vidim ova utakmica je bila dobra za gledat , ovi dupli pasovi s nase strane su odlicni , i zanima me desni bek ovaj sto ispada 2x jel ovo livaja ?
- corleone87
- Kontakt:
Joj Bajića vazda kilavo reaguje u ovim izglednim prilikama,zicerima..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Jos jedan veliki Manijak, Zeljovac, nas je napustio.. Anere, rahmet Ti dusi...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ako nisam pogrešno razumio jučer, ti si taj koji snima i montira sve ove izvještaje, ako nisam onda kapa do poda legendoIpee je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ovaj Diatta pravo simpatičan momak, dobričina neka. Vidio sam neke komentare u toku utakmice koje nisam baš mogao da shvatim s obzirom da se radilo o pripremoj utakmici, utakmici u kojoj niko iole normalan neće ići glavom na kopačku niti će trčati punim tempom (sem Memije možda).
Naravno da se ne nadam previše ali volio bi da se ovo sa Amerikancem obistini a i oni uhljupi super najavu napraviše s obzirom da ni ptice na grani ne znaju koliko ljudi pročita onaj članak a ni sam Bog neće znati koliko će ljudi sutra otići na trafiku po novine jer će izgleda izaći samo u printanom izdanju. Daj Bože da investira pa da zagrmi sa juga..
[youtube][/youtube]

@edit
Jako lijepo znamo kombinovati što naravno od našeg Želje uz rezultate svi i očekujemo a upravo u ovom kombinovanju i ovom načinu izgrađivanja akcija vidim Odin potpis što me naročito raduje

Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 26 jun 2015, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ne pricam ja o pojacanjima, niti prigovaram sta upravi. Kod nas svakako nema pojacanja, i niti jedan klub ukljucujuci Zrinjski i Sarajevo po mom misljenju nije se pojacao. To su samo medijske najave neki Nigerijci, onda bivsi igraci Porta itd.... da su tako dobri ne bi zavrsili u ovoj ligi, od toga ja polazim s toga ovdje ko god da igra u 5 je deka. Ono sto pokusavam reci da ovu sezonu moramo ozbiljnije shvatiit u odnosu na ostale sezone jer se liga smanjuje tako da treba ocekivati i igre za zelenim stolom.
Odovic je rekao da mu je bio cilj da niko iz prvih 11 ne ode iz ekipe. Posto on bolje od nas zna koliko nam pojedini igraci znace, Memija na poziciji desnog beka naprimjer, onda nema odlaska. Po svemu sudeci Livaja ne moze biti adekvatna zamjena za Memiju.samogrbavica je napisao/la:Istina. Vise ekipe na Grbavicu nece dolaziti skinutih gaca kao prije kad su ovdje dolazile na izlet a na svom terenu trazile bodove. Ove sezone ce ti svaka ekipa doci da uzme bodove, jer ce svaki bod znaciti opstanak.
Ovo danas sto su ljudi gledali a objektivni su kazu da ni mi a ni Zrinjski nista posebno(oni imaju dosta novih igraca). Ako 5 ljudi kazu da je Livaja obicni levat onda je tako, nadat se da ce biti dobar. Diatta isto ali meni je od danas drag da je najgori, pravi brat.
Teska ce ovo sezona biti za nas. Nigdje nas nema ako se ne dovedu 2-3 kvalitetna igraca koja mogu odmah igrati. Klupe nemas nikako. Nadat se da ovaj brazilac ili sta je vec bude dobar, ostatak teska sezona. Uz pretpostavku da cemo nekoga prodati, onda jadna nam majka.
Auuf pa imali smo prelijepe akcije, mozda pocnemo igrati onako kako Oda zeli

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Poslije teske prve tekme i debija, pravi navijaci valjda daju podrsku svom novom igracu, pa tako Livaj glavu gore, opusti se i igraj fudbal
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Samogrbavica....drug prelazni rok jos nije zvanicno poceo.Ima jako puno igraca kojima ugovori isticu sa 30.06 tako da buraz ti i tebi slicni bezveze serete......
- samogrbavica
- Kontakt:
Ja ni sekunde ne sumnjam da ce Odovic izvuci maksimum iz ove ekipe i uraditi sta je u njegovoj moci. Koliko god nekome izgledalo glupo, nekad se neke stvari bolje vide s tribina. Pusti ti sad price ovih neki koji su pljuvali, pa ih neko opomenuo da smire strasti da ne budi oni kao ostali, pa su okrenuli plocu.ZaZelju je napisao/la:Odovic je rekao da mu je bio cilj da niko iz prvih 11 ne ode iz ekipe. Posto on bolje od nas zna koliko nam pojedini igraci znace, Memija na poziciji desnog beka naprimjer, onda nema odlaska. Po svemu sudeci Livaja ne moze biti adekvatna zamjena za Memiju.samogrbavica je napisao/la:Istina. Vise ekipe na Grbavicu nece dolaziti skinutih gaca kao prije kad su ovdje dolazile na izlet a na svom terenu trazile bodove. Ove sezone ce ti svaka ekipa doci da uzme bodove, jer ce svaki bod znaciti opstanak.
Ovo danas sto su ljudi gledali a objektivni su kazu da ni mi a ni Zrinjski nista posebno(oni imaju dosta novih igraca). Ako 5 ljudi kazu da je Livaja obicni levat onda je tako, nadat se da ce biti dobar. Diatta isto ali meni je od danas drag da je najgori, pravi brat.
Teska ce ovo sezona biti za nas. Nigdje nas nema ako se ne dovedu 2-3 kvalitetna igraca koja mogu odmah igrati. Klupe nemas nikako. Nadat se da ovaj brazilac ili sta je vec bude dobar, ostatak teska sezona. Uz pretpostavku da cemo nekoga prodati, onda jadna nam majka.
Ja sam dosadan sam sebi ali je sezona duga, imamo kratku klupu, treba nam par kvalitetnih igraca uz pretpostavku da nece niko otici da se mozemo boriti u ligi. Evropu moramo proci 1.pretkolo, a u drugom nemamo sta traziti s ovim sastavom. Meni je npr. drag kao igrac Kokot, ali on je za ove lige dobar. ali je brate dragi slabo spreman totalno. Pogotovo za evrope. Jedina prevaga bi mogao biti Djelmic i na ovom klipu se vidi da je kao munja brza to je jako bitno. Isto tako treba nam jedan centarfor koji ce biti ubitacan. Puno mi sansi napravimo a malo golova dajemo (u evropi mislim). Uvijek neko peljanje pred golom hoce da se useta ili 3 zicera sva 3 fuli (u evropi toga nema, sve moras iskoristiti).
Zato kazem da nam ne ode niko treba nam par igraca koji mogu uletiti odmah. Ali ako nam odu Bajic, Memija, Antolovic a to je poslije evrope sto znaci da ti liga pocinje i da svaki iole dobar igrac ce imati vec klub i biti u treningu. Sigurno te nece cekati igraci na livadi dok ti vidis hoces nekoga prodati ili ne.
Isto nadat se da ce ovaj malac Tiago biti od koristi (iznenada). Ali sta se moze, cekati utakmice, pozelilo se..
I vala da se ne smara vise sa mnom, ovo je samo moje misljenje niti ce koga u klubu zanimati to sto ja pisem i zelim, tako da ohladite malo. Ja zelim da budemo jaci, da se borimo za titulu svake godine a to sto ja ne razmisljam kao kunto, panto je moja stvar.
KHAJ PRICE
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, voltron30 i 84 gosta.