Ni toplo ni hladno danas. Moje mišljenje, lajičko.
U nekim segmentima se vidi napredak, npr. znamo graditi napad, nije to srljanje više, dok su nam oni često i lako višak pravili, najčešće u sredini i po našoj desnoj strani. Oni nisu imali prilika, imali su dobrih situacija, ali sa lošim zadnjim pasom, mi smo prijetili vidjet će se na video izvještaju.
Antolović - nezaposlen, galami dosta što prije nije puno radio.
Livaja - danas kritičan, prema naprijed loš, prema nazad još lošiji. Nadam se da je imao loš dan.
Kosorić - standardno dobar
Bogdanović - kao i Aco, s tim da ih je Stevo znao napatiti
Kvesić - solidan, dosta išao naprijed pa se potrošio brzo
Hadžiahmetović - par puta bljesnuo, imao i loših poteza u postavljanju, ali mislim da je to još uvijek neuigranost sa Blagojevićem
Blagojević - solidan, vrijeđali ga svo vrijeme, dobru dugu loptu ima i pregled igre
Đelmić - danas među najboljim, standardno brz, pravio i mdosta problema
Kokot - igrao lijevo standardan, poslije prešao na špica ali kad je već umro tak oda nije mnogo napravio
Bajić - dobar danas, udarali su ga i Radeljić i Graovac koji su dobri stoper, dva puta zaprijetio
E. Sadiković - kvalitetno odradio posao, možda od klupe najbliži prvim 11
Thiago - ima problem sa jezikom, ne zna ni engleski dosta mu to otežava sve. Igrao desno, solidan bio
Diatta - tanak skroz, ali je postigao gol.
Uzelac - igrao lijevog beka, baš spreman, jak, ima dva tri dobra prodora
Šehić - igrao desnog beka, dva tri puta ga Todorović baš napatio, ali se vidi brzina kod njeg, vjerujem da bi na krilu više napravio
Hasanović - premalo igrao
Hodžurda - isto tako
Dado - standardan, imao dobar šut, mijenjao brzo strane, solidan
Zrinjski dobra ekipa baš, čvrsta nazad, ali nije danas Želju nadigrala sigurno. Zakarić im ušao, totalno nespreman, malo i kila nabacio, brzo nakon ulaska i ložu povrijedio pa je izašao.
Anere rahmet ti duši!