NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Kod nas su igraci igrali od 600 do 2.000KM uz tu spomenutu godisnju placu ili ti ga premiju za potpis. Najbolji igraci su imali 50 do 60 tisuca maraka. U nekom boljem klubu tipa Siroki, Zrinjski, Zeljeznicar, Sarajevo, igraci sigurno traze i vece pare. Naravno, broj igraca s tim premijama je mali, pogotovo broj igraca s velikim premijama. Imas mozda 3-4 igraca s ogromnim premijama i 5-6 igraca s nesto manjim. Ostali mozda dobiju tri do pet tisuca za potpis.
Ja ne vjerujem da u Širokom itko ima preko 1800KM plaću možda sam i previše rekao
Plata u BiH ništa ne znači. Tu se daje još ispod stola, premije... Čak i onaj sa platom 1000 KM, kasnije može postati jedan od najbogatijih, ali se to krije. 

Sa Plazonicem dogovoren sporazumni raskid ugovora, ide u inozemstvo, najvjerovatnije u Maroko
Zeljko Malcic ipak ostaje u GOSK-u...
Zeljko Malcic ipak ostaje u GOSK-u...
Zadnja izmjena: Android, dana/u 23 jun 2015, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
a bome i obrnutoPappy je napisao/la:Plata u BiH ništa ne znači. Tu se daje još ispod stola, premije... Čak i onaj sa platom 1000 KM, kasnije može postati jedan od najbogatijih, ali se to krije.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Široki je sve slabiji i slabiji i sa ovim sastavom nismo medju 5 ekipa u ligi.Neznam kakvi su planovi za ovu sezonu.Već prijateljedke utakmice sa Velezom,Vitezom i Radnikom će potvrditi da smo prosjećna ekipa.
Majstori, Zakarić je od Dinama imao 2500 eur, još Široki pogurao bar 1000, 1500 mislim da u Zrinji nema toliko sigurno.
I samo jako...
I samo jako...
I have a dream
-
- Kontakt:
Gdje zavrsi Zakaric?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Zakarić je napravio ogroman napredak u karijeri i potpisao za HŠK Zrinjski 

SAMOMOSTAR je napisao/la:Zakarić je napravio ogroman napredak u karijeri i potpisao za HŠK Zrinjski

Nakon smjene Slavena Muse predsjednik kluba Mijo Jelić za Večernjakov sportski tjednik MAX dao je intervju u kojem je rekao da su plaće od 1500-3000 euraljutinar je napisao/la:Ja ne vjerujem da u Širokom itko ima preko 1800KM plaću možda sam i previše rekao

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Neka mu je sretno u SŠK Zrinjski, kod nas nije bio dobar, usporavo igru uz potez viška.brig je napisao/la:SAMOMOSTAR je napisao/la:Zakarić je napravio ogroman napredak u karijeri i potpisao za HŠK Zrinjski
Ivan Baraban od igrača sa strane + Špikić posudba, vratili Pinjuha i Odakawestherc je napisao/la:Jeste doveli koga?
I samo jako...
Neretvanac, Cibalia i GOSK na memorijalu Gojka Suska 

HRHB
HRHB

Gospoda iz Sirokog u Zepcu

Fino fino 
Frano Colak ide na posudbu u Neretvanac

HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
šta bi od onoga "falco" oni iz brazilaAndroid je napisao/la:Fino fino
Boga pitaj di je onaj na kraju zavrsio, Neretvanac nesto malo, cini mi se da je radna dozvola bila u pitanju pa nije mogao igrati, onda je bio u Slogi iz Ljubuskog...brigsiroki je napisao/la:šta bi od onoga "falco" oni iz brazilaAndroid je napisao/la:Fino fino
HRHB
HRHB
Gdje je Kukavica na kraju završio. On je bio dobar u juniorima, pa kasnije otišao u pozajmicu na GOŠK i kasnije ga nigdje ne primjetih. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.