FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Re: FK Željezničar
" ? " % $ " се ' " % $, & / $ ', ? ? са & $ " ? & " - $ европу " на '. & ' % & $ ? " а " " " " се " онај југ $ " ?. $ у ? се ".
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
Seyo_TM je napisao/la:Na danasnji dan prije 25 godina smo na Grbavici odigrali polufinalnu utakmicu kupa uefa!!
Kada u klubu nije bilo dobre volje da se obiljezi ovaj dan...barem da se ja sjetim i nedopustim da ovaj dan prodje kao i svaki drugi!! Ipak je ovo nas najveci uspjeh i bh fudbala uopste!
25.4.1985 - 25.4.2010.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- zlaya_tm87
- Kontakt:
200.000 KM je odvojeno za rekonstrukciju istocne tribine (gdje je lokomotiva) od strane Kantona ili Grada Sarajeva, nisam siguran. Kad ce radovi poceti, ne zna se jos uvijek...? 2 - ? je napisao/la:" ? " % $ " се ' " % $, & / $ ', ? ? са & $ " ? & " - $ европу " на '. & ' % & $ ? " а " " " " се " онај југ $ " ?. $ у ? се ".
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Evo da i ja obilježim godišnjicu najvećeg uspjeha BH fudbala
tj. onog slavnog revanša.
[youtube][/youtube]
Seyo, ako možeš, vidi da na oficijelnu stranicu uvrste ovaj video umjesto onog prelošeg s mađarskim komentatorom, koji se naravno raduje kad ga primimo. Slao sam im mail, ali ništa.

[youtube][/youtube]
Seyo, ako možeš, vidi da na oficijelnu stranicu uvrste ovaj video umjesto onog prelošeg s mađarskim komentatorom, koji se naravno raduje kad ga primimo. Slao sam im mail, ali ništa.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 25 apr 2010, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- elninho_resTO
- Kontakt:
djesi cuo ovo za 200 hiljada...to bi bilo extra da nas i oni malo poguraju,a ja se nadam bodu protiv veleza,...znal se ista o putu navijaca??zlaya_tm87 je napisao/la:200.000 KM je odvojeno za rekonstrukciju istocne tribine (gdje je lokomotiva) od strane Kantona ili Grada Sarajeva, nisam siguran. Kad ce radovi poceti, ne zna se jos uvijek...? 2 - ? je napisao/la:" ? " % $ " се ' " % $, & / $ ', ? ? са & $ " ? & " - $ европу " на '. & ' % & $ ? " а " " " " се " онај југ $ " ?. $ у ? се ".
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Kome "im"? mozes i na ppŽeljovac je napisao/la:Evo da i ja obilježim godišnjicu najvećeg uspjeha BH fudbalatj. onog slavnog revanša.
rijesit ce se to svakako

- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
& $ 6 ? & $ & не " $ ? ово је " ' ? " " ? '. $ се $ - " " " % новца са 200 000 не ' $ се ' пуно $zlaya_tm87 je napisao/la:200.000 KM je odvojeno za rekonstrukciju istocne tribine (gdje je lokomotiva) od strane Kantona ili Grada Sarajeva, nisam siguran. Kad ce radovi poceti, ne zna se jos uvijek...? 2 - ? je napisao/la:" ? " % $ " се ' " % $, & / $ ', ? ? са & $ " ? & " - $ европу " на '. & ' % & $ ? " а " " " " се " онај југ $ " ?. $ у ? се ".
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
stara info behmen obecao jer je kosevo dobilo 200 vise za pomocne terenedjesi cuo ovo za 200 hiljada...to bi bilo extra da nas i oni malo poguraju
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
? 2 - ? je napisao/la:& $ 6 ? & $ & не " $ ? ово је " ' ? " " ? '. $ се $ - " " " % новца са 200 000 не ' $ се ' пуно $zlaya_tm87 je napisao/la:200.000 KM je odvojeno za rekonstrukciju istocne tribine (gdje je lokomotiva) od strane Kantona ili Grada Sarajeva, nisam siguran. Kad ce radovi poceti, ne zna se jos uvijek...? 2 - ? je napisao/la:" ? " % $ " се ' " % $, & / $ ', ? ? са & $ " ? & " - $ европу " на '. & ' % & $ ? " а " " " " се " онај југ $ " ?. $ у ? се ".
Ma čekamo da se Džeko proda i da uzmemo naših 3 posto

Ko je rekao da se ono ruglo od verande nece praviti...problem je sto za zapad treba 3 puta vise para nego za istok...svlacionice, loze, mjesta za novinare, klupske prostorije itd
- elninho_resTO
- Kontakt:
mma jarane ova uprava ,200hiljada i nijaz mogu svasta napravit...jos od evrope da dobijemo pare i mozemo pocet gradit,al samo pocet jer 200 hiljada kolko god uprava bilasposbna nemoze izgratid nista,usporedjivat sa borcom netreba jer se zna koje dao pare,al to nije vazno oni grade i boli i kur..c...valjda ce bit jos para,sretna godisnjica
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
Jarane da se ima para pa da se naprave još dvije tribine u stilu sjevera i da se pokrije Jug. Mada bih strašno volio da jug nije onako zakrivljen...Seyo_TM je napisao/la:Ko je rekao da se ono ruglo od verande nece praviti...problem je sto za zapad treba 3 puta vise para nego za istok...svlacionice, loze, mjesta za novinare, klupske prostorije itd
da cuo sam i ja da je izdvojeno 200 hiljada , al stadion ce radit vecinom zatvorenici jer ce oni besplatno radit , a ceka se samo zakon da se usvoji kako bi oni mogli volonterski radit
-
- Kontakt:
I radit ce iskljucivo pitari!kristian je napisao/la:da cuo sam i ja da je izdvojeno 200 hiljada , al stadion ce radit vecinom zatvorenici jer ce oni besplatno radit , a ceka se samo zakon da se usvoji kako bi oni mogli volonterski radit

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
- elninho_resTO
- Kontakt:
ma radicemo imi....svaki pravi navijac ce doc na grbavicu da radi i pomogne klubu...ja bi prvi bio a bilo bi ih jos(svaka dnevnica je vazna)zamisli samo da dodje 1000 ljudi ,pa to bi islo rekordnom brzinom,,a nijaz bi nas sigurno i pocastio..hahahh..a nek se istok napravi,mada bi bilo extra kad bi jug bio pokriven....bio bi jos puniji makar zbog onih navijaca koji neidu zbog kise,ja npr pola tekmi odem na sjever cim vidim da pada kisa iako imam godisnju za jug
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
-
- Kontakt:
Za 200.000 mozemo samo onu travu pocupati na istoku, a o kakvim parama od dzeke pricate, ne budite djeca
daj meni 1000 pincetom cu sve iscupatAdmiral_TM87 je napisao/la:Za 200.000 mozemo samo onu travu pocupati na istoku, a o kakvim parama od dzeke pricate, ne budite djeca

- ChelseaFann11
- Kontakt:
pa da burazeru..nismo mi djeca..tvoj problem ako se nerazumijes u nogomet..svaki naredni transfer dzeke u bilo koji klub, dzekin maticni klub dobija 10% ja mislim odstete od transfera...Admiral_TM87 je napisao/la:Za 200.000 mozemo samo onu travu pocupati na istoku, a o kakvim parama od dzeke pricate, ne budite djeca
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..
hajd malo procitaj pravilnik pa ces vidjeti jel 10%ChelseaFann11 je napisao/la:pa da burazeru..nismo mi djeca..tvoj problem ako se nerazumijes u nogomet..svaki naredni transfer dzeke u bilo koji klub, dzekin maticni klub dobija 10% ja mislim odstete od transfera...Admiral_TM87 je napisao/la:Za 200.000 mozemo samo onu travu pocupati na istoku, a o kakvim parama od dzeke pricate, ne budite djeca
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Pogresno mislis, ne 10%, nego 2,5-3% (nisam ni ja siguran, al ne vise od ovoga)ChelseaFann11 je napisao/la:pa da burazeru..nismo mi djeca..tvoj problem ako se nerazumijes u nogomet..svaki naredni transfer dzeke u bilo koji klub, dzekin maticni klub dobija 10% ja mislim odstete od transfera...Admiral_TM87 je napisao/la:Za 200.000 mozemo samo onu travu pocupati na istoku, a o kakvim parama od dzeke pricate, ne budite djeca

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.