HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
Re: HŠK Zrinjski
Kordić---->Žeravica
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Zlatić---->Blaić
S.Radeljić------>A.Radeljić
S.Radeljić------>A.Radeljić
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Da se primjetiti , mene cudi kako nas ne dobiste 5 - 0 od salesmoto7777 je napisao/la:1.poluvrijeme Zrinja se salio sa Zeljom (ako je ono prvi sastav los zeljo pravo ) , Zeravica i Fililovic prava pojacanja pravo dobri , a Todor je unistio Blagojevica . . .

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
-
- Kontakt:
Vrlo dobra igra, brza tranzicija lopte i posjed lopte. Željo je čvrsta ekipa, ali puno griješe u zadnjoj liniji i šuplji su po bokovima. Sviđa mi se ovaj Zrinja, sa ovakvom igrom Shirak nema šanse, a gutavo bi bilo i AIK-u. Nadam se da se Zakarić nije ozlijedio i da će Vinko progledat i vidit da je Blaić promašio profesiju skroz.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nadam se i ja da nije ništa ozbiljno sa Zakarićem, treba nam u četvrtak... Prvo poluvrijeme, odlični našizrinjevac365 je napisao/la:Vrlo dobra igra, brza tranzicija lopte i posjed lopte. Željo je čvrsta ekipa, ali puno griješe u zadnjoj liniji i šuplji su po bokovima. Sviđa mi se ovaj Zrinja, sa ovakvom igrom Shirak nema šanse, a gutavo bi bilo i AIK-u. Nadam se da se Zakarić nije ozlijedio i da će Vinko progledat i vidit da je Blaić promašio profesiju skroz.

P.S. šta je naših brojeve promijenilo na dresovima

Jel moze neka analiza Zelje momci, ako nije problem . Sretno u Evropi
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- primasquadra
- Kontakt:
niste loši koliko smo mi bolji bili . imam osjećaj da vam je obrana najlošiji dio momčadi . onaj desni bek Livaja Ivan čini mi se , ili mu je bio imendan pa nije sebi došo ili je totalno van forme . Todorovic ga je činio smiješnim . Ostale igrače i toliko ne poznajem , ali s obzirom na mladost pristojno ste izgledali i u premijer ligi ćete biti opet u vrhu. ali da smo dosta bolji ( barem danas bili ) i to je istina .AsharaK je napisao/la:Jel moze neka analiza Zelje momci, ako nije problem . Sretno u Evropi
što se zrinjskog tiče svi dobri osim pere i denija .
Ma dobro, na tom mjestu je mali Memija, danas smo bili hendikepirani na poziciji desnog beka. Hvala prijatelju . 

Hvala također, sretno i vama! Ozbiljna ste ekipa i talentirana, nema sumnje u to! Moj dojam je, a vjerujem i većine koji su gledali utakmicu, da je ovo baš bila proba da treneri možda riješe neke nedoumice oko sastava i taktičkih postavki... Nema smisla da ti pišem neke analize Želje, jer su obje ekipe igrale uglavnom sa pola gasa, pritom pazeći da ne bude ozljedaAsharaK je napisao/la:Jel moze neka analiza Zelje momci, ako nije problem . Sretno u Evropi

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski
Ma da, ionako je utakmica bila pod znakom pitanja, jer je nasa pomjerena na utorak. Ali eto, igralo se cisto da se ispostuje Zrinjski. Hvala jos jednom.Mandrake je napisao/la:Hvala također, sretno i vama! Ozbiljna ste ekipa i talentirana, nema sumnje u to! Moj dojam je, a vjerujem i većine koji su gledali utakmicu, da je ovo baš bila proba da treneri možda riješe neke nedoumice oko sastava i taktičkih postavki... Nema smisla da ti pišem neke analize Želje, jer su obje ekipe igrale uglavnom sa pola gasa, pritom pazeći da ne bude ozljedaAsharaK je napisao/la:Jel moze neka analiza Zelje momci, ako nije problem . Sretno u Evropi

To su samo moje želje i mislim da imam pravo da ih izrazim na ovoj temi.westherc je napisao/la:Haha aj pišat spavat, crtani prošao ...ZaLe98 je napisao/la:Velika mi je želja da ne izborite evropu nikako iduce sezone.
I samo jako...
Evo ne znam..
Možeš pod opće diskusije... Ovo je tema za ljubitelje Zrinje ...ZaLe98 je napisao/la:To su samo moje želje i mislim da imam pravo da ih izrazim na ovoj temi.westherc je napisao/la:Haha aj pišat spavat, crtani prošao ...ZaLe98 je napisao/la:Velika mi je želja da ne izborite evropu nikako iduce sezone.
I samo jako...
I samo jako...
I have a dream
Prijatelju da si gledao 1.pol. sve bi ti jasno bilo , dobro ste prosli sa samo 1-0 u 1.pol.mukitmovac je napisao/la:Da se primjetiti , mene cudi kako nas ne dobiste 5 - 0 od salesmoto7777 je napisao/la:1.poluvrijeme Zrinja se salio sa Zeljom (ako je ono prvi sastav los zeljo pravo ) , Zeravica i Fililovic prava pojacanja pravo dobri , a Todor je unistio Blagojevica . . .![]()
![]()

HSKZ 19/05
Da su želje konji, prosjaci bi jahaliZaLe98 je napisao/la: To su samo moje želje i mislim da imam pravo da ih izrazim na ovoj temi.

USPUT REČENO, za vas sve mlade talentirane klince, ako niste pročitali nigdje, evo da ovdje stavim.
Nogometna škola HŠK Zrinjski organizira Open football day na stadionu HŠK Zrinjski od 06. do 12. srpnja 2015. godine.
Open football day je nogometna manifestacija koja omogućava svim zainteresiranim nogometašima iz regije, a i šire da se okušaju i pokažu svoja nogometna umijeća i unaprijede svoje znanje. Ova manifestacija također ima za cilj proširenje članova obitelji Zrinjski. Svi ste dobrodošli!
Postati sudionikom ove manifestacije možeš, tako da se pridružiš jednoj od kategorija:
Juniori - 1997. i 1998. godišta - 08,00h
Kadeti - 1999. i 2000. godišta - 09,30h
Za sve dodatne informacije obratite nam se putem e-maila [email protected]
Ja sam mlad? Jesam. Vi me učite da mrzim? Jeste. Ja Vas mrzim? Ne. Ja Vas volim? Ne. Vi ste korektni? Ne. Fala i doviđenja.
Evo ne znam..
-
- Kontakt:
Aj idi skoci u najblizu rijeku.ZaLe98 je napisao/la:Ja sam mlad? Jesam. Vi me učite da mrzim? Jeste. Ja Vas mrzim? Ne. Ja Vas volim? Ne. Vi ste korektni? Ne. Fala i doviđenja.
Ako je premisa pogrešna, onda je i konkluzija pogrešnaZaLe98 je napisao/la:Ja sam mlad? Jesam. Vi me učite da mrzim? Jeste. Ja Vas mrzim? Ne. Ja Vas volim? Ne. Vi ste korektni? Ne. Fala i doviđenja.

Dobrodošao Jasmine

Ima li ikakvih vijesti u vezi Zakarića? Jel ozljeda ozbiljne naravi?
-
- Kontakt:
Kolko ja imam info da nije ništa ozbiljno ali bolje sačekati i službenu informaciju.Mandrake je napisao/la:Ima li ikakvih vijesti u vezi Zakarića? Jel ozljeda ozbiljne naravi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.