FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://www.****/clanak/184290/u-sutr ... eljeznicar
sutra puca tiraz avaza do podne sigurno.da li je patka vidjet cemo.
51%--------49%
- plavanacija
- Kontakt:
Daj Bozezeka_tm87 je napisao/la:http://www.****/clanak/184290/u-sutr ... eljeznicar

Ohoooo
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- corleone87
- Kontakt:
E haj da vidimo i to cudo.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Hajde insajderi i kontra-obavjestajci sa foruma ko je ovaj "amerikanac", da nije neki nas covjek u americi, cime se bavi ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- zubanovic89
- Kontakt:
Vazda sam volio miris dolara 

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
-
- Kontakt:
Joj vas, isto djeca. Pa ko ce vam ozbiljan o tome reci unaprijed?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Haha e pa gdje iskopase amerikanca
Budale
Budale
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Bravo. Znaju ovi sto spinuju kada njima treba, sjete se.samogrbavica je napisao/la:Kao prvo nisam rekao da si ti to pisao, nego je to pisao pile. Mogu potvrditi jos dosta ljudi kad su ga citarali sto moze drugo biti nego da nemamo love, a on je pisao nije do love dali smo koliko treba nego je nesposoban Alihodzic, a isto si i ti to pisao. Nemoj da trazim postove kad pljujejete po Alihodzicu. Neandrtalac vam je pisao da nije Alihodzic kriv a vi pljuvali po covjeku. Toliko licemjerstva je strasno ali znate drzat pridike drugim kad kritikuju a sad ste fol nesto shvatili.
Isto kao sto je sada puno za Govedaricu ta neka famozna cifra, na godisnjem nivou ali eto nije puno za Diatu, 40 na godisnjem, u milju dvije. Par puta sam pisao i svi sute, niko ne smije ni da spomene disbalans u platama te koliko nas zapravo kostaju neki igraci koji objwktivno ne vrijede toliko.
Isto kao sto nema ugraca u pl bih koji bi bio pojacanje a svi sto su dosli ce explodirati. Price za malu djecu.
I nije da se pravdam, zaboli me k sta ko misli o meni, isto kao sto me spineri ne doticu pisuci kako ja branim nekoga, pogotovu nekpga od idiota koji su nam nastwtili.
Zna to aco@ i jos par vas ovde. Samo jedan navijac, koji voli Zelju i iznosi svoje misljenje.
Kome se ne svidja neka me blokira.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
On hoce da "ima" klubove. Mislim da od ovoga nema nista
vidjeti cemo sutra mozda nesto i bude nemoramo odamh donositi zakljucke da li je bomba ili ne.ali mi smo balkanici odamh znamo da nema nistalazar je napisao/la:Haha e pa gdje iskopase amerikanca
Budale

51%--------49%
slobodan prevodperodeformero je napisao/la:On hoce da "ima" klubove. Mislim da od ovoga nema nista

sad do utorka imamo sta pisati hahah
Nemojte se lozit. Sto se manje nalozite manje cete se razocarati.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
covjek hoce da INVESTIRA nije to to makar ja mislim dea nije kao utrpani malac iz malezije.perodeformero je napisao/la:On hoce da "ima" klubove. Mislim da od ovoga nema nista
51%--------49%
Pa hoce da ulozi covjek, pa da moze imati i on koristi, nije reko da ce kupit ili sta vec. Potpuno dva razlicita pojma. 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
ma nećemo vidjeti ništa na osnovu toga šta će avaz napisati. realno.
Ako je ovo Livaja na desnom boku to je katastrofa, dva-tri puta je ispao k'o iz tramvaja, šta je ovo?
- champions1921
Sad kad ovi sto su "dobri" s ljudima u upravi se sjete da ima neki amerikanac al nam zaboravili reci.
Cast pojedincima, al malo ih je.

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Levin, samoFKS i 19 gostiju.