FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sta mislite ko je koga naguzio? hahahaha
-
- Moderator
- Kontakt:
Škaha i ja se grohotom smijemo evo

pssst, ovaj Velež može samo odgovarat za krivično djelo

pssst, ovaj Velež može samo odgovarat za krivično djelo

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- tuzlak1987
- Kontakt:
Slobodno objavi to da Velez se koristi prljavim igrama i da ce bit podnesene PRIJAVE protiv dir.Tanovica i odgovorne osobe u Ksntonalnom savezu HNK,zbog zlouptrebe i ne ovlastenog djelovanja!Naime Ibrahim Skahic je podnio ZAHTJEV putem poste uredno prvog dana prelaznog roka 8.6.za izdavanje ispisnice i brisovnice,i čl.24 pravilnika o registraciji igraca kaze da se igrac AMATER na osnovu uredne dokumentacije poslane orethodnom klubu i fudbal.savezu moze registrovat za drugi klub!A taj isti Velez i direktor kluba koji pojma nema o propisima ovjerava ugovor 13.6.nakon 5.dana posle podnosenja zahtjeva od strane igraca!Providno,prozirno i krivicno djelo!

-
- Moderator
- Kontakt:
Upravo tako. Samo mogu bit tuženi, advokat je tu već. Velež poslije 20. tog podnio zahtjev za novi ugovor.tuzlak1987 je napisao/la:Slobodno objavi to da Velez se koristi prljavim igrama i da ce bit podnesene PRIJAVE protiv dir.Tanovica i odgovorne osobe u Ksntonalnom savezu HNK,zbog zlouptrebe i ne ovlastenog djelovanja!Naime Ibrahim Skahic je podnio ZAHTJEV putem poste uredno prvog dana prelaznog roka 8.6.za izdavanje ispisnice i brisovnice,i čl.24 pravilnika o registraciji igraca kaze da se igrac AMATER na osnovu uredne dokumentacije poslane orethodnom klubu i fudbal.savezu moze registrovat za drugi klub!A taj isti Velez i direktor kluba koji pojma nema o propisima ovjerava ugovor 13.6.nakon 5.dana posle podnosenja zahtjeva od strane igraca!Providno,prozirno i krivicno djelo!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
tuzlak1987 je napisao/la:Slobodno objavi to da Velez se koristi prljavim igrama i da ce bit podnesene PRIJAVE protiv dir.Tanovica i odgovorne osobe u Ksntonalnom savezu HNK,zbog zlouptrebe i ne ovlastenog djelovanja!Naime Ibrahim Skahic je podnio ZAHTJEV putem poste uredno prvog dana prelaznog roka 8.6.za izdavanje ispisnice i brisovnice,i čl.24 pravilnika o registraciji igraca kaze da se igrac AMATER na osnovu uredne dokumentacije poslane orethodnom klubu i fudbal.savezu moze registrovat za drugi klub!A taj isti Velez i direktor kluba koji pojma nema o propisima ovjerava ugovor 13.6.nakon 5.dana posle podnosenja zahtjeva od strane igraca!Providno,prozirno i krivicno djelo!

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima jos jedan dio ali nije bas za citat, glavno je u tom dijelu "i tu ih ja naguzim" 

nemojte tako ipak su to nase brate, RAja, rodjeni
evo na Tusnju akcija pomozimo Velezu, kamion ce biti parkiran citav dan pa ako imate stare odjece, obuce(kopacki), carapa, viska poljoprivrednih kultura donesite pa da pomognemo nasim prijateljima iz Vrapcica
evo Ibrin mali sa Dreznika je donjeo 10 paleta da pomogne pri sklepanju Vrapcici arene
pokazimo koliko smo humani 

Sloboda Tuzla
Mene samo zanima jel vama ok sto je Skahic potpisao ugovor iako mu traje ugovor sa Velezom? Ako jeste, banujte me odma molim vas jer niste dobročinitelji Slobodi. Mogli ste baciti i ispred Cristiana Ronalda ugovor i reci mu : Haj šarni bezveze ovdje za pomoc djevojcici oboljeloj od tumora. Uozbiljite se malo. Ovaj sto je post prijavio, kralju pisem ima pola godine ovdje, rekao sam vam da nijedan klub ne mrzim i da sam prije svega za jačanje bh fudbala uopšte. To što sam iz Mostara, naučen na ljubav prema Veležu je druga priča, ne znaci da mogu vas i sve ostale nabit na neku stvar. Prije mi ni jedan post nisi prijavio, sada odjednom čim je "zaškakljilo" malo, odmah se potezu sankcije neke. Opusti se, ovo je slučaj za suda, ovo je isto kao da potpišeš ugovor sa nekom firmom, a ovamo imaš posao vec godinu dana i ostalo ti jos godinu dana. Ti ako si zaključio mržnju naših forumaša prema vašem klubu i u mojim postovima, imaš problem sa sobom. Puno sreće 

-
- Moderator
- Kontakt:
Je l' ovaj nas zeza? 
VIDIS DA JE OK NAM, CIM JE NAS IGRAC
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

VIDIS DA JE OK NAM, CIM JE NAS IGRAC

Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 25 jun 2015, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ostavi ga ba fukaratz
neka pise covjek..nije on kriv sto mu je tanovic lopina zesca...najebace velez samo tako
neka pise covjek..nije on kriv sto mu je tanovic lopina zesca...najebace velez samo tako
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma samo natamburat i u tz i u onoj njihovoj selendri i poslat ih ponovo u federalnu gdje i prpadaju...sabani na kvadrat
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Da namaknemo kakvih parica, svakako se hvale da su bez dugovaBenjo_AFC86 je napisao/la:Upravo tako. Samo mogu bit tuženi, advokat je tu već. Velež poslije 20. tog podnio zahtjev za novi ugovor.tuzlak1987 je napisao/la:Slobodno objavi to da Velez se koristi prljavim igrama i da ce bit podnesene PRIJAVE protiv dir.Tanovica i odgovorne osobe u Ksntonalnom savezu HNK,zbog zlouptrebe i ne ovlastenog djelovanja!Naime Ibrahim Skahic je podnio ZAHTJEV putem poste uredno prvog dana prelaznog roka 8.6.za izdavanje ispisnice i brisovnice,i čl.24 pravilnika o registraciji igraca kaze da se igrac AMATER na osnovu uredne dokumentacije poslane orethodnom klubu i fudbal.savezu moze registrovat za drugi klub!A taj isti Velez i direktor kluba koji pojma nema o propisima ovjerava ugovor 13.6.nakon 5.dana posle podnosenja zahtjeva od strane igraca!Providno,prozirno i krivicno djelo!

-
- Kontakt:
Saopštenje Rođenih
''Imamo validne dokaze da je Škahić igrač Veleža do kraja naredne godine''
sta se ovdje kuha ljudi? fakat bi volio da znam
''Imamo validne dokaze da je Škahić igrač Veleža do kraja naredne godine''
sta se ovdje kuha ljudi? fakat bi volio da znam

validan im ****
samo se brukaju djaba..

samo se brukaju djaba..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo sa Skahicem DOBRO izprovjeravat ne radi raspalih vrapcica nego sto ce ovo SIROKI jedva docekat kao neki osigurac ako opet ne izbore evropu...znamo svi o kakvom lobiju se radi...samo trazit arbitrazu i presudu FS...ako je imalo nejasna situacija nabit nogom Skahica znog neozbiljnosti i prije Slovenije dovest novog igraca....ne dopustit da se ovaj slucaj razvuce u nedogled pa da nam na kraju prvenstva listicani opet podvale
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nisam u toku...momci gdje mogu da kažem naručiti sezonsku kartu?
Pobjeda je bolja od orgazma!
Ja sam ipak za to da skupljamo stoljnjake, pepeljare, pletene stolove i stolice, plahte i carsafe, jastuke, plasticne posude za voce i tako to, ljudi zive od turizma bola brato.fukaratz je napisao/la:nemojte tako ipak su to nase brate, RAja, rodjeni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evo na Tusnju akcija pomozimo Velezu, kamion ce biti parkiran citav dan pa ako imate stare odjece, obuce(kopacki), carapa, viska poljoprivrednih kultura donesite pa da pomognemo nasim prijateljima iz Vrapcica
evo Ibrin mali sa Dreznika je donjeo 10 paleta da pomogne pri sklepanju Vrapcici arene
![]()
pokazimo koliko smo humani

Hajde, vidicemo na kraju koliko ce nam Velez dati para za lazi i klevete. Mada, ako je Pastrmka izvor, onda se nije za saliti

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Podrzavam novu cijenu ulaznica,hocete ekstra igrace,borbu za vrh,a da vam karta bude 3 marke..ee ne moze...najvise ce se buniti oni koji su navikli ulazit dzaba..toga vise nema..apsolutna podrska predsjedniku Husicu..volis Slobodu,izdvoji cenera,ionako su svima usta puna Slobode,a cim cijene karti skoce,ne valja im nista..mogu izdvajat za mobitele,vivu,brodolom itd.. a za Slobodu nee.. najvise mi je drago sto nece vise biti onih olosa na tribini,makar ce se to valja iskorjenit na nasem stadionu..
Mozes mislit sta ce biti ako popuse na domacem terenu,dali 10 maraka ,a Sloboda izgubila,srusili bi reflektore od muke za cenerom hahaha
Mozes mislit sta ce biti ako popuse na domacem terenu,dali 10 maraka ,a Sloboda izgubila,srusili bi reflektore od muke za cenerom hahaha
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Uz dobru reklamu, u sto ne sumnjam, prodace se odlicna cifra sezonskih karti.
Ovaj post moram sacuvat da mogu sam sebe citirati prije pocetka sezone
Ovaj post moram sacuvat da mogu sam sebe citirati prije pocetka sezone

075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.