FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
e pa možda se tu i pogriješilo. vidjeli smo koji je domet "provjerenih", najprovjerenijih igrača iz naše lige u evropi.
****.comzeljeznicar1 je napisao/la:Na cemu je ovo ?brig je napisao/la:
- zeljeznicar1
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ako se slozimo da ove sezone u kojoj smo bili prilicno neuigrani, s Odom koji je tek dosao nisu haman uopste ni bili bolji od nas, na cemu konkretno temeljis ovu tvrdnju?CARSON je napisao/la:svinjski ce biti sljedece sezone dobar i pitari ,igracki dvije ekipe dosta jace od nas
Ja recimo, mislim obrnuto. Samim pripremama koje ce od pocetka odraditi Oda, i bez promjena u ekipi smo, po meni, bolji bar 20%.
A kontam da nam je Blagojevic ipak unapredjenje u igri u odnosu na Eldara uz svo postovanje prema potonjem.
Iako kontam da ce i Diata, i ovaj Brazilac donijeti nesto novo. Beganovica da ne spominjem. Tu su i juniori.
Ja ne vidim po cemu ce to iko biti jaci od nas.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ima li neki stream da se gleda ova prijateljska sa Zrinjskim ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ma nema, otkud stream
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Postavio je ovaj nekakvu sliku maloprije, ali izgleda da nema nista od tog.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- corleone87
- Kontakt:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- corleone87
- Kontakt:
Za Plave igraju: Antolović - Livaja, Kosorić, Bogdanović, Kvesić - Hadžiahmetović, Blagojević, Đelmić, Beganović, Kokot - Bajić.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Po imenima izgledamo vrlo jakicorleone87 je napisao/la:Za Plave igraju: Antolović - Livaja, Kosorić, Bogdanović, Kvesić - Hadžiahmetović, Blagojević, Đelmić, Beganović, Kokot - Bajić.
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Samo Memije nema
odmaaraju ga tako je pisalo u avazuAsharaK je napisao/la:Samo Memije nema
Istegao zadnju lozu nedavno i ne foriraju ga da se ne pogorsaju stvari utakmica je ubrzo.AsharaK je napisao/la:Samo Memije nema
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Lakša ozljeda...
Željeznicar za život cijeli !
Samo neka tekma prodje bez povreda
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Đelmić je šutirao pored gola, a u narednom napadu Zrinjski prijeti
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Yebi ga xd
Trenutno korisnika/ca: Argentina, b00t, Lokomotifa, Samba71 i 54 gosta.