FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 jun 2015, 15:19

solinas je napisao/la:ulaznice su fakat 10,i 7 km..sad procita na stranici kluba..
bez obzira na sve,puno je to za nas standard..dosta ljudi ima koji nemogu odvojiti te pare..jednostavno je puno.
valjda znaju sta rade.
Covjek je ba natjer ljude da kupe sezonaku ...jer ovako znamo da ce ljudi uImat sezonake ha ja ..pametan potez
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 25 jun 2015, 15:21

SaltCityAttack je napisao/la:
solinas je napisao/la:ulaznice su fakat 10,i 7 km..sad procita na stranici kluba..
bez obzira na sve,puno je to za nas standard..dosta ljudi ima koji nemogu odvojiti te pare..jednostavno je puno.
valjda znaju sta rade.
Covjek je ba natjer ljude da kupe sezonaku ...jer ovako znamo da ce ljudi uImat sezonake ha ja ..pametan potez
Sve je ok oko ulaznica al trebalo se gledati na penzionere...Tu su mogli jos malo skresati kada covjek donese cek od penzije da mu se da popust

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 25 jun 2015, 15:22

fukarezv je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
fukarezv je napisao/la:Ne znam sta da mislim o ovim ulaznicama, sezonska je prejeftina i to treba da se uzme.Ali postoji problem sta ce djeca od 17-18 godina cij roditelji ne rade, kako oni da nabave 50km ??? Nije problem ljudima koji rade i imaju neka primanja izdvojiti 50km za sezonu to je prejeftino, ali vecina ovih klinaca sto idu na sjever gdje oni da nabave 50km za sezonsku ??
Malo je nerealno da momci sa sjever placaju ulaznicu 7km i navijaju cijelu utakmicu.Platis 7km przite ono sunce na sjeveru i gledas ekipe poput Travnika, Drine, Mladosti, Rudara itd...
Ja se nadam da ce uprava naci neki nacin za ove karte.
MOLIM VAS NEMOJ TE SAMO POCETI ONU GLUPU PRICU, AKO IMAJU ZA BINGO, VIVU I OSTALA SRANJA IMAJU I ZA KARTU.
Brate,jel pratis ti desavanja...sjest ce se sa Fukarama i naci ce se izlaz
Pratim ja desavanja, ali logicnije je bilo da je se prvo odrzao sastanak sa Fukarama i sve se fino objasnilo oko cijene ulaznica. Da je se to uradilo sigurno bi se izbjeglii ova ne potrebna komentarisanja i rasprava po fb.Glupo je citati kako pojedinci iz grupe jasno govore kako ce se sve pare davati za kazne, mislim da se moglo proci bez svih ovih gluposti.
TOLIKO O TOME!
de ba nema sta azmir pitat fukare objasnjavat im ,receno je juce odredice se cijene ulaznica a i odrzat ce se sastanak sa fukarama ,drugo je sto pojedinci su poglupi pa pisu svasta ,radi tih jel azmir treba da odrzaje sastanke prije nego objavi cijene ulaznica ,koji su oni q
de ba ljudi ne budite naivni ,fukare nek naprave jos jedno sranje nece ni vidit tribina ,dosta je vise volit slobodu a pravit 20 000 + KM na stetu kluba a samo trazit neke povlastice.pa trebaju se zapitat jesul zasluzili povlastice uopste poslije sramote od prosle sezone sto su toliko para kostali klub
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 25 jun 2015, 15:24

To za ''nezaposleni 20%'' ne moze, jer podobar ljudi na birou ustvari radi, samo sto nisu prijavljeni. Ali neka rjesenja se mogu i trebaju iznaci.

I ovo za navijace me nervira, jedan dio momaka udje sa navijacima, plati jeftinije kartu i na poluvremenu se izdvoji od grupe, predje na drugi kraj tribine i gleda utakmicu. Navijaci ne uprate dobar dio utakmice, navijaju, prave atmosferu na stadionu i zato treba jeftinije da plate kartu, ali onda ima i da budu uz grupu svih 90 minuta. Kako? Neka sami skontaju. Kad mozemo u gostima biti na okupu, onda mozemo i na domacoj tekmi.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 25 jun 2015, 15:31

Batva je napisao/la:To za ''nezaposleni 20%'' ne moze, jer podobar ljudi na birou ustvari radi, samo sto nisu prijavljeni. Ali neka rjesenja se mogu i trebaju iznaci.

I ovo za navijace me nervira, jedan dio momaka udje sa navijacima, plati jeftinije kartu i na poluvremenu se izdvoji od grupe, predje na drugi kraj tribine i gleda utakmicu. Navijaci ne uprate dobar dio utakmice, navijaju, prave atmosferu na stadionu i zato treba jeftinije da plate kartu, ali onda ima i da budu uz grupu svih 90 minuta. Kako? Neka sami skontaju. Kad mozemo u gostima biti na okupu, onda mozemo i na domacoj tekmi.
5KM za njih i to je to...

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 25 jun 2015, 15:32

Evo meni je npr. puno dat 10km za ulaz, nisam propustio domace utakmice od 2007-2008 godine, uvjek placao kartu redovno i uvjek sam bio za to da se placa al vec 10km mi je previse, sezonska se isplati al ni za nju ne mogu dat 50km odjednom jer ne radim, da radim bez problema.
A da trazim od roditelja 10km za utakmicu poslali bi me u 3pm.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 jun 2015, 15:34

Skojevski je napisao/la:Evo meni je npr. puno dat 10km za ulaz, nisam propustio domace utakmice od 2007-2008 godine, uvjek placao kartu redovno i uvjek sam bio za to da se placa al vec 10km mi je previse, sezonska se isplati al ni za nju ne mogu dat 50km odjednom jer ne radim, da radim bez problema.
A da trazim od roditelja 10km za utakmicu poslali bi me u 3pm.
Slicna situacija, ja radim po nekad i ako uleti kakav poso odmah bi uzeo kartu bez obzira sto sumnjam da bi gledo pola utakmica al bitno je podrzat, nego ja sam za polugodišnje od 30 :thumbup:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 jun 2015, 15:39

Kocka je bacena....povratka nema.....ko voli nek izvoli.....bravo za ljude koji brinu o Slobodi.
P.S. Uprava ce se sigurno dogovoriti sa Fukarama, vjerovatno ce clanovi Fukara imati veliki popust, al za one koji su pravi clanovi navijacke grupe.
🔴⚫️

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 25 jun 2015, 15:39

skeptican sam po pitanju toga da ce ljudi kupit i sezonske znate kakav je svijet kod nas nece iz inata, panonsko poskupilo za marku pa prazno.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 jun 2015, 15:40

fukarezv je napisao/la: Pratim ja desavanja, ali logicnije je bilo da je se prvo odrzao sastanak sa Fukarama i sve se fino objasnilo oko cijene ulaznica. Da je se to uradilo sigurno bi se izbjeglii ova ne potrebna komentarisanja i rasprava po fb.Glupo je citati kako pojedinci iz grupe jasno govore kako ce se sve pare davati za kazne, mislim da se moglo proci bez svih ovih gluposti.
TOLIKO O TOME!
pa vidis da vodstvo grupe podrzava ove mjere, dakle ko kaze da ljudi nisu upoznati ili da se nije sjelo s njima, ili da se nece sjest s njima i dogovoriti nesto...trenutni vodja prvo nit je sokiran informacijama, a drugo podrzava ih tako da...

nerealno je ocekivati da Azmir sjede sa svakim iz grupe ponaosob, da se sastane sa svakim sa tribine ko ima 5 ljudi iza sebe- pa samo bi to radio... kako pise tamo u onom zapisniku, receno je da ce se sastati sa Fukarama i vjerujem da ce pricati sa trenutnim vodjama Fukara a ne ic u svaku mahalu i trazit svaku grupu koja za sebe smatra da su Fukare pa da se dogovora sa predstavnikom svake ulice, haustora posebno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 25 jun 2015, 15:47

Fudbalski klub Velež izražava najdublje razočarenje ponašanjem F.K. Sloboda, a vezanim za našeg igrača Ibrahima Škahića. Navedeni igrač se nije pojavio u nedelju na klupskoj prozivci, a naknadno nas je informisao da će se radu ekipe priključiti za nekoliko dana. Nedugo zatim, preko sredstava javnog informisanja saznajemo da je Škahić pristupio redovima Slobode i da je potpisao trogodišnji ugovor. Prethodno je direktor Tanović, u ime FK Velež, kontaktirao predsjednika F.K. Sloboda Azmira Husića te mu objasnio da je Ibrahim Škahić igrač sa važećim ugovorom u F.K. Velež. Unatoč tome, tuzlanski klub našeg igrača predstavlja i na službenoj klupskoj stranici kao jedno od pristiglih pojačanja.

Budući da za našu tvrdnju posjedujemo i materijalne dokaze tj. ugovor spomenutog igrača koji je validan do kraja naredne sezone i koji je prezentiran i F.K. Sloboda, obavještavamo javnost da će Fudbalski klub Velež preduzeti sve potrebne mjere kako bi zaštitio svoje interese prema NS BiH i UEFA, dok će igrač Ibrahim Škahić biti adekvatno sankcionisan jer se ne korektno ponio prema Klubu koji ga je afirmisao.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 25 jun 2015, 15:50

Batva je napisao/la:I ovo za navijace me nervira, jedan dio momaka udje sa navijacima, plati jeftinije kartu i na poluvremenu se izdvoji od grupe, predje na drugi kraj tribine i gleda utakmicu. Navijaci ne uprate dobar dio utakmice, navijaju, prave atmosferu na stadionu i zato treba jeftinije da plate kartu, ali onda ima i da budu uz grupu svih 90 minuta. Kako? Neka sami skontaju. Kad mozemo u gostima biti na okupu, onda mozemo i na domacoj tekmi.
Odvojen ograđen sektor, ko u Lištici.

Lijepo bi bilo da imamo karte kao u modernih klubova, pa barem za 2-3 sektora po tribini :D al jbg, kad mi nismo moderni u glavi :D

Kao što wobly napisa, 2x7 = 14 KM, toliko je potrebno da gledaš Slobodu mjesečno. Znači 4 KM skuplje nego do sad. Može se i ovo ispoštovati, iako se u prvi mah činilo teško. :D
Možda griješim, ali po meni bi bilo bolje da su ovo poskupljenje napravili na polusezoni, kada (nadam se) budemo među 4-5 u vrhu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jun 2015, 15:54

Velez natamburat 5:0 i poslat kuci..Skode sami sebi, sa Skahicem su zavrsili, Husara ce ih nasukat na neki nacin i ovaj ce ostati kod nas.

Samo bezveze kaljaju svoje ime ovim dopisima
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 25 jun 2015, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 25 jun 2015, 15:57

shaman7 je napisao/la:
Fudbalski klub Velež izražava najdublje razočarenje ponašanjem F.K. Sloboda, a vezanim za našeg igrača Ibrahima Škahića. Navedeni igrač se nije pojavio u nedelju na klupskoj prozivci, a naknadno nas je informisao da će se radu ekipe priključiti za nekoliko dana. Nedugo zatim, preko sredstava javnog informisanja saznajemo da je Škahić pristupio redovima Slobode i da je potpisao trogodišnji ugovor. Prethodno je direktor Tanović, u ime FK Velež, kontaktirao predsjednika F.K. Sloboda Azmira Husića te mu objasnio da je Ibrahim Škahić igrač sa važećim ugovorom u F.K. Velež. Unatoč tome, tuzlanski klub našeg igrača predstavlja i na službenoj klupskoj stranici kao jedno od pristiglih pojačanja.

Budući da za našu tvrdnju posjedujemo i materijalne dokaze tj. ugovor spomenutog igrača koji je validan do kraja naredne sezone i koji je prezentiran i F.K. Sloboda, obavještavamo javnost da će Fudbalski klub Velež preduzeti sve potrebne mjere kako bi zaštitio svoje interese prema NS BiH i UEFA, dok će igrač Ibrahim Škahić biti adekvatno sankcionisan jer se ne korektno ponio prema Klubu koji ga je afirmisao.
I sta s tim, samo Husaru i ostale tuziti ako je ovo istina, a Azmir ce naci boljeg, a vi se sa Skahom i dalje furajte :rol:

A Husara ce naci nesto u zakonu, pa cete na kraju vi platiti Skahi :rol:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 25 jun 2015, 16:08

shaman7 je napisao/la:

pa jel vas vise sramota sirotinjo mrtva :?: poslat cemo vam vercu krompira, vrecu kupusa i 50 kila secera samo odyebite i vi i vas usmrdjeli klubic
Sloboda Tuzla

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 25 jun 2015, 16:14

Joj ovih đeriza iz mostara :rol: :rol: :rol: :rol:

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 25 jun 2015, 16:37

Neko je zakazao, ili Skahic i njegov menadzer ili Uprava Veleza. Sumnjam da su imali profesionalni ugovor, a amaterski je na 1 godinu dana, tako stoji i na TM da je istek ugovora koncem ovog mjeseca. E sad, nisam upoznat sa tim ugovorima 1+1 i u kojem smislu vazi to pravilo +1 (jel Velez ima prednost u produzivanju ugovora ili kako), ali valjda i Husara zna sta radi, a da Velez nije upoznat sa tim nekim pravilom da Skahic moze potpisati za nas.
A ako se povode tim da jos uvijek ima vazeci ugovor do kraja ovog mjeseca, onda su se grdno zafrkali, jer takvih primjera u svijetu fudbala je svaki dan.

Tesko ce mi gledati velikana ponovo u Federalnoj, ali necu ga ni zaliti plaho, zbog njihovih forumskih ljubimaca, osim onog Alema (nije los momak, pa i ovaj Shaman...) :D
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 25 jun 2015, 16:42

Sta je ba ovo jos malo nece imati ko fatihu prouciti u Slobodi :urnebes:
samo Sloboda

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 jun 2015, 16:54

Batva je napisao/la:Neko je zakazao, ili Skahic i njegov menadzer ili Uprava Veleza. Sumnjam da su imali profesionalni ugovor, a amaterski je na 1 godinu dana, tako stoji i na TM da je istek ugovora koncem ovog mjeseca. E sad, nisam upoznat sa tim ugovorima 1+1 i u kojem smislu vazi to pravilo +1 (jel Velez ima prednost u produzivanju ugovora ili kako), ali valjda i Husara zna sta radi, a da Velez nije upoznat sa tim nekim pravilom da Skahic moze potpisati za nas.
A ako se povode tim da jos uvijek ima vazeci ugovor do kraja ovog mjeseca, onda su se grdno zafrkali, jer takvih primjera u svijetu fudbala je svaki dan.

Tesko ce mi gledati velikana ponovo u Federalnoj, ali necu ga ni zaliti plaho, zbog njihovih forumskih ljubimaca, osim onog Alema (nije los momak, pa i ovaj Shaman...) :D
ima fora da se potpisuju "visegodisnji" amaterski ugovori...na nacin da igrac odmah potpise 2 amaterska ugovora u isto vrijeme, jedan da vazi godinu dana, a drugi da pocinje za narednu godinu cim ovaj prestane da vazi..uglavnom su to ti 1+1 fazoni i vjerovatno je to i ovdje slucaj da je Skahic potpisao 2 ugovora prosle god na ovaj nacin..

eh sad ako je tako bice dosta zavrzlama oko toga :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 9 gostiju.