Ma đaba mi pričamo...Pedro i onaj mlohavi Busqets su starteri protiv Intera...haj za Pedra i shvatam jer je eksplodirao ove godine,al za Busqetsa mi nikako nije jasno!!!Romariooo je napisao/la:Dobro je sto su Anri i Ibra dali golove zbog samopouzdannja, protiv Intera ce obojica od prve minute igrati mislim. Isto i ja mislim da bi Yaya trebao biti starter, treba nam njegova snaga i tehnika, covjek je ko od betona napravljen a majstor je i sa loptom.
Ovo sto su uradili s majicama samo pokazuje koliko su napaljeni za mec protiv Intera, bice pakleno.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
shvatam tvoj gnjev prema njemu ipak vam je 2 uvalio.-Paja je napisao/la:Samo djecurlija koja navija za Barcelonu i nema pojma o fudbalu za ovu sliku tvrdi da je faul nad Ibrahimovicem a krkan je zagradio loptu i sa dvije ruke fino cupa dva igraca i zadrzava ih rukama bas po pravilima haha i onda se jos cude kad mu sviraju faul. Ali dobro i vi cete nekad nauciti pravila fudbala pa se necete ovako brukati...
- nidjo_barca
- Kontakt:
Nemojte da vas isprovociraju ovi cirkusanti.
------
Danas se vratili igraci treninzima i pripremi za Inter.Iniesta nije trenirao,zna se da je povrijedjen,dok je Abidal poceo vec trenirat,a vidjecemo hoce li biti spreman za Inter.
------
Danas se vratili igraci treninzima i pripremi za Inter.Iniesta nije trenirao,zna se da je povrijedjen,dok je Abidal poceo vec trenirat,a vidjecemo hoce li biti spreman za Inter.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- -Paja
- Kontakt:
Tu napadac nije u prednosti jer su oni dosli da uzmu cisto loptu a on ih drzi rukama, klasicna opstrukcija igre faul u napadu svaka cast sudiji na dosudjenom faulu vidi se da zna svoj posao!
Dio Arsenala
neznalico jedna...treci igrac(u sredini) svojom rukom s boka gura Ibru a drugom mu se rukom vec naslnja na rame ili njegovo ruku....Drugo neznalicno jedna pricas o cupanju s Ibrine strane...Ibrina ruka uopste nije dlanom okrenuta prema igracu nego vanjskim djelom...Ko je to jos pocupao protivnika vanjskim dijelom ruke da mi je znati...Mora da je neka sofisticirana ruka!!!-Paja je napisao/la:Ne pravi se lud Ibrahimovic drzi dva igraca rukama i ne da im da dodju do lopte ovaj skroz desno pokusava da za zaobidje i vidi se na slici da uopste nije sa njim u kontaktu da ima trecu ruku sigurno bi i njega malo pridrzao, dva igraca desno uoste nemaju kontakt sa Ibrahimovice dok ga treci uhvatio za ruku u pokusaju da se oslobodi Ibrahimoviceve ruke koja ga cvrsto drzi da ne dodje do lopte. Koliko imas pojma dokazao si kao argument naveo ovog treceg i njegov veliki prekrsaj jer dolazi sa strane hahaha toliko o tvom znanju fudbala ovo cupanje igraca dok se gradi nikako nije dozvoljeno cuj zagradio se i drzi druge rukama da ne dodju do lopte nije ti ovo ragbi.

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
hhahahah....ibrina jedna ruka protiv njegove dvije hahaha....cikular je napisao/la:Ibrahimovic cupa ovog njihovog kapitena za dres, sto se jasno moze vidjeti.
Cisti zuti karton.
hahahahahacikular je napisao/la:Ovaj kapiten njeg uopce ne cupa, nego ga pokusava zaobici, medutim ovaj mu ne da tako sto ga cupa za dres.
Kao sto sam rekao, javna opomena.
Da ti pojasnim,kapiten je igrac koji ima traku oko ruke a ovde se vidi da ga taj drzi za ruku vise nego on njega.cikular je napisao/la:Ovaj kapiten njeg uopce ne cupa, nego ga pokusava zaobici, medutim ovaj mu ne da tako sto ga cupa za dres.
Kao sto sam rekao, javna opomena.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
veze vi nemate. po pravilima samo ako mu pridju 2 igraca zajedno odma je faul za njega a da o 3 ne pricam. tako da je sudija pogrijesio sto je ikako dozvolio da se gradi izmedju njih jer je trebao cim su ga ova 3 napala zajedno faul svirat.
tako je. ovo je faul samim tim sto su trojica na njemu, da ne govorim o ovome cuvanju za ruku.A_d_0 je napisao/la:veze vi nemate. po pravilima samo ako mu pridju 2 igraca zajedno odma je faul za njega a da o 3 ne pricam. tako da je sudija pogrijesio sto je ikako dozvolio da se gradi izmedju njih jer je trebao cim su ga ova 3 napala zajedno faul svirat.
I sta se covek ima sa ovakvima raspravljati,hvala adminu na ovoj velelepnoj opciji IGNORE.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
mislim da nema potrebe da ti ista trazim jer svako zna za to pravilo pa bi i ti trebao znati sa tako "velikim" koeficijentom inteligencije.cikular je napisao/la:Da ja tebi nesto pojasnim, moj IQ odgovara broju do kojeg ti ne znas ni brojati, tako da ti je najbolje da malo odleprsas i pustis prosjecno inteligentnu raju i mene da nastavimo sa konverzacijom.Devil je napisao/la: Da ti pojasnim,kapiten je igrac koji ima traku oko ruke a ovde se vidi da ga taj drzi za ruku vise nego on njega.
Zamolio bih te da nam das to pravilo iz nekog pravilnika, hvala.A_d_0 je napisao/la: veze vi nemate. po pravilima samo ako mu pridju 2 igraca zajedno odma je faul za njega a da o 3 ne pricam. tako da je sudija pogrijesio sto je ikako dozvolio da se gradi izmedju njih jer je trebao cim su ga ova 3 napala zajedno faul svirat.
dokazao si sada svoju inteligenciju i svoje znanje. cuj ne postoji. idi umij se pa dodji opet molim te. ne postoji ni pravilo zadnjeg covjeka u odbrani pa sudije daju crveni ako si zadnji igrac pa tako mozda ne postoji ni ovo ali svaki sudija svira faul kada 2 igraca napadnu jednog. 

- juzni vjetar!
- Kontakt:
Abidal ce biti spreman za Inter , znam da ce ova vijest obradovati nekog posebno
a ove levate na ignore kao sto sam ja . 

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Nije mu dosta što pravi cirkus na temi o Arsenalu i rastjera sve oko sebe, pa evo sad došao i na ovu temu (Paja-cikular-ljubav) umjesto da se poklopi što je Barca otresla Arsenal on opet divlja i sam sa sobom komunicira
Prvo Paja napiše neku gluposti, log out ,pa se Log in za Cikulara i sam sebe odgovori.
Pa kako te nije stid više
evo ja se crvenim za tebe
citav ti se forum smije nesretnice
a ti još uvijek misliš da si zabavan,provokativan i šta vec 

Pa kako te nije stid više

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
MENEjuzni vjetar! je napisao/la:Abidal ce biti spreman za Inter , znam da ce ova vijest obradovati nekog posebnoa ove levate na ignore kao sto sam ja .
------------valdes--------------
alves---milito---piqe---abidal
-----------TURE/keita----------
-----xavi-------------MAXWEL-
-mesi-----------------pedro----
---------ibrahimovic-----------
-Paja je napisao/la:Samo djecurlija koja navija za Barcelonu i nema pojma o fudbalu za ovu sliku tvrdi da je faul nad Ibrahimovicem a krkan je zagradio loptu i sa dvije ruke fino cupa dva igraca i zadrzava ih rukama bas po pravilima haha i onda se jos cude kad mu sviraju faul. Ali dobro i vi cete nekad nauciti pravila fudbala pa se necete ovako brukati...
PA KLOCU STA CES TI NA OVOJ TEMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mars

Por que ? Por que somos los mejores...
Dokad se misliš blamirati javno.Sad si poceo i o muslimanima,židovima ,rasizam fosiraš i onda se cudiš kad ti ban spucaju.cikular je napisao/la:Svaki post koji si meni uputio ti je na isti fazon.drop je napisao/la:Nije mu dosta što pravi cirkus na temi o Arsenalu i rastjera sve oko sebe, pa evo sad došao i na ovu temu (Paja-cikular-ljubav) umjesto da se poklopi što je Barca otresla Arsenal on opet divlja i sam sa sobom komunicira![]()
Prvo Paja napiše neku gluposti, log out ,pa se Log in za Cikulara i sam sebe odgovori.
Pa kako te nije stid višeevo ja se crvenim za tebe
![]()
citav ti se forum smije nesretnice
a ti još uvijek misliš da si zabavan,provokativan i šta vec
Ako ne mozes nista novo skontati slobodno posalji privatnu poruku pa cu te ja nasavjetovati sta ces napisati,
ovako je monotono, a onda se djecurlija jos zali sto mora lektiru citati. Nije sgoreg nekad nesto i procitati, obogatiti vokabular. Haj ti sad napisi kako smo Paja i ja ista osoba, bas si cool.
Dokad buraz, dokad tako

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Nakon Arjena Robbena, Bayernova nizozemskog nogometaša koji je nedavno izjavio da nije niti blizu Messiju, i Wayne Rooney je javno priznao da mu je neugodno zbog usporedbi s Argentincem.
Meni, da me krivo ne shvatite, strahovito laska što me se stavlja u red najboljih nogometaša današnjice – rekao je Rooney u intervjuu za United Review.
Ipak, stvari koje Messi može s loptom jednostavno su nevjerojatne. Tome, što je osobito važno, ona zabija i jako puno golova. Ove godine opet igra fantastično. Najbolji je igrač na svijetu. Nedodirljiv.
Meni, da me krivo ne shvatite, strahovito laska što me se stavlja u red najboljih nogometaša današnjice – rekao je Rooney u intervjuu za United Review.
Ipak, stvari koje Messi može s loptom jednostavno su nevjerojatne. Tome, što je osobito važno, ona zabija i jako puno golova. Ove godine opet igra fantastično. Najbolji je igrač na svijetu. Nedodirljiv.
cikular je napisao/la:Nije to tema i ne zelim da pricam na temi o Barci o tome. Ako te nesto zanima, otvori temu pa cemo raspravljati o bilo cemu hoces, nije problem. Medutim, mojne se ti plaho brinuti o meni, valjda imas dovoljno svojih problema, a ako ti se ne svida moje pisanje, samo preskocis, niko te ne tjera da citas.drop je napisao/la: Dokad se misliš blamirati javno.Sad si poceo i o muslimanima,židovima ,rasizam fosiraš i onda se cudiš kad ti ban spucaju.
Dokad buraz, dokad tako
----------------------------------------
Vratimo se na temu. Barca nema sta traziti protiv Intera, koji je ocajna ekipa, ali opet daleko jaca od Barce.
pa dobro,a sto provociras beze, pa nemoj biti kloc

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 4 gosta.