FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jun 2015, 13:03

Imamo po FB i novi tip zalbi, sto sezonske ne mogu dobit Citroena haha..

Ne mozes ti ovdje narodu ugodit. I ja sam student pa ne pijem ne pusim, ne izadjem petak da imam za subote. Nekad i brata povedem ako imam za oba

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 25 jun 2015, 13:04

kapitalci slika

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 25 jun 2015, 13:09

Poovecanje cijena karata je jedan od odlicnih marketinskih trikova pred pocetak sezone kako bi se povecao broj kupljenih sezonskih ulaznica.Moguce je da pred pocetak sezone vrate prijasnje cijene,jer veliki je broj onih koji ne mogu priustiti kartu od 10Km prije svega penzioneri.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 jun 2015, 13:11

Nego dokad će se prodavat sezonske uzeo bih ove sezone iako ja ne idem na sve utakmice, ne mogu odmah uzet jer nemam para, valja na exit :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

stadiontusanj
Kontakt:

Post Postao/la stadiontusanj » 25 jun 2015, 13:14

Dugo nisam nista pisao na forumu,ali vidim da se diglo te neke frke radi ulaznica.Do sada nisam uzimao senzosku,ali ovaj put cu je sigurno uzeti jer se isplati.Mislim da bi bilo dobro reklamirati te sezonske preko medija tipa Kameleona,Tuzlanskog,Rtvtk i tako slicno,napraviti reklame da se vrte non stop i kao neku emisiju o slobodi gdje bi bile nagradne igre da se podijele npr 2 sezonske pa u toku prvenstva par ulaznica kao nagrada nesto na taj fazon.Vecina mladih informacije saznaje preko interneta,ali stariji ljudi redovno slusaju radio pa mislim da bi to bilo dobro da probaju dobiti neke nagrade i usput da se ovo sve dobro izreklamira.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 jun 2015, 13:17

guillermo je napisao/la:Poovecanje cijena karata je jedan od odlicnih marketinskih trikova pred pocetak sezone kako bi se povecao broj kupljenih sezonskih ulaznica.Moguce je da pred pocetak sezone vrate prijasnje cijene,jer veliki je broj onih koji ne mogu priustiti kartu od 10Km prije svega penzioneri.
Od toga nema nista, jer bi ispali nekorektni prema onima koji kupe sezonske.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jun 2015, 13:20

Imamo najgore navijace definitivno, samo jedva se ceka da se popljuje. Hoces nesto da klub postigne, a neces da u tome ucestvujes. Hoces samo da dobar ispadnes..

Prica o nemaju za hljeba je prica za malu djecu. To niti mala djeca vise ne puse..

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 jun 2015, 13:22

tuzlak1987 je napisao/la:Imamo najgore navijace definitivno, samo jedva se ceka da se popljuje. Hoces nesto da klub postigne, a neces da u tome ucestvujes. Hoces samo da dobar ispadnes..

Prica o nemaju za hljeba je prica za malu djecu. To niti mala djeca vise ne puse..
Boli me **** za navijačima ja navijam za Slobodu ne za Fukare :roll:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 jun 2015, 13:29

tuzlak ba,i ja sam dole zivio doskora,skupljo po pola marke,slobodu da gledam...tebi,meni nije problem,navikli smo..
nadam se da ovo nece puno na posjetu uticat
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jun 2015, 13:34

Uticati ce jer je Tuzla takva sredina, evo vec znam par takvih sa kojima se druzim i koji ce mi bacati pricu. A tamo otac i mati im rade u drzavnim firmama, idu sa curom na vecere nabijaju racune, kupi mobitel ba pretolatu stize mu racun 50 KM, ode u vivu, ne fula niti jedne kafe, odjeca kao iz filma, hlupa bingo i td

Necemo se lagati, u Tuzli se zivi odlicno.. A Sloboda ti je hobi kao i sve druge stvari, samo sto je ljudima bitniji sam sebi

Sezonsku ima mjesec do pocetka da se uzme, to je nekad sa strane marka dvije svaki dan. Ja cak planiram da ne uzmem sezonsku jer Citroen novi, dresovi orginal svaku utakmicu. Mislim pa nije niti Pavic merhamet i pucka kuhinja

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 25 jun 2015, 13:43

Pojedinci, jestel vi dobri ba? Nije Sloboda jedina stvar u covjekovom zivotu, koliko god mi furali ovdje tu pricu i nekakvu neizmjernu ljubav, masa vas je na Tusnju tek posljednjih par godina, nebitno jel to zbog vasih godina ili neceg drugog. Cuj sad se ljudima prigovara jer puse cigare, jer rostiljaju, jer zele izaci vikendom u grad, diskoteku, Exit ili Ultru profurat, pocastiti djevojku picem ili zabaciti keder kad posalje pice nekoj maloj za stol, jer se provozaju u autu, jer se podmire kod kuce, jer kupuju pepmas a ne pelene, i jos milion gluposti.

Fakat iz krajnosti u krajnost idemo.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jun 2015, 13:46

Ako sve to mogu stici onda mogu stici i platit 7 maraka. Isto ako sve to mogu stici neka mi ne pricaju suplje o tome kako nemaju za hljeba. Svako neka odredi svoje imperative.

Ne raspravlja mi se, jer sam uvijek u pravu :)

stadiontusanj
Kontakt:

Post Postao/la stadiontusanj » 25 jun 2015, 13:51

Niko se ne tjera na stadion,dodi ako hoces,ako nece ne moras a ovi sto kukaju njih barem 80% imaju pare samo im tesko odvojit bolje dat na bingo i postalo je smijesno vise ovo oko ulaza tako je kako je

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jun 2015, 13:54

Normala, kome se ne svidja ne mora. Neka igra bingo i ostale razonode..
Ja nemam razloga radi par maraka da pljujem po upravi koja je dala toliko veselja i srece u zadnje dvije godine. Protiv ove uprave nakon nekih niz dobrih poteza u zadnjih mjesec dana pricati samo totalni gadovi.

I te pare sto se budu dale ce otici u ruke nekog od nas, upravi ne ide nista vec navijacima kao auto i dresovi te placanje kazni i dugova. Samo hajde ti to objasni ljudima. Oni hoce da im neko pokloni auto za marku

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 25 jun 2015, 13:58

Preko 100km mjesecno na cigare a nema 50km za sezonske ulaznice, vozdra ba nema opravdanja...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 25 jun 2015, 14:02

Realno je da se cijene ulaznica trebaju prilagođavati protivniku. Za Zrinjski, Sarajevo bujrum 10 KM svako voli pogledati dobru utakmicu.
S druge strane dati 10 KM na Mladost DK ili Rudar P. (uz postovanje prema njima), biće nam posjeta kao u Vrapčićima pa će se i nama smijati.

Uredu je i meni povećanje cijena, samo mi žao što vjerovatno neću moći ispoštovati svaku utakmicu. :)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 jun 2015, 14:03

sezonska karta od 50 KM je GENIJALAN potez i traziti nesto vise od toga bi bilo cisto prokletstvo i fukarastinja...15x5=75 KM, dakle i da je cijena ostala 5 KM opet dobijes 33% popusta...a ovako dobivas 10 utakmica gratis, hej 10 utakmica i gledas ekipu za malo jace od 3 marke po utakmici....

evo ce po meni pokazati koliko stvarno pravih navijaca kluba imamo...redovna ulaznica 10 i 7 KM jeste skupa, ali sto je najgore i to smo krivi sami sebi...da se znamo ponasat kad nam je ulaz dzaba, i sad bi bilo 5 i 3 KM maksimum...ali posto smo stoka nek je 10 KM, realno nismo bolje ni zasluzili

s druge strane cijena sezonske karte je presmijesna + sve ove nagrade koje se nude..pazi care ako ne mozemo odvojiti 50 KM za godinu za klub koji volimo , uz ovoliki marketing (da se nista vise ne uradi imas auto, nagrade na utakmici itd itd) onda je.o nas..sta hocemo, ligu prvaka a dzaba ulaz...mada bice problema Tuzla je ovo, mi smo naucili na klosarluk.

onaj prijedlog da se napravi neki fond za socijalno ugrozene, za ljude za koje stvarno znamo da nemaju para je odlican i trebalo bi to predloziti ljudima iz kluba...medjuti, opet tu nas ciganski mentalitet dolazi do izrazaja, prvi ce se prijaviti oni koji ce rec da su socijalni slucajevi, dobit kartu dzaba i onda uc na tribinu sa 2 litra piva i travom

ukratko, sad je sve na nama..sto smo htjeli to smo i dobili...vrhunski klub za 3 marke po utakmici, sta hoces vise

a ovi sto se bune za 50, bunili bi se i da je 30 i ne bi je ni kupili..ovi momci sto idu na tekme i PLACAJU ulaz svaki put, ne gledaju da se ogrebu, su euforicni kad su vidjeli cijenu.- jednostavno euforicni nemam bolje rijeci

nego vidim i Veselinovic izasao, svaki igrac audio , video, foto, clanak- lose skroz se ova prezentacija uradila..ne znam klub u PL da ovo radi gore i jadnije od Slobode
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 25 jun 2015, 14:04

Inace namam obicaj ovako da pisem ali dugo pratim Memine komentare ,jos od onih trzavica SG sa Azmirom i posle toga onih "bojkota" i od pocetka je odmjeren ,ne srlja i pazi sta pise...vidi se da razmislja svojom glavom ,i sad daje podrsku u vezi ovih sezonskih ulaznica bravo Memo vodjo :clap:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 25 jun 2015, 14:04

Sloboda će mjesečno igrat 2x na Tušnju, kome je puno dat 14 - 20 KM mjesečno (ako već nema odmah za sezonske), i ne mora dolazit na utakmice, ne tjera ga niko puškom, al i ne treba puno da prdi kako mu je skupo. Nije Sloboda jedino u životu Tuzlaka, al nisu ni kahvenisanja, a ni izlasci.
Otac mi je penzioner, i situacija nije bajna, al čovjek voli Slobodu i bez problema bi izdvojio cvaju da ode dvaput pogledat Slobodu, pogotovo ovako renomiranu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

stadiontusanj
Kontakt:

Post Postao/la stadiontusanj » 25 jun 2015, 14:05

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:Preko 100km mjesecno na cigare a nema 50km za sezonske ulaznice, vozdra ba nema opravdanja...
Upravo sam racunao nek je 3,5 kutija mjesecno ode 105 KM razgodis je na 2 dana eto sezonske odma i ostane ti jos 2,5 za bambe hahaha

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Tzhc075 i 2 gosta.