FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FaraonTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FaraonTM » 25 jun 2015, 13:46

Fuj cigani :puke:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 25 jun 2015, 13:47

Fuj! :puke: :puke: :puke:
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 25 jun 2015, 13:50

Pri čistoj svijesti i zdravoj pameti onom ko je postavio iz sveg srca želim da mu se u rukama aktivira !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 25 jun 2015, 13:52

Boze sacuvaj

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 25 jun 2015, 13:52

BLU SKY je napisao/la:Najtužnije sto se sve ovo dešava poslije usvajanja novog statua i novog načina funkicjonisana kluba i zavođenja reda u klubu kojeg dosada nije bilo očigledno je da ovo nekom neodgovra pa se na sve nacine pokusava (preplašiti) opstruirati rad uprave.

Crko ko je donio na Grbavicu!
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 25 jun 2015, 13:55

Policija i tuzilastvo ovo mogu rjesiti u par sati da im je u interesu. Na zalost kod nas se ozbiljno pristupi tek kada padne mrtva glava.. Klosari i kriminalci vladaju ovim gradom..
BUDI ŽELJO !!!

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 25 jun 2015, 13:56

tm8782 je napisao/la:
lazar je napisao/la:Kako lijevo krilo koje nemamo u ekipi ne može biti pojačanje? Na tu poziciju nemamo igrača ni u omladinskoj skoli. Govedarica je reprezentativac, mlad i kod nas bi napredovao sigurno. Tako je bilo sa Stanicem i Viscom tako bi bilo i sa Govedaricom.

Ako hocemo da ulažemo u mlade igrace, ovakve stvari nam se nesmiju dešavati.
A ako pitaš trenera da li se isplati dati tolike pare za tog igrača i trener ti kaže da je skup, hoćeš li ti opet dovesti tog igrača?
Nije njegovo da govori je li skup ili nije. Njegovo je da kaže koga želi, a na upravi je da ga dovede(ako može, ako ne traži se alternativa). Oda 100% nije rekao da mu nije potreban, a nevjerujem da je i rekao da ne vrijedi 20000-30000 KM(onda za Sadikovica se ne isplati dati ni milju). I to nije samo stvar sa Govedaricom. Bili smo u stanju kvalitetnih mladih igrača dovesti pa nismo. I to najviše zbog obstecenja koje je realno malo, a nama zao bilo dati.

Liga se mijenja, počinje ulagati. A mi sa ovom politikom necemo daleko dogurati.
Sad smo imali sreće sa djecom, pa su u 2 generacije 4 ozbiljna igrača izletila. Ali već u kadetima je kritično
Zadnja izmjena: lazar, dana/u 25 jun 2015, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 25 jun 2015, 13:57

http://www.transfermarkt.com/safet-sivs ... ler/131738

Ne znam kakve su sanse da njega dovedemo.
FORZA ZELJO

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 25 jun 2015, 14:00

lazar je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:
lazar je napisao/la:Kako lijevo krilo koje nemamo u ekipi ne može biti pojačanje? Na tu poziciju nemamo igrača ni u omladinskoj skoli. Govedarica je reprezentativac, mlad i kod nas bi napredovao sigurno. Tako je bilo sa Stanicem i Viscom tako bi bilo i sa Govedaricom.

A ako pitaš trenera da li se isplati dati tolike pare za tog igrača i trener ti kaže da je skup, hoćeš li ti opet dovesti tog igrača?
Nije njegovo da govori je li skup ili nije. Njegovo je da kaže koga želi, a na upravi je da ga dovede(ako može, ako ne traži se alternativa). Oda 100% nije rekao da mu nije potreban, a nevjerujem da je i rekao da ne vrijedi 20000-30000 KM(onda za Sadikovica se ne isplati dati ni milju). I to nije samo stvar sa Govedaricom. Bili smo u stanju kvalitetnih mladih igrača dovesti pa nismo. I to najviše zbog obstecenja koje je realno malo, a nama zao bilo dati.

Liga se mijenja, počinje ulagati. A mi sa ovom politikom necemo daleko dogurati.
Sad smo imali sreće sa djecom, pa su u 2 generacije 4 ozbiljna igrača izletila. Ali već u kadetima je kritično
On ga je htio, naši pričali s njima i rekli mu toliko vrijedi. Dali ga želiš sada i čovjek rekao da je skup za te pare. Znači nije htio da rizikuje da kasnije igrač koji je najskuplji možda sjedi na klupi. Eto toliko.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 25 jun 2015, 14:00

kenan_tm87 je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/safet-sivs ... ler/131738

Da neko cita ovaj forum, mozda bi i imali neke sanse, al ovako nista :mrgreen:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 25 jun 2015, 14:01

lazar je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:

Imamo kvalitetne igrace u svom pogonu i oni moraju biti prioritet jer je to najispravniji moguci put kojim trebamo ici.. Moje misljenje je da je jedino ovaj Govedarica trebao biti doveden s obzirom da na toj poziciji nemamo dovoljno dobrog igraca iz OP. Mlada reprezentacija je bila dovoljna referensa da je on potencijal. Iz nekog razlogaje propalo i to je to..
BUDI ŽELJO !!!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 25 jun 2015, 14:05

Da, u kadetima imaš trenutno tri igrača koja će biti sigurno u prvom timu: Žerić, Mujagić i Subašić.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 25 jun 2015, 14:05

champions1921 je napisao/la:Policija i tuzilastvo ovo mogu rjesiti u par sati da im je u interesu. Na zalost kod nas se ozbiljno pristupi tek kada padne mrtva glava.. Klosari i kriminalci vladaju ovim gradom..
Ma mislim da se zna ko od lokalnih kabadahija pokusava da opstruira rad uprave :/ Nažalost ništa novo. :puke:
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 25 jun 2015, 14:07

Ma nema, po meni, ovo veze sa upravom. Opet navijaci nazalost, kao i onda kada je rahmetli Mirza ubijen.
FORZA ZELJO

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 25 jun 2015, 14:20

AsharaK je napisao/la:

Sivsic je bio odlicna zamjena Alemu Merajicu u prosloj sezoni. Ako je Merajic odigrao 27 utakmica,ovaj se bas naigrao...nema sumnje da bi bio pravo pojacanja.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 25 jun 2015, 14:25

lazar je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:

Dado je bolji igrač od Govedarice!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 25 jun 2015, 14:31

Ja sam ovog momka par puta spominjao. Može igrati lijevo i naprije di nazad. I mislim da je bio nepravedno zapostavljen u Olimpicu. KAd god sam ga gledao bio mi je ekstra. A nama takav fali da može i naprijed i nazad po lijevoj strani a ljevak.

@bocaccio sve sam ja tebe shvatio buraz. Samo sam pokušao reći da je možda i AMar razmišljao kao ti, ali nije mogao nikog boljeg, možda jeste iskusnijeg,dovesti. MOžda je kontao bolje da dam Zoli šansu da dobijemo pravog igrača nego nekom iskusnijem koji mi isto tako može pogriješiti. U smislu proširivanja baze ok, ali koliko bi to značilo i poremetilo atmosferu itd itd. Misilm da je bar Amar o svemu ovome vodio računa i da je on i ulagao da bi ostvario taj poak u Evropi. Jer je svaki put uspjevao zadržati kostur ekipe prije Evrope, ali jbg ne možeš uvijek sve zadržati kao što nije tada Nijemu.
Z bazu me nisi shvatio. Evo recimo prošle godine smo afirmisali pet momaka (dobro jesu Dado i Baja i godinu ranije krenuli ali se nisu afirmisali). PRodat ćemo maksimalno dva. Ove godine guramo još pet-šest (Veca, Hiroš, Benjo, Žera aBd, Alihodžić, Dino, možda još neko jer i Beganović je na kraju uletio realno), pa ako afirmišemo 3-4 mi na kraju godine imamo 6-7 što je više od sadašnjih pet itd. Što to možemo sada? Jer su ovi momci dovoljno kvalitetni da su bolji od polovnjaka po našoj ligi. Jesu prije naši osvajali ta prvenstva juniorska ali rad u klbovima sa mladima je bio dosta nekvalitetniji nego je sada. Sjećam se kad je Amar tek došao i kad je rekao da juniori smetaju, a i tad su bili u vrhu omladnske lige. Kad se naovja način poveća kvalitet doći će do nekog zasićenja kad ćeš moći umjesto 5-6 gurati maksimalno 2-3 godišnje ali ćeš tada, nadamo se imati finansije da odvedeš i nešto sa strane, mlađe, koje će moći afirmisati. Neće ti pobjeći Kuzmanović ili Aćimović. Namjerno ne govovrim Govedarica i Ordagić jer ih ne smatram dovoljno mladima za ovo o čemu pričam. U prvu dvojicu je trebalo uložiti a ne u GOvedaricu i Ordagića, takvi se iz ove lige dovode džaba.

Naravno @aldine da će pitati Odu. Što? ODa smatra da bi mu dobro došao, ali možda ne smatra da je toliko kvalitetan da vrijedi dati 50.000. Možda ga je Oda zamislio u rotaciji, ali mu ne predviđa bolju karijeru od Midžića npr. pa smatra da je bezveze rušiti atmosferu zbog tog igrača kojem bi platio obeštećenje, a recimo taj Midžić potpisao amaterski ugovor jer nismo htjeli platiti njegovom starom klubu nadoknadu za treniranje. MOžda je bolje te pare dati na nekog ko je potrebniji itd itd. Milion stvari utiče ljudi dragi, a en samo Odina želja.

EDIT:
I još mi @aldin i @neandertlac ne rekoše ko su njihova pojačanja iz ove lige. Za koga bi oni to rekli da su pojačanja. Evo vidim @FKZ1921 kaže da ne valja Šivšić, a meni se baš dopao, a pola vas ovdje bi ga popljuvalao jer ga nije ni upratilo, a momak uglavnom ulazio sa klupe. Svi mi ovdje zaključeujemo, a struka je trenutno u MEđugorju i gledala je sve te momke mnogo više puta od nas.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 25 jun 2015, 14:39

FKZ1921 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:

Sivsic je bio odlicna zamjena Alemu Merajicu u prosloj sezoni. Ako je Merajic odigrao 27 utakmica,ovaj se bas naigrao...nema sumnje da bi bio pravo pojacanja.
On je odigrao 20 utakmica u ligi i 6 u kupu, a mlad je pravo. Po meni igra i poziciju koja nam je kriticna, a samo je pitanje kad ce nas Kvesa napustiti.
FORZA ZELJO

staaarinavijac
Kontakt:

Post Postao/la staaarinavijac » 25 jun 2015, 14:46

Ovu novu postavljenu bombu treba konačno shvatiti kao ALARM da se pronađu saboteri ...
za koje i ja smatram da svoje sabotaže usmjeravaju prema Klubu jer im se vjerovatno ne sviđa način kojim Klub pokušava "stati na svoje noge" .
Mislim, krajnje je vrijeme da se riješi ta situacija da ne bi zaista došlo do eksplozije kad neko bude ba stadionu (prije , u toku ili poslije utakmice ili treninga ).
Imam poneku zamjerku za upravu ali ašićare je ona svojim radom nekima podobro stala na žulj ...
O d m a h se mora riješiti ovaj "bombaški proces " za dobrobit Kluba i navijača.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 25 jun 2015, 14:51

Ako imas podatak koliko je minuta odigrao,vidjeces da je taj broj utakmica varljiv. Uglavnom je ulazio,mjenjajuci Merajica ili nekog ispred njega(Osmanagica,Smajica...). Vrlo malo utakmica je poceo. Igrac koji na prvu mozda djeluje ok,ali malo ko pamti kad je zadnji put sastavio tri utakmice u komadu ili kad je sastavio dvije sezone u jednom klubu...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.