FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 25 jun 2015, 11:17

ciganluk...ljubav prema slobodi... :puke:
ja prvi kazem preskupo je,ali nivo primitivizma kojeg prosipaju je ogroman...radije ce osteti klub,nego dat klubu...cigani :guz:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jun 2015, 11:25

wien, brate, povisili su i drugi klubovi cijene karate, pa ne vidim da se navijači bune?! hoćemo evropsku Slobodu, hoćemo pravi, uređen klub, onda moramo i standarde da pratimo, zar ne? da Azmir izmišlja toplu vodu, pa da se ljudi pobune, a ovako :shhh:

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 25 jun 2015, 11:27

kad smo imali ovakvu ekipu ? jedino u Jugi kad smo igrali, poslije rata nikad vise. Pricaju o nekom opstanku prosle godine, a mirno usli u zavrsni dio sezone. Krivo nam sad sto je covjek podigao cijene karata, a Sarajevo zadnjih 8 kola imali cca 20 000 na stadionu. Toliko o nasoj ljubavi prema klubu. Vise volimo baklju kupiti i napravit stete klubu, nego dati u klub. Kupite brate sezonsku malo se napnite jedan mjesec i kasnije si rahat. Sezonska se isplati za polusezonu ako ne i prije. To znaci da cete gledati dzabalame utakmice druge polusezone, al hajd plitak smo mi narod :kafa:

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 25 jun 2015, 11:27

Sezonske karte po ekstra cijeni, tjeraju te da ih kupis, samo jos da se dobro izreklamiraju i ponude na sve relevantne adrese.
50:15=3,33

Ali, brinu cijene od 7 i 10, duplo poskupljenje cijene je totalno pogresno i glupo od nase Uprave, vraga ce oni djedovi koji su redovno dolazili svaku tekmu dati 10KM, ili neki student koji kraj s krajem sastalja, a masa je takvih. I nemojte mi pricu kako treba tako, jer ne treba da nam cijena bude 10KM sve dok ne pocnemo igrati jake utakmice i ostvarivati dobre rezultate. Valjda se opamete ljudi pa pocnu kupovati sezonske.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 jun 2015, 11:29

ama jbg ti..sezonska ok...prihvatljiva..izreklamirati maksimalno..ja cu uzeti dvije..sebi i burazu..
pojedinacna jest visoka,jer nema svako odjednom 50..treba to malo balansirati,naci neku sredinu,samo to kazem.a vala nemozes porediti standard u sarajevu,i tuzli..mislim stvarno..opet kazem,nema veze,vidicemo kada pocne sezona,vrijeme ce pokazati.
a ovaj standardni primitivizam tkz.navijaca koji misle da se njih za sve treba pitati,nabijem na ****..navijaca i kurca

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 25 jun 2015, 11:31

Uz AZMIRA šta god da odlučio, jer sve njegove dosadašnje odluke pokazale su se ispravnim!
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 25 jun 2015, 11:35

@solinas, vjerovatno si meni odgovorio. Nisam ja uporedio standarde, ja sam uporedio ljubav jbg prema klubu. Ovdje se pokazuje ko je pravi navijac, a ko derbi navijac. Razumijem ja situaciju kakva je kod nas, puno nezaposlenih itd ali ako samo malo izracunaju vidjet ce da ce drugu polusezonu gledati dzaba po ovim cijenama. A sigurno ce biti dobrih utakmica i u drugoj polusezoni koja ce biti interesantna zbog velikog ispadanja klubova. A sa ovakvim kadrom ne vjerujem da ce nas klub uopste razmisljati o opstanku. To su i Zeba i Husref rekli :hmmmmm:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 jun 2015, 11:38

nas cilj je vrh,sami vrh...ali trebalo je malop sacekat sa cijenama,jer nas narod se pali na uspjeh...i nepita koliko kosta.
nemozes mu zavaliti cijenu,a ponuditi samo zelju da budes u vrhu..jer takav smo narod..prerano smo poskupili.
da igramo evropu,i da smo u vrhu,pa deri onda,ovako...

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 jun 2015, 11:39

Naši navijači bi da im igraju u napadu Džeko i Ibišević i to za 5 KM. Klub treba zabranit ulaz svakom ko baci baklju u teren. Mada josš uvijek sam mišljenja da je 7-5 trebalo biti ove sezone
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 jun 2015, 11:44

heller

istog sam misljenja za ulaznice,to je nas maksimum.7-5

**** sve treba ugraditi video nadzor na tribine,makar po dvije kamere sa strana,moze se postaviti da obje fino uhvate cijelu tribinu,i samo po djepu braco,udri **** po djepu pa nek baca u kuci svojoj.4 kamere nisu poskupe a zapad i sjever se moze uhvatiti....sa po 2 kamere ZA POCETAK..
nije skupa investicija.baklje su svakako zabranjene,znaci kazne mu na adresu slati.

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 25 jun 2015, 11:45

Bice prazan stadion definitivno.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 jun 2015, 11:46

solinas je napisao/la:heller

**** sve treba ugraditi video nadzor na tribine,makar po dvije kamere sa strana,moze se postaviti da obje fino uhvate cijelu tribinu,i samo po djepu braco,udri **** po djepu pa nek baca u kuci svojoj.4 kamere nisu poskupe a zapad i sjever se moze uhvatiti....sa po 2 kamere ZA POCETAK..
nije skupa investicija.baklje su svakako zabranjene,znaci kazne mu na adresu slati.
sistem kamera se moze za 3-4 milje uradit i za 3-4 utakmice ce se stadion ocistit od Indira i slicnih narkomancina
Nullius in verba

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 25 jun 2015, 11:48

Novi igrač Mladen Veselinović vrlo kratko o sebi... :D

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 jun 2015, 11:50

azmire cujes li,kamere ugraditi,bolje investirati 5000 nego dat 30 000 za kazne...udri po djepu

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 25 jun 2015, 11:51

solinas je napisao/la:heller

Iako ne nabave videonadzor, gotovo svako od nas ima mobitele sa kamerom, pa samo fino snimat izgrednike i prijaviti upravi neka ih ganja dalje, a obavezno lociranim izgrednicima zabraniti ulaz. Slike izgrednika polijepiti na ulazu i da redari znaju s kim imaju posla.
Mi kojima je stalo da imamo stabilan klub i na ovaj nacin mozemo pomoci, ne treba se bojati bilo koga niti štiti taman da je nznm ko u pitanju. Samo STROGO SA STOKOM, uslikat i prijavit.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 25 jun 2015, 11:53

solinas je napisao/la:azmire cujes li,kamere ugraditi,bolje investirati 5000 nego dat 30 000 za kazne...udri po djepu
sta ce kad kamera identifikuje pojedinca koji je bacio baklju ,ne moze mu nista jer nema zakona o tome,
moze mu zabranit nekako ulaz al kazna ce ostat i kaznu ce opet platit klub
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 jun 2015, 11:56

moze ga klub tuziti,za unistavanje javne imovine,i nanosenje direktne stete,jer je pirotehnika zakonom zabranjena.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 25 jun 2015, 12:00

Tako je tuziti za svjesno nanosenje stete i povredu tudje stvari i imovine, a moze ga se prekrsajno gonti za remećenje javnog reda i mira, sve to finansijski po dzepu, plus zabrana ulaska na stadion. mora se od necega poceti.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 jun 2015, 12:03

Dovoljno je da ih se odstrani za budućnost i to je neki početak, a ta ekipa ima krivičnih kolko hoćete tako da nema od njih ništa...
Nullius in verba

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 25 jun 2015, 12:09

S obzirom da se širi negativan publicitet, ovi koji se bave sa sezonskim bi trebalo da razmisle uvođenje srednjih rješenja . . .
1. Polusezonske karte od 25 KM (skoro da ništa ne gubi klub sa tim, jer će s obzirom na ekipu koju imamo i ambicije kluba, sigurno uzeti drugu polusezonsku ).
Kad rasporimo prvu polusezonu :mrgreen: , nećemu biti žao platiti i preostalih 25,00 KM za sledeću polusezonu, što mu je sigurno povoljnije nego da plaća 10,00 KM ulaz .. Drugi dio će sigurno biti interesantniji jer možda se budemo borili za prvo mjesto i tražit će se karta više (eh, kao nekad u federalnoj). .
2. Uvođenje sezonskih za penzionere, studente . . .ipak u ovoj populaciji ima iskrenih navijača, a ne oni derbi, kvazi . . .

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.