ja prvi kazem preskupo je,ali nivo primitivizma kojeg prosipaju je ogroman...radije ce osteti klub,nego dat klubu...cigani

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
sistem kamera se moze za 3-4 milje uradit i za 3-4 utakmice ce se stadion ocistit od Indira i slicnih narkomancinasolinas je napisao/la:heller
istog sam misljenja za ulaznice,to je nas maksimum.7-5
**** sve treba ugraditi video nadzor na tribine,makar po dvije kamere sa strana,moze se postaviti da obje fino uhvate cijelu tribinu,i samo po djepu braco,udri **** po djepu pa nek baca u kuci svojoj.4 kamere nisu poskupe a zapad i sjever se moze uhvatiti....sa po 2 kamere ZA POCETAK..
nije skupa investicija.baklje su svakako zabranjene,znaci kazne mu na adresu slati.
Iako ne nabave videonadzor, gotovo svako od nas ima mobitele sa kamerom, pa samo fino snimat izgrednike i prijaviti upravi neka ih ganja dalje, a obavezno lociranim izgrednicima zabraniti ulaz. Slike izgrednika polijepiti na ulazu i da redari znaju s kim imaju posla.solinas je napisao/la:heller
istog sam misljenja za ulaznice,to je nas maksimum.7-5
**** sve treba ugraditi video nadzor na tribine,makar po dvije kamere sa strana,moze se postaviti da obje fino uhvate cijelu tribinu,i samo po djepu braco,udri **** po djepu pa nek baca u kuci svojoj.4 kamere nisu poskupe a zapad i sjever se moze uhvatiti....sa po 2 kamere ZA POCETAK..
nije skupa investicija.baklje su svakako zabranjene,znaci kazne mu na adresu slati.
sta ce kad kamera identifikuje pojedinca koji je bacio baklju ,ne moze mu nista jer nema zakona o tome,solinas je napisao/la:azmire cujes li,kamere ugraditi,bolje investirati 5000 nego dat 30 000 za kazne...udri po djepu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.