FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 25 jun 2015, 10:27

invincible1921 je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Ma meni je najgore kod raje što se prosipa priča za igrače koje ne uspijemo dovest kao oni su tarabe šta će nam, da su valjali doveli bi ih....a da su isti došli govorili bi kako smo dobili odlična pojačanja :crazy:

Mzrim ovo što ne smijes kritiku uputit jer ti odma nekoliko dotičnih nađe odgovor kako "ti ne volis klub", "ako ti se ne viđa nemoj pratit" i slično :crazy: pa jbmu nismo ovce, šta treba da govorimo BRAVO SVAKA ČAST bez obzira na to šta uprava uradi :crazy: Govedarica je ralno sramota za klub i upravu, pa da je ne znam kakav igrač zbog pišljivih 20 milja ga nisi doveo....e samo nek mi neko sad kaže da to nisu tako male pare :facepalm:
jos gore od toga je kada odredjene igrace, koji bi/su navodno trebali doci u Zelju, pocenemo kovati u nebesa kao da su igrali u Realu a ne u Slaviji ;)
u ovoj ligi Zeljo ne moze naci pojacanje. takvih igraca nema. ovdje mozemo traziti samo adekvatne zamjene za one koji nas napuste.
Pa i nije baš tako, nego mi možda nekad i previše uzdižemo ono što imamo....eo recimo ovaj Livaja svi govore dobar ha hu , a da je došo lupam u Olimpic rekli bi ma šta će nam taj retard igro u Vitezu. Pa eo ti i naši mladi igrači, kod nas ako je neko iz našeg pogona odma mora značit da je supertalentovan dok recimo da taj isti igrač igra negdje drugo rekli bi ma kakav on... Pojačanja za neke velike stvari sigurno ne, ali pojačanja za titulu premijer lige i mali pomak u Evropi se itekako mogu nać nemoj da se lažemo
mislim da je svaki nas mladi fudbaler, koji je prosao sve nase selekcije i koji zivi zivot sportiste bolji od 90% ostalih vec "afirmisanih" fudbalera iz drugih klubova nase lige. prosla sezona je dokaz tome. takodjer, pogledaj koliko nasih bivsih i sadasnjih igraca igra u nasim reprezentacijama svih uzrasta. pogledaj i to koliko nasih bivsih igraca koji su prosli nase selekcije igra vani sa koliko-toliko zapazenim rezultatima u koliko-toliko pristojnim klubovima.
nisam siguran da u BiH po tom pitanju ima neko jaci.

i dalje mislim da u ovoj ligi Zeljo ne moze naci pojacanje, samo adekvatnu zamjenu.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 25 jun 2015, 10:27

stvarno mi je smjesna izjava da u bih nema igraca za nas ,ako Dinamo moze da dovede igraca iz nase lige ali eto mi smo giganti imamo mi takvih igraca u kadetima ma daj

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 jun 2015, 10:29

Naprimjer Zeba i Crnov su samo adekvatne zamjene, ne bi bili pojačanja ?

EDIT: Da me neko pogrešno ne shvati ovo nema nikakve veze sa tim da li ih mi možemo ili ne možemo dovest nego čisto hipotetički navodim primjer
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 25 jun 2015, 10:31, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 25 jun 2015, 10:29

pa carson ima igraca za nas subic npr mlad perspektivan znas odmah da bi dobar bio ,ali on ode vani jer realno niko u BiH nema parqa za njega ,,,ovo ostalo je isto kao da stavis juniora ne znam mozda ce valjati mozda nece e pa u toj konstalaciji ja bi ipak naseg juniora ,ali razumijem i druge koji bi nekog drugog...,.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 25 jun 2015, 10:30

CARSON je napisao/la:stvarno mi je smjesna izjava da u bih nema igraca za nas ,ako Dinamo moze da dovede igraca iz nase lige ali eto mi smo giganti imamo mi takvih igraca u kadetima ma daj
dovede Dinamo igraca iz nase lige, al iz Zelje.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 jun 2015, 10:32

champions1921 je napisao/la:@pile
Tako je bilo receno da i mi trebamo platiti s tim da je u toj cifri i godisnja plata.. To ti dodje odprilike tih 20 milja odstete i nekih 2500KM mjsecnih plata.. Po meni je on koliko toliko dobra investicija jer je mlad, igra na poziciji na kojoj smo deficitarni i povremeni je mladi reprezentativac. Da li bi on bio pojacanje niko ne moze sa sigurnoscu tvrditi ali postojala bi velika mogocnost da napreduje i da nakon nekog vremena zaradimo na njemu.. Na kraju krajeva to je propalo i ne treba vise voditi neke polemike oko njega..
I ja sam cuo isto sto i ti ali nije bilo samo to ipak je 50 000 u pitanju bilo.I logicno je da slavija pokusa izvuci sto vise moze.A apsolutno si u pravu da je glupo raspravljati o nekom ko i nije dio Zelje.Bilo i proslo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 25 jun 2015, 10:35

invincible1921 je napisao/la:Naprimjer Zeba i Crnov su samo adekvatne zamjene, ne bi bili pojačanja ?

EDIT: Da me neko pogrešno ne shvati ovo nema nikakve veze sa tim da li ih mi možemo ili ne možemo dovest nego čisto hipotetički navodim primjer
Zajko je odlican igrac, tu nema dvojbe. Medjutim, treba imati na umu kolektiv u kojem bi trebao igrati. Kada kazem kolektiv, mislim na ostale suigrace, taktiku, okolnosti i ostalo.... Trenutno, Zajko bi nam valjao u istoj mjeri u kojoj nam je valjao Varea. Ako je to pojacanje, pojacao bi nas.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 25 jun 2015, 10:37

invincible1921 je napisao/la:
pinki je napisao/la:Stokić :hmmmmm:
Kazu izmedju nas i Borca...Borac je maltene pred gasenjem eo dvije sezone, ako mu je tamo bolje nego kod nas onda se stvarno treba zabrinut :D
ma jedino sto bi sa borcemo mogao ugovor kakav hoce, to jeste da a moze raskinuti i otici kad hoce, njima bi i takav valjao, a nama naravno ne bi
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 25 jun 2015, 10:38

@carson šta je smiješno?
Eto @ricolli dodao još jednu stvar na ono moje. Ugovor manji ili veći i od toga zavisi hoće li nama ili ne, pa zavisi i kakav je ko ko čoek što bi se reklo. Zeba nam je recimo, evo navodili ste svi to ovdje, prosuo svo mlijeko koje smo izmuzli od njega sa onim u Mariboru. Zar nije mogao sačekati svađu poslije tih tekmi itd itd. Mnogo stvari utiče na to koga treba dovesti a koga ne.
Još mi nisu @neandertalac i @aldin rekli ko su to po njima pojačanja? Koga bi to oni voljeli vidjeti u ŽElji i naše lige a da ga je realno dovesti.
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 25 jun 2015, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 25 jun 2015, 10:39

Minjore je napisao/la: @zazivotcijeli
jeste, mi redovni ucesnici Europskih takmicenja, pa doodimo pojacanja iz Dinama, Zvezde, Mqribora, i tako.. Budite realni, pa mi smo najbolje igrace u zadnjom sezonama dovodili iz manjih sredina (Bekric, Visca, Adilovic, itd). Shvati me kako hoces, ali imaj to na umu.
Npr. Adilovic je za razliku od Bajica iza sebe imao ozbiljniju ekipu koja ga je hranila loptama a njihov ucinak je na kraju isti. Jednog smo doveli a drugog stvorili. Sta je bolje?

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 25 jun 2015, 10:40

invincible1921 je napisao/la:Ma meni je najgore kod raje što se prosipa priča za igrače koje ne uspijemo dovest kao oni su tarabe šta će nam, da su valjali doveli bi ih....a da su isti došli govorili bi kako smo dobili odlična pojačanja :crazy:

Mzrim ovo što ne smijes kritiku uputit jer ti odma nekoliko dotičnih nađe odgovor kako "ti ne volis klub", "ako ti se ne viđa nemoj pratit" i slično :crazy: pa jbmu nismo ovce, šta treba da govorimo BRAVO SVAKA ČAST bez obzira na to šta uprava uradi :crazy: Govedarica je ralno sramota za klub i upravu, pa da je ne znam kakav igrač zbog pišljivih 20 milja ga nisi doveo....e samo nek mi neko sad kaže da to nisu tako male pare :facepalm: Sloboda nam je ukrala dva igrača koja smo jako željeli, prema jankovicu smo se ponijeli ko prema zadnjem debilu... i to su činjenice
izvini druze mozda si upuceniji, ali da smo govedaricu toliko jako zeljeli mislim da bi ga i doveli da uopste ne bi bio problem 20 milja, medjutim nisu bili sigurni da bi nam bio takvo pojacanje, a sto se tice ordagica to nezz, a za jankovica vise mi je drago sto nam je dosao blagojevic jer nam je ta pozicija skripila bas
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 25 jun 2015, 10:50

Od sinoć hoću da napišem nešto, da repliciram nekima. Uzalud se truditi pa ću opet iznijeti neko svoje mišljenje i postaviti par pitanja, kroz isto to mišljenje. Da li bi bilo realno da dovedeš igrača za kojeg ni sam trener ne bi dao tolike pare, jer ni sam nije siguran da će taj isti biti u prvoj postavi i uklopiti se najbolje? Pritom da ima platu veću nego što imaju naši omladinci koji sigurno imaju mjesto u prvoj postavi. Znači čovjek neće da rizikuje. Svi ti igrači su imali želju da dođu kod nas i nudili se ali su neki drugi faktori(menadžer, klub) bili malo "bezobrazni" pa nisu došli. Janković? Igrač koji je dogovorio uslove pružio ruku i trebao doći na potpis nazove naše i traži još više od dogovorenog. Je li to realno? Željo, koliko ga god neko smatrao, nije klub sa kojim možeš komunicirati na taj način. Poslije je bilo i izvinjavanja i sl. Blagojević je momak koji je ispoštovao svaki detalj dogovora, došao na potpis pozvali ga drugi, naši rekli idi jer su pare bila jako dobre za naše uslove. Momak otišao i kad je tamo došao druga priča bila, momak se vratio svjetla obraza i potpisao. Ordagić ima menadžera koji svakodnevno po fb prozove naš klub i diže rejting igračima, zašto li Bože? Zapitajte se. Da ne bi išao do još nekih detalja, mislim da je dovoljno oko ovih igrača. Kada sam nekima napisao da idu na Otoku i Koševo, mislio sam tako. Jer ako u ovoj situaciji kada se ljudi bore, kopaju, rade na sve moguće(legalne) način da izvade klub iz sranja, zahvaljujući našim legendama, koji su ih doveli do ovoga...mi još dolijevamo ulje na vatru. Sve kritike stoje, slažem se. Ali prije nego što je napišeš zapitaje se da li je to prioritet. Ljudi dragi znate li vi šta znaći dobiti licencu za evropu i PL. Pored tih dugova i svega. Ljudi šute i rade, pomogni koliko možeš, ali nemoj odmagati. Navešću primjer da pile, super, vrbanjuša, fkž1921, domorocki...imaju informacija koje ne napišu ni 10%. Zašto? Kada bi se napisalo sve ovo na čemu se radi, a to ne uspije kakava bi onda drama bila ovdje. Nisam tu da bi držao nekome predavanja, nekoga hvalio ili kudio, iznosim svoje mišljenje za ono što znam. Amar koji je kliker i ima mnogo stvari u svom prsu je rakao Gredi ti si taj koji će sanirati finansije. Čovjek nije bez razloga uposlenik banke. Šiljak koristi svoja poznanstva i rješava neka pitanja oko uslova za igrače, mi to sve ne vidimo ali znaju igrači. Pitajte ih. Niko ne spomene Misimovića, čovjeka koje je puno toga uradio i ne eksponira se, i završiće još puno toga i završava. Alihožić je tu gdje jeste, radi koliko zna i kolike su mu mogučnosti. Sjajno nije ali se napravila neka organizacija unutar samog kluba, pa imamo i onih koji su nezadovoljni koji više nisu tu, pa "laju" okolo. Jb ga nije više Željo taj bankomat za neke, pa kad je nekome k.... čejf da dođe uzme koliko mu treba i ode. Traga nigdje. Samo ću reći da su neki igrači koji su otišli tražili veću platu od 30-70%. Osim Zeljkovića koji nije sa namjerom donijeti papire za produžetak boravišta, te Varee koji po meni nije pokazao ništa. Neko je napisao sačekajmo zvaničnu utakmicu pa donosimo sud. Dragi Bog je najviši sud pa nam ne sudi za svaku grešku nego imamo mogućnost da je ispravimo. Ko radi taj i griješi.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 25 jun 2015, 10:51

jeste, mi redovni ucesnici Europskih takmicenja, pa doodimo pojacanja iz Dinama, Zvezde, Mqribora, i tako.. Budite realni, pa mi smo najbolje igrace u zadnjom sezonama dovodili iz manjih sredina (Bekric, Visca, Adilovic, itd). Shvati me kako hoces, ali imaj to na umu.
Npr. Adilovic je za razliku od Bajica iza sebe imao ozbiljniju ekipu koja ga je hranila loptama a njihov ucinak je na kraju isti. Jednog smo doveli a drugog stvorili. Sta je bolje?
Doveli smo ga djabe, tako da ti isto dodje s aspekta para. Imao je i Lazo ekipu iza sebe. Ti si napisao da u vboj ligi nema pojacanja za Zelju, zato sam ti repliciao jer nisi upravu.. Ziv mi bio.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 25 jun 2015, 10:57

U

Mzrim ovo što ne smijes kritiku uputit jer ti odma nekoliko dotičnih nađe odgovor kako "ti ne volis klub", "ako ti se ne viđa nemoj pratit" i slično :crazy: pa jbmu nismo ovce, šta treba da govorimo BRAVO SVAKA ČAST bez obzira na to šta uprava uradi :crazy: Govedarica je ralno sramota za klub i upravu, pa da je ne znam kakav igrač zbog pišljivih 20 milja ga nisi doveo....e samo nek mi neko sad kaže da to nisu tako male pare :facepalm:
jos gore od toga je kada odredjene igrace, koji bi/su navodno trebali doci u Zelju, pocenemo kovati u nebesa kao da su igrali u Realu a ne u Slaviji ;)
u ovoj ligi Zeljo ne moze naci pojacanje. takvih igraca nema. ovdje mozemo traziti samo adekvatne zamjene za one koji nas napuste.
Ima igraca koji mogu pojacati konkurenciju, al'da moze dovesti pravo pojacanje, tesko. Najvaznija stvar je da od petorice dovedenih dva eksplodiraju, uklope, mogu igrati i imati mentalitet pobjednika. Prava je stvar sto Zeljo svoju djecu forsira, bolje ti je npr. Zeric ili onaj mali Hiros koji su i osvajali u mladjim vec Ordagic koji je u seniorskoj dobro igrao, al'ipak je upitan mentalitet i kontinuitet pobjeda kojwg on nema, a Zeljo 80% utakmica ide na pobjedu.
Stvarno Zeljo sa mizernim davanjima pravi vrhunski rezultat. U Hrvatskoj imas 15 ekipa u trecoj ligi gdje pojedini igraci uzmu 20 30 milja €.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 25 jun 2015, 10:59

Od sinoć hoću da napišem nešto, da repliciram nekima. Uzalud se truditi pa ću opet iznijeti neko svoje mišljenje i postaviti par pitanja, kroz isto to mišljenje. Da li bi bilo realno da dovedeš igrača za kojeg ni sam trener ne bi dao tolike pare, jer ni sam nije siguran da će taj isti biti u prvoj postavi i uklopiti se najbolje? Pritom da ima platu veću nego što imaju naši omladinci koji sigurno imaju mjesto u prvoj postavi. Znači čovjek neće da rizikuje. Svi ti igrači su imali želju da dođu kod nas i nudili se ali su neki drugi faktori(menadžer, klub) bili malo "bezobrazni" pa nisu došli. Janković? Igrač koji je dogovorio uslove pružio ruku i trebao doći na potpis nazove naše i traži još više od dogovorenog. Je li to realno? Željo, koliko ga god neko smatrao, nije klub sa kojim možeš komunicirati na taj način. Poslije je bilo i izvinjavanja i sl. Blagojević je momak koji je ispoštovao svaki detalj dogovora, došao na potpis pozvali ga drugi, naši rekli idi jer su pare bila jako dobre za naše uslove. Momak otišao i kad je tamo došao druga priča bila, momak se vratio svjetla obraza i potpisao. Ordagić ima menadžera koji svakodnevno po fb prozove naš klub i diže rejting igračima, zašto li Bože? Zapitajte se. Da ne bi išao do još nekih detalja, mislim da je dovoljno oko ovih igrača. Kada sam nekima napisao da idu na Otoku i Koševo, mislio sam tako. Jer ako u ovoj situaciji kada se ljudi bore, kopaju, rade na sve moguće(legalne) način da izvade klub iz sranja, zahvaljujući našim legendama, koji su ih doveli do ovoga...mi još dolijevamo ulje na vatru. Sve kritike stoje, slažem se. Ali prije nego što je napišeš zapitaje se da li je to prioritet. Ljudi dragi znate li vi šta znaći dobiti licencu za evropu i PL. Pored tih dugova i svega. Ljudi šute i rade, pomogni koliko možeš, ali nemoj odmagati. Navešću primjer da pile, super, vrbanjuša, fkž1921, domorocki...imaju informacija koje ne napišu ni 10%. Zašto? Kada bi se napisalo sve ovo na čemu se radi, a to ne uspije kakava bi onda drama bila ovdje. Nisam tu da bi držao nekome predavanja, nekoga hvalio ili kudio, iznosim svoje mišljenje za ono što znam. Amar koji je kliker i ima mnogo stvari u svom prsu je rakao Gredi ti si taj koji će sanirati finansije. Čovjek nije bez razloga uposlenik banke. Šiljak koristi svoja poznanstva i rješava neka pitanja oko uslova za igrače, mi to sve ne vidimo ali znaju igrači. Pitajte ih. Niko ne spomene Misimovića, čovjeka koje je puno toga uradio i ne eksponira se, i završiće još puno toga i završava. Alihožić je tu gdje jeste, radi koliko zna i kolike su mu mogučnosti. Sjajno nije ali se napravila neka organizacija unutar samog kluba, pa imamo i onih koji su nezadovoljni koji više nisu tu, pa "laju" okolo. Jb ga nije više Željo taj bankomat za neke, pa kad je nekome k.... čejf da dođe uzme koliko mu treba i ode. Traga nigdje. Samo ću reći da su neki igrači koji su otišli tražili veću platu od 30-70%. Osim Zeljkovića koji nije sa namjerom donijeti papire za produžetak boravišta, te Varee koji po meni nije pokazao ništa. Neko je napisao sačekajmo zvaničnu utakmicu pa donosimo sud. Dragi Bog je najviši sud pa nam ne sudi za svaku grešku nego imamo mogućnost da je ispravimo. Ko radi taj i griješi.

:clap:
Brkica

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 25 jun 2015, 11:03

Minjore je napisao/la:
Doveli smo ga djabe, tako da ti isto dodje s aspekta para. Imao je i Lazo ekipu iza sebe. Ti si napisao da u vboj ligi nema pojacanja za Zelju, zato sam ti repliciao jer nisi upravu.. Ziv mi bio.
ne dodje te isto s aspekta para. kada se jednog dana Bajic ako Bog da afirmise pa potpise za neki veci klub, Zeljo ce dobiti naknadu za treniranje sto nije slucaju kod Adilovica.
spomenuo si i Lazu. ista je stvar kao i sa Adilovicem u poredjenju sa Bajicem.

jedini ispravan put je put u kojem cemo nasim mladim snagama davati priliku i gurati ih. nazalost jos uvijek nismo u prilici imati svih 11 iz naseg pogona pa moramo traziti igrace mimo nasih selekcija. ali kada ih vec trazimo, ne trebamo ih urnebesno placati i pristajati na neke uslove koji nam ne idu u prilog.

Zeljo je najveci fudbalski kolektiv u Drzavi i svi koji nam se "prodaju" trebaju to znati. takvi igraci imaju vise koristi od Zelje, nego Zeljo od njih.
to treba imati na umu kada se trguje.

sve najbolje!

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 25 jun 2015, 11:05

Kako lijevo krilo koje nemamo u ekipi ne može biti pojačanje? Na tu poziciju nemamo igrača ni u omladinskoj skoli. Govedarica je reprezentativac, mlad i kod nas bi napredovao sigurno. Tako je bilo sa Stanicem i Viscom tako bi bilo i sa Govedaricom.

Ako hocemo da ulažemo u mlade igrace, ovakve stvari nam se nesmiju dešavati.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 25 jun 2015, 11:08

lazar je napisao/la:Kako lijevo krilo koje nemamo u ekipi ne može biti pojačanje? Na tu poziciju nemamo igrača ni u omladinskoj skoli. Govedarica je reprezentativac, mlad i kod nas bi napredovao sigurno. Tako je bilo sa Stanicem i Viscom tako bi bilo i sa Govedaricom.

Ako hocemo da ulažemo u mlade igrace, ovakve stvari nam se nesmiju dešavati.
A ako pitaš trenera da li se isplati dati tolike pare za tog igrača i trener ti kaže da je skup, hoćeš li ti opet dovesti tog igrača?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 25 jun 2015, 11:09

Choks je napisao/la:Od sinoć hoću da napišem nešto, da repliciram nekima. Uzalud se truditi pa ću opet iznijeti neko svoje mišljenje i postaviti par pitanja, kroz isto to mišljenje. Da li bi bilo realno da dovedeš igrača za kojeg ni sam trener ne bi dao tolike pare, jer ni sam nije siguran da će taj isti biti u prvoj postavi i uklopiti se najbolje? Pritom da ima platu veću nego što imaju naši omladinci koji sigurno imaju mjesto u prvoj postavi. Znači čovjek neće da rizikuje. Svi ti igrači su imali želju da dođu kod nas i nudili se ali su neki drugi faktori(menadžer, klub) bili malo "bezobrazni" pa nisu došli. Janković? Igrač koji je dogovorio uslove pružio ruku i trebao doći na potpis nazove naše i traži još više od dogovorenog. Je li to realno? Željo, koliko ga god neko smatrao, nije klub sa kojim možeš komunicirati na taj način. Poslije je bilo i izvinjavanja i sl. Blagojević je momak koji je ispoštovao svaki detalj dogovora, došao na potpis pozvali ga drugi, naši rekli idi jer su pare bila jako dobre za naše uslove. Momak otišao i kad je tamo došao druga priča bila, momak se vratio svjetla obraza i potpisao. Ordagić ima menadžera koji svakodnevno po fb prozove naš klub i diže rejting igračima, zašto li Bože? Zapitajte se. Da ne bi išao do još nekih detalja, mislim da je dovoljno oko ovih igrača. Kada sam nekima napisao da idu na Otoku i Koševo, mislio sam tako. Jer ako u ovoj situaciji kada se ljudi bore, kopaju, rade na sve moguće(legalne) način da izvade klub iz sranja, zahvaljujući našim legendama, koji su ih doveli do ovoga...mi još dolijevamo ulje na vatru. Sve kritike stoje, slažem se. Ali prije nego što je napišeš zapitaje se da li je to prioritet. Ljudi dragi znate li vi šta znaći dobiti licencu za evropu i PL. Pored tih dugova i svega. Ljudi šute i rade, pomogni koliko možeš, ali nemoj odmagati. Navešću primjer da pile, super, vrbanjuša, fkž1921, domorocki...imaju informacija koje ne napišu ni 10%. Zašto? Kada bi se napisalo sve ovo na čemu se radi, a to ne uspije kakava bi onda drama bila ovdje. Nisam tu da bi držao nekome predavanja, nekoga hvalio ili kudio, iznosim svoje mišljenje za ono što znam. Amar koji je kliker i ima mnogo stvari u svom prsu je rakao Gredi ti si taj koji će sanirati finansije. Čovjek nije bez razloga uposlenik banke. Šiljak koristi svoja poznanstva i rješava neka pitanja oko uslova za igrače, mi to sve ne vidimo ali znaju igrači. Pitajte ih. Niko ne spomene Misimovića, čovjeka koje je puno toga uradio i ne eksponira se, i završiće još puno toga i završava. Alihožić je tu gdje jeste, radi koliko zna i kolike su mu mogučnosti. Sjajno nije ali se napravila neka organizacija unutar samog kluba, pa imamo i onih koji su nezadovoljni koji više nisu tu, pa "laju" okolo. Jb ga nije više Željo taj bankomat za neke, pa kad je nekome k.... čejf da dođe uzme koliko mu treba i ode. Traga nigdje. Samo ću reći da su neki igrači koji su otišli tražili veću platu od 30-70%. Osim Zeljkovića koji nije sa namjerom donijeti papire za produžetak boravišta, te Varee koji po meni nije pokazao ništa. Neko je napisao sačekajmo zvaničnu utakmicu pa donosimo sud. Dragi Bog je najviši sud pa nam ne sudi za svaku grešku nego imamo mogućnost da je ispravimo. Ko radi taj i griješi.

:clap:
Džaba nekom pisati, nek misli ko šta hoće, vjerujem da će većina prije ili kasnije skontati da klub ide jedinim i pravim putem ka ozdravljenju, svaka čast na postu slažem se u potpunosti s tobom :thumbup:

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 25 jun 2015, 11:11

Hajmo ovako pogledati. Ekipa koja je nastupila u većini utakmica ovog proljeća:
Antolović
Memija
Kosorić
Bogdanović
Kvesić
Hasanović
Hadžiahmetović
Đelimić
Beganović/Sadiković
Kokot
Bajić

Ekipa koja će najvjerovatnije nastupiti protiv Balzana:
Antolović
Memija
Kosorić
Bogdanović
Kvesić
Blagojević
Hadžiahmetović
Đelmić
Beganović/Sadiković
Kokot
Bajić

Znači ova ekipa koja je promjenila 1 (jednog) igrača nije izgubila 15 utakmica na proljeće. Na 3 najteža gostovanja osvojila je 3 boda. Dala 1 i primila 1 (skoro pa autogol).
Omjer 9-6-0 osvojenih 33 boda.
Loše ili ne prosudite sami.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.