FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Presao je kod nas,dobio je dobar ugovor.. on je samo jedno u nizu odlicnih pojacanja koja su dovedenaa 

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Sad sam vidjeo . Vi se ljepo pojačavate za sljedeću sezonu. Vedo će sigurno opravdati svoju ulogu . Zna li se na koliko je potpisao?
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "
Ode i Sanicanin . I to gdje u Borac . Samo da mi je znati kako Borac potpisuje ugovore ako su u tolikim **** i dugovima . Malo je vremena da se nađu kvalitetna pojačanja . Još par igrača najavljuju odlazak . Biće veoma teško opstati u PL .
- djoleprijedor
- Kontakt:
Realno,teško da RP može biti među 10.Nije nemoguće,ali veoma teško..Bio bih srećan da me demantuju i obezbjede učešće u "Reformisanoj PL 12".
Mens sana in corpore sano.
- Suljo20002
- Kontakt:
Eh ovako...
Meni je jako drago sto ste opet u elitnom rangu BiH fudbala.Oduvjek ste mi bili drag klub iz razloga sto se niste bavili nikakvim namjestaljakama oko klubova iz RS-a, nego ste uvjek bili fer i korektni prema svakom klubu.Uvjek mi je bilo drago ici na gostovanja u Prijedor jer ste jedan kulturan i gostoprimljiv narod. Zanima me da li ste se pojacali u pravom smislu te rijeci i da li ima nesto bitnijih igraca koji su otisli iz vaseg kluba. Bice jako tesko ostati ove sezone u PL, ali ja bih volio da vi obezbjedite sebi opstanak. Sportski pozdrav iz Tuzle
Meni je jako drago sto ste opet u elitnom rangu BiH fudbala.Oduvjek ste mi bili drag klub iz razloga sto se niste bavili nikakvim namjestaljakama oko klubova iz RS-a, nego ste uvjek bili fer i korektni prema svakom klubu.Uvjek mi je bilo drago ici na gostovanja u Prijedor jer ste jedan kulturan i gostoprimljiv narod. Zanima me da li ste se pojacali u pravom smislu te rijeci i da li ima nesto bitnijih igraca koji su otisli iz vaseg kluba. Bice jako tesko ostati ove sezone u PL, ali ja bih volio da vi obezbjedite sebi opstanak. Sportski pozdrav iz Tuzle

Nismo se pojačali još ništa, a otišlo nam je dosta važnih igrača, među njima najvažniji Kantar. Očekuje se da će doći ona dva crnca iz Župe, a špekulacije su oko Uroša Stojanova koji je bio target već par godina. Biće teško. Sumnjam u opastanak.
- Suljo20002
- Kontakt:
Hvala na informacijama.K0MT je napisao/la:Nismo se pojačali još ništa, a otišlo nam je dosta važnih igrača, među njima najvažniji Kantar. Očekuje se da će doći ona dva crnca iz Župe, a špekulacije su oko Uroša Stojanova koji je bio target već par godina. Biće teško. Sumnjam u opastanak.

Ma samo neka se igra u PL to je vazno . Grad Prijedor to sigurno zaslužuje bez obzira . Ljepo će biti dočekati opet Želju,Sarajevo i ostale makar i trajalo samo jednu sezonu
.Bolje zvuči nekako nego Sepak,Janje i ostali haha .

- SarcofagoVenom
- Kontakt:
Imao sam priliku gledati te tamnopute igrače Župe,u 2 ligi,jednom,,bila su trojica,,jedan visok ,,mršavi,,trče dobro za rang u kom igraju alkosi i ljubitelji duvana,nzm da li imaju bas kvalitet zA PL
Ulaz besplatan izlaz se plaća
Ok admin vrijeme je mislim da se prebacimo tamo gdje pripadamo 

- djoleprijedor
- Kontakt:
Nema zajebancije Rudar postaje međunarodni klub
. Hoće li biti šta od nekog napadača ? To nam je najpotrebnije sad .

- djoleprijedor
- Kontakt:
Tu barijeru smo odavno prevazišli sa Kruzom,Lemondžavom i ona dva Japancaskelar je napisao/la:Nema zajebancije Rudar postaje međunarodni klub. Hoće li biti šta od nekog napadača ? To nam je najpotrebnije sad .

Nemam info za napadače...
Kruz bi nam dobro došao sad samo tako . Gdje igra sad ? Japanci ne znam jesu odigrali i jednu sa nama a za Limuna heh legenda gradski kokica
. Pod hitno mijenjati ime Fudbalski u Olimpijski Klub Rudar hahaha

- djoleprijedor
- Kontakt:
Iskren da budem,što se Kruza tiče,imao je sjajnu borbenost i srčanost,što inače odlikuje bekove i full bekove,ali ruku na srve njegovi fudbalski kvaliteti su bili ništa posebno,Nivo 1.lige RS,ali to je nadomjestio borbenošću.Takođe je imao hendikep što se tiče građe,pa je često bio inferioran u skok igri i startovima.Sve u svemu,takvih kao on je na svakom ćošku u BiH,ali da je bio atrakcija,bio je 

Kruz se vratio kući. Bio u Tekstilcu prvu polusezonu, i to odigrao dosta dobro za prvoligaške uslove, i na zimu otišao.skelar je napisao/la:Kruz bi nam dobro došao sad samo tako . Gdje igra sad ? Japanci ne znam jesu odigrali i jednu sa nama a za Limuna heh legenda gradski kokica. Pod hitno mijenjati ime Fudbalski u Olimpijski Klub Rudar hahaha
Ovi naši iz Rudara bas zapeli da nam se vrati oni 6 bodova . Hoće još da na kraju ostanemo bez prvog mjesta . I dajte ljudi ko je vise palio sjeno da se ustanovi 

- djoleprijedor
- Kontakt:
Trener Boris Gavran nakon kraćih pregovora uspio je nagovoriti Igora Aničića na dolazak u Rudar i on je ujedno drugo pojačanje prijedorskog premijerligaša.
Aničić se najbolje snalazi na poziciji napadača i u redove Rudara dolazi iz federalnog prvoligaša GOŠK-a. Tokom dosadašnje karijere još je igrao za beogradski Hajduk, Čukarički, Leotar i Zrinjski.
Aničić se najbolje snalazi na poziciji napadača i u redove Rudara dolazi iz federalnog prvoligaša GOŠK-a. Tokom dosadašnje karijere još je igrao za beogradski Hajduk, Čukarički, Leotar i Zrinjski.
- Suljo20002
- Kontakt:
Ako bude zapeo bice vam pravo pojacanje.Kod nas u Slobodi nije bio ni sjena onog starog igraca iz Zrinjskog.djoleprijedor je napisao/la:Trener Boris Gavran nakon kraćih pregovora uspio je nagovoriti Igora Aničića na dolazak u Rudar i on je ujedno drugo pojačanje prijedorskog premijerligaša.
Koliki vam je kapacaitet stadiona i jesu li stolice s obje strane,na obje tribine ? Ima čini mi se nešto malo tribine i iza gola.Fin stadion u svakom slučaju.Bolji nego u pola premijer ligaša.