FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Omerbavarac » 25 jun 2015, 02:04

Dzaba tebi kvalitetna imena ako se to ne sprovede na terenu.

Nas cilj je opstanak a Europu ganjamo za dvije sezone kada budemo rame uz rame sa Sarajevom.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 25 jun 2015, 02:23, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 jun 2015, 02:19

furka zanimljiva djeci od 10 godina

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 25 jun 2015, 08:22

Ovo oko sezonske je motivirajuće. Ako ništa, stimuliše da kupiš sezonsku . . al nagrada Citroen . . .mislio sam da je to nešto sitno, kad ono auto :shock: . . .

Nije loše :clap:

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 25 jun 2015, 08:25

Ne znam zbog cega u prvoj postavi od vas niko ne pise Moranjku,dosta kvalitetan igrac,iskusan..mislim da ce prije Husref njemu dati priliku u prvih 11 nego Harisu ili Kosticu ![/quote]

Moranjkic jeste kvalitetan i iskusan igrac, ali realno on je bolji od Harisa samo u skok igri kod kornera.Mislim da ce Haris biti u prvih 11 a da ce se Kostic Moranjkic boriti za tu drugu poziciju stopera.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 jun 2015, 09:00

ulaznice su fakat 10,i 7 km..sad procita na stranici kluba..
bez obzira na sve,puno je to za nas standard..dosta ljudi ima koji nemogu odvojiti te pare..jednostavno je puno.
valjda znaju sta rade.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 25 jun 2015, 09:04

solinas je napisao/la:ulaznice su fakat 10,i 7 km..sad procita na stranici kluba..
bez obzira na sve,puno je to za nas standard..dosta ljudi ima koji nemogu odvojiti te pare..jednostavno je puno.
valjda znaju sta rade.
Kupiš sezonsku i onda nije loše. Sezonska od 50 KM je prihvatljiva

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 jun 2015, 09:13

sve to stoji bolan,ali imas ljude kojima je i to skupo...pa nekako skupi tih 5 km za 15 dana,halali,da gleda slobodu.
a istini za volju,nismo doveli hlupam,neko evropsko ime,pa da covjek kaze,**** cenera,odo da vidim to..
da nebude da nesto pametujem,ali jednostavno 10 km je previse...pogotovo za raspali zapad..
7 i 5 bi nekako progutao...ali ovo..
prvi put se neslazem sa potezom kluba,i osudjujem to..masa je ljudi koji bi dosli da gledaju slobodu,pogotovo sad,kada se dovode pojacanja,kada se potajno zeli nesto vise,ali jednostavno nemaju te pare..ako vec misli da se odbiju neki uhljupi sa stadiona,napravis braco ko u engleskoj,odstrani ga sa stadiona i zdravo...koji **** placas redare...ovako ispasta najvise iskreni navijac kluba,ali hajde

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 25 jun 2015, 09:21

Tuzlak04 je napisao/la:
solinas je napisao/la:ulaznice su fakat 10,i 7 km..sad procita na stranici kluba..
valjda znaju sta rade.
Kupiš sezonsku i onda nije loše. Sezonska od 50 KM je prihvatljiva

gdje je logika da 15 utakmica domacih gledas za 50 km ako su ulaznice 10 i 7 km? mozda polusezonska...
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 jun 2015, 09:24

Odlican potez sa cijenama ulaznica. Podrska!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TzBulevar87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 25 jun 2015, 09:33

Probisvjet je napisao/la:Odlican potez sa cijenama ulaznica. Podrska!
Slazem se.
@crvenocrnitz nije to nikakva greska, i nije to polusezonska ulaznica vec se jednostavno ide na to da se proda sto vise sezonskih, kao sto je trebalo i svih ovih proteklih sezona, ali....

Podrska svim organima kluba u nikad profesionalnijem radu u klubu! :cool:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 25 jun 2015, 09:38

solinas je napisao/la:sve to stoji bolan,ali imas ljude kojima je i to skupo...pa nekako skupi tih 5 km za 15 dana,halali,da gleda slobodu.
a istini za volju,nismo doveli hlupam,neko evropsko ime,pa da covjek kaze,**** cenera,odo da vidim to..
da nebude da nesto pametujem,ali jednostavno 10 km je previse...pogotovo za raspali zapad..
7 i 5 bi nekako progutao...ali ovo..
prvi put se neslazem sa potezom kluba,i osudjujem to..masa je ljudi koji bi dosli da gledaju slobodu,pogotovo sad,kada se dovode pojacanja,kada se potajno zeli nesto vise,ali jednostavno nemaju te pare..ako vec misli da se odbiju neki uhljupi sa stadiona,napravis braco ko u engleskoj,odstrani ga sa stadiona i zdravo...koji **** placas redare...ovako ispasta najvise iskreni navijac kluba,ali hajde
Progutao bi 7 i 5.
7*15=105,00
5*15=75,00

Sezonka 50,00. Kupi sezonsku

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 jun 2015, 09:41

pojedinacne su preskupe,kako hocete..vidicemo po posjeti kada pocne sezona,jel potez dobar ili los.ja sam iznio svoje misljenje.
nadam se da grijesim prvi put sto se tice slobode..

tuzlak

jel se pravis malo mutav il sta...nisi se naspavao...
ja mogu uzeti i sezonsku i par ulaznica za svaku domacu ko i dosad...
mozel moj brat koji radi za 300 km a voli slobodu vise od matere...
nekontas o cemu govorim,ustvari neces da skontas.
ulaznice su preskupe,za sve drugo uradjeno,aferim.podrska slobodi i azmiru

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 jun 2015, 09:46

Neki dan naletih na stranici u komentaru bas lik govori puna podrska al nazalost nemamo svi para ovo ono.

Ne govorim u svoje ime, ja cu je platit, i neki sto pisu tako, al stvarno ima ljudi sto vole Slobodu al im je to puno. Dosta puta mi je drug iz Tz napis'o nemam para da idem na tekmu, i to cak protiv Sarajeva ja mislim (da ne bude derbi navijac sad, ima i takvih dosta al..)

Realno, za nase uslove je ovo skupo. Vidjeli ste zadnja dva kola slobodan ulaz i dodje ljudi. A ovako..

Ima i ona cinjenica da svako moze odvojit i skupit, al znas ti nas mentalitet.

PS: Al sto se tice promocije i svega vezano za sezonske ovo bi bio pogodak istina za one koji rade i ko ima pare, al recimo otkud nekome 50KM u kesu odma da dadne ako skuplja za 14 dana 5KM. To je realno.

Da se razumijemo, meni ne smeta koji mogu to platit, al ima onih kojima je to puno

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 25 jun 2015, 09:50, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 25 jun 2015, 09:49

sezonska od 50 KM uopste nije skupa.
pogotovo ako gledas sve utakmice dupla je usteda navijacima. a i daje karta ostala 5 KM da odgledas sve utakmice moras izdvojit 75 KM.
Tako da je ovaj potez dobar, jer cilj je prodati sto vise sezonskih karata što je je siguran prihod.
Samo je važna dobra reklama ako se mogne prodat 3000 sezonskih karti to je vec respektabilna cifra.

A za vjerovat je da ce se nakon prve dvije utakmice kuci ako posjeta bude slaba cijena pojedinacnih karti smanjiti.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 25 jun 2015, 09:51

E ovo Vam je pravi potez uprave sto se tice karata. Tako je i kod nas bilo, pa svake sezone karta skuplja za dvije marke. I sta je rezultiralo na kraju, da je broj clanova i broj godisnjih ulaznica udvostrucen. Tako da nemojte da se sikirate, zna Azmir sta radi. Pozz od pitara i da budete drugi sledece sezone :D
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 25 jun 2015, 09:56

ok je ovo ,hoce da bas prodaju sezonskih bruka,al da bi to uradili moraju bas napravit reklamu na svakom cosku grada da ima ta informacija da su pojedinacne toliko a sezonska 50 ,stariji svijet nit ima net nit nesto prati to ,on ce doc samo na utakmicu i ostace zabezeknut kad vidi 10 KM ulaz,zato dobro izreklamirat to da svi budu obavijesteni i da pohrle za sezonskim kartama :thumbup:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 25 jun 2015, 09:56

solinas je napisao/la:pojedinacne su preskupe,kako hocete..vidicemo po posjeti kada pocne sezona,jel potez dobar ili los.ja sam iznio svoje misljenje.
nadam se da grijesim prvi put sto se tice slobode..

tuzlak

jel se pravis malo mutav il sta...nisi se naspavao...
ja mogu uzeti i sezonsku i par ulaznica za svaku domacu ko i dosad...
mozel moj brat koji radi za 300 km a voli slobodu vise od matere...
nekontas o cemu govorim,ustvari neces da skontas.
ulaznice su preskupe,za sve drugo uradjeno,aferim.podrska slobodi i azmiru
Carko moj. Hoćeš europsku Slobodu, ali nećeš način kako to funkcioniše svuda.

Shvatio sam ja tebe dobro.Smio bi se kladiti da ovi koji će sad zakukati na ovaj potez Slobode, imaju sezonsku za panonsko i nije mu nikako skupa (iako je skuplja od Slobode), . . .

EDIT: Još da razmatraju i uvedu polusezonsku kartu od 25,00 KM, kao srednje rješenje za onoga kome je puno dati odjednom 50,00 KM. To ne bi bilo loše . ..
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 25 jun 2015, 10:05, ukupno mijenjano 1 put.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 25 jun 2015, 10:02

Ne znam zasto toliko forsirate dovodjenje jos jednog krila kada mislim da imamo sve odlicno pokriveno u veznom redu.

Ordagic, Mehmedagic zadnji vezni. Zeba i Stjepanovic centralni vezni. Govedarica i Mehidic lijevo krilo. Veselinovic i Mujic desno krilo.
Stjepanovic moze pokriti i poziciju zadnjeg veznog, a Veselinovic moze pokriti sve pozicije u veznom redu.
Plus dodaj dvojicu omladinaca Prsesa i Hodzica.
Jedan grad, jedna ljubav!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 jun 2015, 10:06

samo kazem trebalo je to malo detaljnije uraditi,temeljitije...penzionerima sezonska 35...zar nebi bilo lijepo to,misliti na sve slojeve drustva..
ja nemam nista protiv sezonske ulaznice brate,50 km je prihvatljiva cijena..ali samo smatram da je moglo malo se bolje uraditi,kosto sam naveo za penzionere..to bi ti vise bio marketinski potez neko bilo sta drugo..sloboda koja brine o svim kategorijama svojih navijaca..
ja dobro znam da ce stoka negodovat kada bi ova uprava uradila bilo sta,ali ima onih koji su u velikoj vecini,kojima direktno utice ova pojedinacna cijena karata na odluku da prate slobodu,na svakog **** kojeg otjeras sa tribina,ide barem 20 iskrenih slobodasa..puno je 10 km..a nema svako 50 za sezonsku..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.