Subotic klasni stoperDesperado09 je napisao/la: Mišljenja sam da će biti teško držati 4 klasna štopera zadovoljnim bez obzira koliko ih rotirao.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Subotic klasni stoperDesperado09 je napisao/la: Mišljenja sam da će biti teško držati 4 klasna štopera zadovoljnim bez obzira koliko ih rotirao.
Neka ga Klopp povede sa sobom i traži mu hljeba, on ga je i doveo kao veliki potencijal za viceprvaka Evrope.Omerbavarac je napisao/la:Navodno je Jojic vrlo blizu prelaska u Koln.
Ima ugovor do 2017.-e tako da se produzenje ocekuje tokom naredne sezonePrincipe je napisao/la:Jel Hummels produžio ugovor ?
Prosle sezone nije skoro ni dobijao minutazu, jer je Klop smatrao da ce opstanak lakse obezbijediti sa ovim boljim igracima. Trebalo je njega na posudbu, ipak je decko U-21 reprezentativac komsija.KayserSose je napisao/la:Joja je u polusezoni nakon dolaska imao finih epizoda, a meč s Realom je odradio doktorski. Prošle sezone se totalno pogubio i potonuo. Da li zbog vlastitih nogometnih limita, kaotične sezone ili balkanske glave više nije ni bitno.
Ja kad vidim koga smo doveli kao golmana, ipak Weidija ne bih prodavao. Kakav god da je nije losiji od naseg novog golmana cija je ekipa izletila iz lige.KayserSose je napisao/la:Susi najavio rezanje kadra pošto imamo 33 profija pod ugovorom. Joja će vjerovatno u Koeln, izvjesno je da ode bar jedan od lani kupljenih napadača, a ne bi me iznenadilo ni da Sokrat ipak ode. Ostali kandidati su Weidi/Mitch, Kampl i Duksch. Gundoshupak bi ipak mogao ostati što me i ne veseli preveć jer je shupak.
kako možeš tako nešto reći a vidi kako smo se pojačalikraljttbvb je napisao/la:
Ja kad vidim koga smo doveli kao golmana, ipak Weidija ne bih prodavao. Kakav god da je nije losiji od naseg novog golmana cija je ekipa izletila iz lige.
Po meni na golmanskoj poziciji nismo napravili nikakav napredak, daj Boze da grijesim, ali...
TT je cijelo vrijeme vikao da "svako dodavanje mora doći do svog cilja".„Tuchel setzt auf Hightech-Tricks“
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.