Dajte ljudi kakav Stevanovic i Stokic, nemamo 0are da dovedemo Govedaricu a ne ovu dvojicucorleone87 je napisao/la:Miroslav Stevanović
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E jest mi Stevanovic u formi pa da trazi neke pare,ne moze ovakav u Gosku igrat
Zeljeznicar! 1921 !
Malo realnosti momci
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Jest vala malo realnosti, gdje cemo se mi nositi sa gigantom iz tuzle, redovnim ucesnikom u euro takmicenjima, a imaju i vise navijaca i trofeja.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Jesi vidio, taj 'gigant' nam skida igrace. Zabrinjavajuce!mukitmovac je napisao/la:Jest vala malo realnosti, gdje cemo se mi nositi sa gigantom iz tuzle, redovnim ucesnikom u euro takmicenjima, a imaju i vise navijaca i trofeja.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Zato će taj gigant izdržati eventualno sezonu pa će se opet prodavati svi ti igrači da se rastereti budžet, a ekipa boriti za ostanak i sve tako..
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
Antolovic-memija kosoric bogdanovic kvesic-blagojevic amir-kokot dzenis djelmic-bajic
jel to to za ove levate s malte ?
jel to to za ove levate s malte ?
19TM87 ZAVIDOVICI
Koga jos ovdje interesuje sastav Zelje? **** Zelju,nisu dovedena strasna pojacanja koja su navijaci trazili i nista vise nije vazno...Ovo igracica sto je tu nije vrijedno pisljiva boba. I o njima se ovdje ne pise. Pise se o onima koji nisu u Zelji. To je puno vaznije.
a jeste dosadni sa igracima jbt cim se igrac pojavi na ovom portalu da je slobodan treba ga dovesti a kad ode u drugi nemamo para

----------------------------Antolović-----------------------
Memija-------Bogdanović----------Kosorić--------Kvesić
----------Hadžiahmetović-----------Sadiković------------
----Kokot----------------Beganović------------Djelmić---
-------------------------------Bajić--------------------------
Kjosevski, Uzelac, Hodžurdža, Livaja, Blagojević, Diatta, Hiroš.
Odović
Odović
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
FK Željezničar
Riješenje je vrlo jednostavno prijatelju moj
čitaš samo neke postove na ovoj temi dok druge jednostavno preskočiš čim vidiš ko je autor

Blagojević umjesto Sadikovica, Memija na Kokotovo mjesto, Livaja na beka, a Kokot na klupuIvanOsim je napisao/la:----------------------------Antolović-----------------------
Odović
I ja mislim da ćemo ovako početi. Eventualno u slučaju neke povrede može biti izmjena.IvanOsim je napisao/la:----------------------------Antolović-----------------------
Odović
Ko god igrao protiv ovih iz Malte mozda bi bilo dobro u takvom sastavu igrati sutra protiv Zrinjskog, da vidimo na cemu smo. Ja bih svakako u Malti igrao ofanzivno, sa dva napadaca (Bajic i Beganovic), da vec u prvom mecu rijesimo prolazak, ali bez podcjenjivanja sa jako ozbiljnim pristupom u igri. Bajic kao lazno desno krilo, a Memija da pokrije cijelu desnu stranu uz pomoc Livaje. Kokot i D.SadikoviC da udju sa klupe, eventualno i E.Sadikovic.
---------------------------------Antolovic---------------------------------------
Memija-------------Bogdanovic------------Kosoric----------------Kvesic
Livaja-----------Hadziahmetovic-----------Blagojevic
Bajic-------------------------Beganovic------------------------Djelmic
---------------------------------Antolovic---------------------------------------
Memija-------------Bogdanovic------------Kosoric----------------Kvesic
Livaja-----------Hadziahmetovic-----------Blagojevic
Bajic-------------------------Beganovic------------------------Djelmic
Uvijek sam smatrala da igrač, osim fizičkih predispozicija, mora imati i pristojan nivo inteligencije.FKZ1921 je napisao/la:Koga jos ovdje interesuje sastav Zelje? **** Zelju,nisu dovedena strasna pojacanja koja su navijaci trazili i nista vise nije vazno...Ovo igracica sto je tu nije vrijedno pisljiva boba. I o njima se ovdje ne pise. Pise se o onima koji nisu u Zelji. To je puno vaznije.
Možeš misliti koliki je IQ kod igrača koji umjesto Želje izabere Slobodu.Nije da nešto podcjenjujem taj klub, ali dugoročno gledano,zna se šta mu je bolje za dalju karijeru. Ako i nije glup, onda nema hrabrosti. Takvi igrači nam nikad nisu trebali. Podržavam upravu i stručni štab. Osim toga, majka mu stara, sačekajmo makar jednu zvaničnu utakmicu, a ne unaprijed drvlje i kamenje.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ja mislim da ce za prvu tekmu samo Blagojevic uletiti na Eldarovo mjesto a ostalo da Oda nece dirati jer ipak 10 dana priprema je jako malo da se uigra bilo sta,neke rokade ocekujem tek ako Bog da za drugo pretkolo.Usitnilo bgm jos 5 dana pa krecemo 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Vjeruj mi da niko nije birao izmedju nas i njih nasi su se konsultovali da li vrijedi davati pare za te igrace pa sa odom imaju li mjesto i staa bi on uradio.Uglavnom odina je rijec presudila.mamaSmurf je napisao/la:Uvijek sam smatrala da igrač, osim fizičkih predispozicija, mora imati i pristojan nivo inteligencije.FKZ1921 je napisao/la:Koga jos ovdje interesuje sastav Zelje? **** Zelju,nisu dovedena strasna pojacanja koja su navijaci trazili i nista vise nije vazno...Ovo igracica sto je tu nije vrijedno pisljiva boba. I o njima se ovdje ne pise. Pise se o onima koji nisu u Zelji. To je puno vaznije.
Možeš misliti koliki je IQ kod igrača koji umjesto Želje izabere Slobodu.Nije da nešto podcjenjujem taj klub, ali dugoročno gledano,zna se šta mu je bolje za dalju karijeru. Ako i nije glup, onda nema hrabrosti. Takvi igrači nam nikad nisu trebali. Podržavam upravu i stručni štab. Osim toga, majka mu stara, sačekajmo makar jednu zvaničnu utakmicu, a ne unaprijed drvlje i kamenje.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
@Pile, znači, radi se onako kako treba, timski. Na kraju krajeva, Oda i treba da odlučuje o igračkom kadru. Jorgan nam je, izgleda, pokratak, valja se pokriti. 

Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
- champions1921
-
- Kontakt:
To i ja hocu da napisem, pile drvlje i kamenje na Hareta i sad sve to pobi, kao dogovor hehe
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hrammm1921, Levin i 41 gost.