Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
Ali ode Kosonja u Real :S Kaze Rafa bolji Laurent od Serhiiiiiiaaaaaaaa
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ša je voajeroljpci ". $ СУ " А А ???
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ali to nije sve. Ako narucite odmah, uz Serhia potpuno besplatno dobijate Mesia. Pa kad se zaori s tribina, MEEEEEEEEEEEEEEESIIIIIIIII MESSSSSSSSSSSSSI MEESSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIianell je napisao/la:Ali ode Kosonja u Real :S Kaze Rafa bolji Laurent od Serhiiiiiiaaaaaaaa
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Vikend akcijabega_afc je napisao/la:Ali to nije sve. Ako narucite odmah, uz Serhia potpuno besplatno dobijate Mesia. Pa kad se zaori s tribina, MEEEEEEEEEEEEEEESIIIIIIIII MESSSSSSSSSSSSSI MEESSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIianell je napisao/la:Ali ode Kosonja u Real :S Kaze Rafa bolji Laurent od Serhiiiiiiaaaaaaaa

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Samo u Konzumu. Dobijete i rolnu toalet papira, da mozete obrisat balave zvalje.anell je napisao/la:Vikend akcijabega_afc je napisao/la:Ali to nije sve. Ako narucite odmah, uz Serhia potpuno besplatno dobijate Mesia. Pa kad se zaori s tribina, MEEEEEEEEEEEEEEESIIIIIIIII MESSSSSSSSSSSSSI MEESSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIianell je napisao/la:Ali ode Kosonja u Real :S Kaze Rafa bolji Laurent od Serhiiiiiiaaaaaaaa![]()
I dalje nema odgovora. Voajeroljupci u svojim cmarovima.topnik1 je napisao/la:Ša je voajeroljpci ". $ СУ " А А ???
Sramota sta radite. Treba vas Rio banovati sve.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nemoj tako ode ti najbolji strijelac u ekipiGreivis je napisao/la:Sramota sta radite. Treba vas Rio banovati sve.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trebamo prodat Ozila, a dovest Isca. Ozbiljno, prospertitetniji je
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jesi to i ti licnu izvadio pa se naglo uozbiljio?Greivis je napisao/la:Sramota sta radite. Treba vas Rio banovati sve.
Moral ispred svega.anell je napisao/la:Nemoj tako ode ti najbolji strijelac u ekipiGreivis je napisao/la:Sramota sta radite. Treba vas Rio banovati sve.
Uvijek sam ja ozbiljan bio Beganovicu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Gre, ne rise. Trebam iz dana u dan dolazit i citat nebuloze ovih strucnjaka, Fergusona, Pelgrinija, neka hvala. Vise volim nakamarit ovih gluposti, da im odgovorim na pravi nacin, normalniji razgovor i ne zasluzuju.
Nije ti zanimljivo čitati svaki dan komentare o Giroudu, Ospini, Sčeznom, Coqelinu ? ccc
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno sam na aparatima. Kad me skinu, javim vam se opet.anell je napisao/la:Nije ti zanimljivo čitati svaki dan komentare o Giroudu, Ospini, Sčeznom, Coqelinu ? ccc
Ja sam kriv sto nisam smajlija stavio.bega_afc je napisao/la:Gre, ne rise. Trebam iz dana u dan dolazit i citat nebuloze ovih strucnjaka, Fergusona, Pelgrinija, neka hvala. Vise volim nakamarit ovih gluposti, da im odgovorim na pravi nacin, normalniji razgovor i ne zasluzuju.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ko je ovaj s tobom što je napustio temu Arsenala ?bega_afc je napisao/la:Trenutno sam na aparatima. Kad me skinu, javim vam se opet.anell je napisao/la:Nije ti zanimljivo čitati svaki dan komentare o Giroudu, Ospini, Sčeznom, Coqelinu ? ccc
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Evo neka zenska iz Marce kaze da je Koss u Madridu i da se dogovara sa Realom! 
Od Ramosa dobijate karinu... Ode covjek za 35 milja u United da ih ojaca a ti se sirotinjo osipaj...
Jos jedna sezona bez titule!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Od Ramosa dobijate karinu... Ode covjek za 35 milja u United da ih ojaca a ti se sirotinjo osipaj...

Jos jedna sezona bez titule!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Znaci, Real prodaje Ramosa, i hoce dovesti Koscielnog, medjutim, strucnjaci sa Arsenalove teme i dalje tvrde da je Ramos bolji. Ako nista znamo da je Real uvijek u igri za trofeje, a i da voli dobra imena prije svega, i da moras biti vraski dobar igrac da bi zaigrao za njih ako nemas neko ime(a sam je Paja rekao koja je razlika u karijerama ove dvojice igraca), samim tim, to sto se Real odrice Ramosa, a zeli dovesti Koscielnog(koji je imenom slabiji igrac) znaci da Kos uopste nije slabiji od Ramosa.
p.s. Kos je vazniji igrac za Arsenal od Ozila.
p.s. definitivno dovesti Cavanija. Sta je 60 miliona za onakvu pomoc u odbrani pri prekidima? Sitnica.
p.s. definitivno dovesti Cavanija. Sta je 60 miliona za onakvu pomoc u odbrani pri prekidima? Sitnica.
Celik!3,2,2.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Arsenal - Transferi
E yebem ti logikuAllGunsBlazing je napisao/la:Znaci, Real prodaje Ramosa, i hoce dovesti Koscielnog, medjutim, strucnjaci sa Arsenalove teme i dalje tvrde da je Ramos bolji. Ako nista znamo da je Real uvijek u igri za trofeje, a i da voli dobra imena prije svega, i da moras biti vraski dobar igrac da bi zaigrao za njih ako nemas neko ime(a sam je Paja rekao koja je razlika u karijerama ove dvojice igraca), samim tim, to sto se Real odrice Ramosa, a zeli dovesti Koscielnog(koji je imenom slabiji igrac) znaci da Kos uopste nije slabiji od Ramosa.

A inače ovo za ramosa ne vjerujem bas da ce ga prodat da ga neće uspjet nagovorit da ostane ili da je šuplja

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Arsenal - Transferi
Pa naravnoAllGunsBlazing je napisao/la:Mario je bolji od Suareza. Dva puta.

I begovic od de geae itd...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.