Samo ne bacaj flash-ke u gluho doba vise..Orton je napisao/la:Mene joker naruzi neki dan ko maksuma jer sam se nasalio u gluha doba,al imat ce kad da kaze E jesam ja pozurio Ortona naruziti

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Samo ne bacaj flash-ke u gluho doba vise..Orton je napisao/la:Mene joker naruzi neki dan ko maksuma jer sam se nasalio u gluha doba,al imat ce kad da kaze E jesam ja pozurio Ortona naruziti
naravno da moze, druga je stvar sto su igraci u ovoj ligi manje vise takvi da znaju igrati odredjenom nogom a na drugoj ni stajati ne znajuLacoste je napisao/la:MozeTHEC je napisao/la:nema lijevo ili desno krilo, mozes bilo kojeg krilnog igraca staviti na bilo koju stranuLacoste je napisao/la:Sta igra Steva? Desno krilo ili lijevo zaboravio sam jbg...![]()
Ma eee, tek kada vidimo neku ekipu na terenu možemo reći da li su dovoljno dobri/loši za ligu. Evo tuzlaci dovedoše nekoliko dobrih igrača ali niko ne zna kako će to izgledati na terenu. Najviše su uspjeha imali oni koji najmanje mjenjajujoker90 je napisao/la:Ma ovi iz Borca stalno kukaju, ali sastave finu ekipicu. Tako ce i ove godine. Steva nam ne treba, nek mu je sretno. Mogao je sto neko rece sada biti prvak sa nama i igrati CL kvalifikacije, ovako je ispao u trecu ligu tamo, ko ga yebe kad je glup.
Recizagorski je napisao/la:S.Š.
zagorski je napisao/la:S.Š.
Milos Stojcevsjever je napisao/la:Jeko M.S. ?
Miloš LošaMortemHz je napisao/la:Milos Stojcevsjever je napisao/la:Jeko M.S. ?
Saraj'vo Šampion!MortemHz je napisao/la:Recizagorski je napisao/la:S.Š.
Nezaboravi da vi niste pobjedili ni jednu tu ekipu. Plus sloboda i radnik uzeli bod . Da vas je siroki izbacijo iz kupa da je sb kao svinjski igrali kup kad su u najvecoj krizi bili. Da ste imali utakmicu vise na svom terenu itd. Ako ce mo postonelo adzem je bolji poso uradijo nego VOdodovic.arena je napisao/la:Željo je druga ekipa sa Odovićem koju u drugom dijelu niko nije dobio a gostovao je kod sarajeva,zrinjskog , širokog ,veleža i čelikaPitar6785 je napisao/la:Sto se tice slobode ubjeden sam da ce bit 2-3 na tabeli. Sigurno su jaci od zelje sirokog i olmpica.
Moj prognoza
FC SARAJEVO SAMPION + kup
Sloboda
Svinjski
Uski
Cmar leh
Olimpic
Pa skretnica je osvoila drugo mjesto zato sto su pobjedivali ekipe iz donjeg djela tabele ove godine 6 komada ispada i vjerujem da iznad 5 mjesta nemogu. Sloboda ima dobre igrace trenera plus sto ce ove godine imat duplo vecu podrsku nego leh sa grbavice.
Koliko sam cuo od upucenih , on je rega ali ima budalu za menadjera.Evolution87 je napisao/la:Izgleda sa Simon jos nije otpao
Mislim da je najjaci ''10 v pol''MortemHz je napisao/la:El Cartel,citas li ovo? ovdje me vodis da znasElCartel11 je napisao/la:Restoran/Restavracija "Saraj"MortemHz je napisao/la: Gdje su dobri ćevapi u Ljubljani ?.
![]()
Sabinho je napisao/la:Odlicno smo mi popunjeni, kostur tima je sacuvan, fali samo jedan klasni stoper koji ce komandovati odbranom na najbolji moguci nacin.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.