brate @Chinaglia kako si mi onomad pisao sastav za Slobodu daj i sad ubaci ko je napustio a ko pridošlica u Slobodu, opet u istu svrhu mi treba.
Kako vam se čine dresovi

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
sloboda da napadne titulu pa nije 93"ultrasstyle_tz je napisao/la:pa sa Stevanovicem i jedim solidnim desnim bekom mozemo pokusat napast i titulu jbt ..previse je to za sadren_hz je napisao/la:Stevanovic je igrac kakav vam jos treba. Pokupite ga i neka ludilo pocne
i ja ne vjerujem u to, ali realno kad pogledam za sta je tim : Piric, ???, Skahic, Kostic (Mehmedagic), Ivetic, Ordagic, Stjepanovic, Zeba, Govedarica (Mehidic), Stevanovic, Ahmetovic, i sam se iznenadimarena je napisao/la:sloboda da napadne titulu pa nije 93"ultrasstyle_tz je napisao/la:pa sa Stevanovicem i jedim solidnim desnim bekom mozemo pokusat napast i titulu jbt ..previse je to za sadren_hz je napisao/la:Stevanovic je igrac kakav vam jos treba. Pokupite ga i neka ludilo pocne
Nije, 2015. je.arena je napisao/la:sloboda da napadne titulu pa nije 93"ultrasstyle_tz je napisao/la:pa sa Stevanovicem i jedim solidnim desnim bekom mozemo pokusat napast i titulu jbt ..previse je to za sadren_hz je napisao/la:Stevanovic je igrac kakav vam jos treba. Pokupite ga i neka ludilo pocne
malo sam mu gledao profile na FaceuTzBulevar87 je napisao/la:Za ovog Veselinovica sam cuo proslu zimu jos od jednog naseg trenera koji je stazirao za profi licencu u V. Plzen, u doba dok je klub igrao grupnu fazu Lige Prvaka (tacnije kada je ispao). Mnogo mi ga je nahvalio kao jedinog naseg u klubu rekavsi da ima dobre sanse da ravnopravno konkurise za prvih 11. Rece bas da igra beka tako da se nadam da je to taj desni bek koji nam fali. Btw, mlad je
Mogu, al' za jedno 4 sata. Ne prije...Mortus je napisao/la:Može li neko npr. Mramor ili ko je vec pravio onaj prikaz kako bi mogla izgledati prva postava sa ovim pojacanjima.
puno je novih igraca stiglo, vecina ce u prvi tim, bilo bi zgodno da vidimo kako to sve izgleda u formaciji
i mene interesuje taj Pejakovic....jel igrao i kako je uopste igrao u BorcuSkojevski je napisao/la:i ko je na kraju taj Pejakovic iz Borca sto je bio danas?
fukara1919 je napisao/la:Sve je ovo dobro samo jedna stvar mi upada u oči.
Rasprava sa Pastrmkom.Ne kontam kako imate vremena i zivaca citat onoliku kolicinu debilizma i gluposti te replicirat na istu?
Daj popustite vise neka pise sta hoce.Uzivajte u ovim lijepim danima koji nas cekaju sto se tice nase kluba
I meni je sad to zapalo za uho dok sam gledao klip..svugdje je pisalo saradnja na dvije godine,pa cak i na sluzbenoj stranici kluba koliko se mogu sjecati,a sad momak na klipu govori da jos nista nije potpisano ?merak je napisao/la:Kostic nije ni potpisao a kamoli visegodisnji ugovor nikako mi ovo nije jasno
harry_90 je napisao/la:I meni je sad to zapalo za uho dok sam gledao klip..svugdje je pisalo saradnja na dvije godine,pa cak i na sluzbenoj stranici kluba koliko se mogu sjecati,a sad momak na klipu govori da jos nista nije potpisano ?merak je napisao/la:Kostic nije ni potpisao a kamoli visegodisnji ugovor nikako mi ovo nije jasno
Azmire dovedi Jocu Stokica !
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 6 gostiju.