Vidjet ces drugMortemHz je napisao/la:Pa nije play off, koliko je onda bio? 16 KM?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vidjet ces drugMortemHz je napisao/la:Pa nije play off, koliko je onda bio? 16 KM?
Srijeda bila, mene stara nazvala kaze poslala sam ti 50km da imas za trositi do kraja sedmice, cigare i to. Ja otisao, kupio tri karte ostalo mi za kartu tramvajsku, scjeam se kao juce da je bilo, ni za kutiju Waltera mi ne ostade.Sabinho je napisao/la:Meni tricak bioSabinho je napisao/la:Zapad da.MortemHz je napisao/la:Pa nije play off, koliko je onda bio? 16 KM?
![]()
zapad i istok ce biti skuplji....mislim 15 i 12MortemHz je napisao/la:Mislim da ce ovako nesto biti...
Zapad 12 KM , za clanove 10 KM
Istok 10 KM , za clanove 8 KM
Sjever 5 KM , za clanove 3 KM
Tu smo bar najbolji, kao da gledam zadnja sedmica pred utakmicu biće nas na svim TV kanalima, u svim novinama i na svim portalima.MortemHz je napisao/la:20 ljami vrh,doduse zavisi i od marketinga
Pitar6785 je napisao/la:Sto se tice slobode ubjeden sam da ce bit 2-3 na tabeli. Sigurno su jaci od zelje sirokog i olmpica.
Moj prognoza
FC SARAJEVO SAMPION + kup
Sloboda
Svinjski
Uski
Cmar leh
Olimpic
Pa skretnica je osvoila drugo mjesto zato sto su pobjedivali ekipe iz donjeg djela tabele ove godine 6 komada ispada i vjerujem da iznad 5 mjesta nemogu. Sloboda ima dobre igrace trenera plus sto ce ove godine imat duplo vecu podrsku nego leh sa grbavice.
Stevanoviću odgovara borac jer vjerovatno će potpisati da može ići kad hoće a to mu nijedan klub osim borca neće datiOploditelj je napisao/la:Stevanovic je cist primjer onoga sto se ovdje godinama govori...tj . kad je menadjer budala i gladan para i upropasti igraca , svojih megalomanskim zahtjevima. A da je bio pametniji pulen bi mu sad bio u euro izlogu sa finim sansam da ode negdje za dooobbrrruuuu platu. Ovako , pasha imas Borac i 8 glava plate
Dino feninghilmo je napisao/la:Tu smo bar najbolji, kao da gledam zadnja sedmica pred utakmicu biće nas na svim TV kanalima, u svim novinama i na svim portalima.MortemHz je napisao/la:20 ljami vrh,doduse zavisi i od marketinga
Što kažu, Dino iz paštete ima da iskače![]()
Željo je druga ekipa sa Odovićem koju u drugom dijelu niko nije dobio a gostovao je kod sarajeva,zrinjskog , širokog ,veleža i čelikaPitar6785 je napisao/la:Sto se tice slobode ubjeden sam da ce bit 2-3 na tabeli. Sigurno su jaci od zelje sirokog i olmpica.
Moj prognoza
FC SARAJEVO SAMPION + kup
Sloboda
Svinjski
Uski
Cmar leh
Olimpic
Pa skretnica je osvoila drugo mjesto zato sto su pobjedivali ekipe iz donjeg djela tabele ove godine 6 komada ispada i vjerujem da iznad 5 mjesta nemogu. Sloboda ima dobre igrace trenera plus sto ce ove godine imat duplo vecu podrsku nego leh sa grbavice.
Objasnio.esprit24 je napisao/la:Msm da nama Stevanovic nije potreban. U ovom trenutku Duljevic je za njega Aubamejangnama trebaju stoper i jedan destruktivac na sredini. Ajde Ibrace majka mu stara
![]()
![]()
Gledam danas onog stepanova, bilo bi ga mocno vidjet u bordo dresu. Lik je prava faca msm da bi poyebao pola sehera i cijelo Istocno Sarajevo
Kad ga Borac sljedece sezone bude prodavao za 300.000 eura + kao svog najboljeg igraca.THEC je napisao/la:E cuj Stevanovic u Borcu, pa nemoguce da je toliko pao, svi iz Banjaluke bjeze on ce kao da se vrati tamo, ja u ovo nmg da povjerujem
ma kakvi, moras igrat dobro, i to moras igrat u eu utakmicama u reprezentaciji da bi na sebe skrenuo paznju, sigurno je slucaj za igrace iz nase lige.Ajax je napisao/la:Kad ga Borac sljedece sezone bude prodavao za 300.000 eura + kao svog najboljeg igraca.
Trenutno korisnika/ca: Kyle88, NeSamSafetee, TheTruth34 i 10 gostiju.