To je to sto smo trazili ,bravo bravo bravoChinaglia je napisao/la:izjave igrača, napredujemo, svaka čast
stvarno, kako mi je drago koliko napredujemo u svakom smislu, UO, NO, UG
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
U Baniku je bio standardan, Viktoriju nije ni vidio samo ga proslijedili u Banik
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko je Pejakovic?? 
eh da, pošto svi ovdje priželjkujemo desno krilo, mislim da je upravo Veselinović to desno krilo, a svi smo to previdili, čak i ja koji sam napisao da pored pozicije centralnog veznog, igra na oba krila
ono, možda dođe desno krilo, al' mislim da je Veselinović taj
kako god, ako bude suspenzije ili ne daj bože povrede centralnih veznjaka, samo ga spustit' na tu poziciju, a na krilo će upast' Mujić ili Mehidić 
Nije bilo ni Musica, Mehanovica...
-
Hattrick10
- Kontakt:
Haha, bio sam na par utakmica, zadnja na kojoj sam bio protiv Borca.Chinaglia je napisao/la:čuj imate, ti si sad jedan od nasHattrick10 je napisao/la:Ako bude na nivou kao u Ceskoj imate strasno pojacanje za nasu ligu. Pozdrav od zavidovićkog studenta u Tuzli![]()
ideš li na Tušanj
Što se tiče Veselinovića, nije tačno da je samo proslijeđen, igrao je za drugi tim Viktorije, i nekoliko utakmica u Kupu za prvi. Sad ću vam pokušati naći link kada prevrće igrače nekog tima.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
HalilovicaSkojevski je napisao/la:Nije bilo ni Musica, Mehanovica...
Sloboda Tuzla
de neka me neko istuče (po mogućnosti Fazla), da se uvjerim da sve ovo nije san
Azmir Husić, UO, NO, UG
Azmir Husić, UO, NO, UG
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 24 jun 2015, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
staragarda je napisao/la:Banik Most i Viktorija PlzenSkojevski je napisao/la:http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... -novajlija![]()
![]()
....ako je IGRAO onda odlicno pojacanje
![]()
..daj da vidimo koliko je bio standardan u ove dvije ekipe

Jedan grad, jedna ljubav!
Mesanovic i ako ne dodje a neko ozbiljan ga bude htio potpisat mora keširat Slobodi
Nullius in verba
Evo pise ss.ba da bi Stevanovic mogao u Borac, hocete li i njega pokupiti ? - nekako mi je realnije da za Slobodu potpise nego za Borac ili Zelju 
Pyro is not a crime !
Gledao sam ovog Veselinovica u reprezentaciji prije godinu dana. Tad nisam znao ko je i raspitao sam se jer me iznenadio nevjerovatnom brzinom na desnom krilu. Znam da je bio u Viktoriji Plezen a sad koliko je pojacanje, to cemo vidjeti.
mogao bi na to desno krilo, al' mislim da će tu igrat' Veselinović, ako ne, zaganjat' ćemo nekog drugogTHEC je napisao/la:Evo pise ss.ba da bi Stevanovic mogao u Borac, hocete li i njega pokupiti ? - nekako mi je realnije da za Slobodu potpise nego za Borac ili Zelju
ma otkud boru pare za njega,pa nije moglo sarajevo da mu ispuni,koliko mu guzica zinula...a ve je bilo razgovora,na tome se i zavrsilo...ehh sad,koliko se azmir zaletio,vidicemo hahahaTHEC je napisao/la:Evo pise ss.ba da bi Stevanovic mogao u Borac, hocete li i njega pokupiti ? - nekako mi je realnije da za Slobodu potpise nego za Borac ili Zelju
ali samo visegodisnji ugovor,nece na nama vracati formu,i otici djabalama
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Vise ja volim svoje zivce i da ako je mogu iz prve sanse za napadaca zabijemo gol,dok se Krpic sjeti pogodit mrezu mi vec primili dva tri komada,a on uvali jedan iz deset sansiChinaglia je napisao/la:nezahvalnici, brzo ste ovo zaboravili![]()
Suljo Killer, bogotac![]()
Hajde Azmire ispuni mi zelju dovedi Stokica u Slobodu !!!
Veselinovic totalna nepoznanica,valjda se nametne Musemicu na treninzima i kontrolnim mecevima !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ma mislim Stevanovic je kvalitetan igrac, ali je ocito dobro pao u formi cim se povezuje sa premijer ligom opet i to ni manje ni vise nego Borac koji feninga nema sigurno, pa kontam mozda ga Husic uzme, jer realno da sam na njegovom mjestu ja bih pokusaoChinaglia je napisao/la:mogao bi na to desno krilo, al' mislim da će tu igrat' Veselinović, ako ne, zaganjat' ćemo nekog drugogTHEC je napisao/la:Evo pise ss.ba da bi Stevanovic mogao u Borac, hocete li i njega pokupiti ? - nekako mi je realnije da za Slobodu potpise nego za Borac ili Zelju
@solinas mislim da pare nisu cak ni bile toliki problem u vezi Sarajeva i Stevanovica nego se njemu nije ni igrala ova liga ali je sad ocito da nema kud
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 24 jun 2015, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Veselinovic ce biti dobro pojacanje a za pejakovica ne znam
Dodjem sa posla i imam sta i vidit, svrsavanje
Nego citam citam Borac hoce Stevanovica, PREDSJEDNICE ODREAGUJ, eto krila, samo ga potpisi na godinu i po makar, i onda ga vrijedi cekat i do zime da dodje u formu.
Nego citam citam Borac hoce Stevanovica, PREDSJEDNICE ODREAGUJ, eto krila, samo ga potpisi na godinu i po makar, i onda ga vrijedi cekat i do zime da dodje u formu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
do sad su mu trebale tri šanse za jedan gol, s ovom ekipom će imat' šest šansi i zabit' će dva golaharry_90 je napisao/la:Vise ja volim svoje zivce i da ako je mogu iz prve sanse za napadaca zabijemo gol,dok se Krpic sjeti pogodit mrezu mi vec primili dva tri komada,a on uvali jedan iz deset sansiChinaglia je napisao/la:nezahvalnici, brzo ste ovo zaboravili![]()
Suljo Killer, bogotac![]()
![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Opet se digli mrzitelji Slobode, sada bi Sulejmana da tjeraju, ali nece moci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.