Šta ovo na kraju ko da ih neko potplati da udaraju Messia, Ibru, dobise 2 crvena

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Barcelona_1899 je napisao/la:Ma ovo dosta dobro lici sa Toureom, nego sa Sergiom, jednostavno Toure zna povuc loptu prema naprijed.
Šta ovo na kraju ko da ih neko potplati da udaraju Messia, Ibru, dobise 2 crvena
To se tražimake je napisao/la:Barcelona_1899 je napisao/la:Ma ovo dosta dobro lici sa Toureom, nego sa Sergiom, jednostavno Toure zna povuc loptu prema naprijed.
i ja sam na to pomislio...![]()
![]()
![]()
![]()
ljudi gube 2 razlike, a krpe se ko budale... DEBILNO!!!!!!!!
sreca pa nije bilo povrijedjenih danas, IDEMO DALJE....
ocekujem u srijedu isti rezultat, bez primljenog...![]()
![]()
![]()
aBd...
hahaha koliko samo ovakvih situacija ove sezone i jos najgore glupe spanske sudije sviraju kontra faul ibrinidjo_barca je napisao/la:I ja bi volio da Toure zaigra,zna igrat odlicno defanzivno,oduzimati lopte,a dobar je i u napadu,sto je i pokazao juce.
Joj ovo,Ibra se s trojicom gura
Hehehe...Gdje si stručnjak???mi smo svi ćoravi samo ti vidiš.ovaj jedan drži Ibraku za ruku,drugi za rame a treci sa strane ehehehe...i onda Ibraka pravi faul...tako ispadne hehe....ako si trenirao fudbal i poznajes pravila građenja lopte onda ćeš shvatit da je ovo sto Ibra radi potpuno dozvoljeno...Nije on kriv sto ima konstituciju i sto je u stanju da po trojicu obuzda.Uvijek je bilo dozvoljeno ruke nasloniti na protivnika dok gradis loptu,al ne rukama cupati i udarati.Na ovoj slici ibraka svojim rukama se naslanja na protivnike a oni rade suprotno cupaju njega!-Paja je napisao/la:Samo djecurlija koja navija za Barcelonu i nema pojma o fudbalu za ovu sliku tvrdi da je faul nad Ibrahimovicem a krkan je zagradio loptu i sa dvije ruke fino cupa dva igraca i zadrzava ih rukama bas po pravilima haha i onda se jos cude kad mu sviraju faul. Ali dobro i vi cete nekad nauciti pravila fudbala pa se necete ovako brukati...
Pogledaj malo bolje na Francisa(to ti je ovaj momak sa br.7)i videces da Ibra njega drzi ali i ovaj njega a u ovakvim situacijama napadaci su uvek u prednosti tako da se ovde svira faul nad Ibrom.Sajoni je napisao/la:Hehehe...Gdje si stručnjak???mi smo svi ćoravi samo ti vidiš.ovaj jedan drži Ibraku za ruku,drugi za rame a treci sa strane ehehehe...i onda Ibraka pravi faul...tako ispadne hehe....ako si trenirao fudbal i poznajes pravila građenja lopte onda ćeš shvatit da je ovo sto Ibra radi potpuno dozvoljeno...Nije on kriv sto ima konstituciju i sto je u stanju da po trojicu obuzda.Uvijek je bilo dozvoljeno ruke nasloniti na protivnika dok gradis loptu,al ne rukama cupati i udarati.Na ovoj slici ibraka svojim rukama se naslanja na protivnike a oni rade suprotno cupaju njega!-Paja je napisao/la:Samo djecurlija koja navija za Barcelonu i nema pojma o fudbalu za ovu sliku tvrdi da je faul nad Ibrahimovicem a krkan je zagradio loptu i sa dvije ruke fino cupa dva igraca i zadrzava ih rukama bas po pravilima haha i onda se jos cude kad mu sviraju faul. Ali dobro i vi cete nekad nauciti pravila fudbala pa se necete ovako brukati...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.