EP Francuska 2016 - Grupa B

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

edoo3
Kontakt:

Re: EP Francuska 2016 - Grupa B

Post Postao/la edoo3 » 23 jun 2015, 12:04

gazijabih je napisao/la:Evo jedan INFO:
Prema informacijama koje sam dobio, vrlo je izgledno da ćemo kvalifikacije završiti pred praznim tribinama zbog dešavanja prije i za vrijeme utakmice protiv Izraela.
Jel ovo onaj isti koji je imao dojavu da je Mesa nezadovoljan Medunjaninom i da poslije toga Andore i Austriji Haris neće više dobijati poziv a da je selektor istovremeno fasciniran Štilićem i da ga je Semir impresionirao sa onih pola sata igre?
Zadnja izmjena: edoo3, dana/u 23 jun 2015, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2015, 12:04

Gazija je provjeren izvor ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

gazijabih
Kontakt:

Post Postao/la gazijabih » 23 jun 2015, 12:07

edoo3 je napisao/la:
gazijabih je napisao/la:Evo jedan INFO:
Prema informacijama koje sam dobio, vrlo je izgledno da ćemo kvalifikacije završiti pred praznim tribinama zbog dešavanja prije i za vrijeme utakmice protiv Izraela.
Jel ovo onaj isti koji je imao dojavu da je Mesa nezadovoljan Medunjaninom i da poslije toga Andore i Austriji Haris neće više dobijati poziv a da je selektor istovremeno fasciniran Štilićem i da ga je Semir impresionirao sa onih pola sata igre?
Da!
Samo Štilićeva indolentnost i usporenost u komunikaciji su okrenuli stvari u korist Medunjanina koji ruku na srce je silom prilika tu gdje jeste bio na zadnjem okupljanju.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 23 jun 2015, 12:13

Malo previše okrenuli rekao bih.Do te mjere da se igraču sa kojim je Mesa nezadovoljan i za kojeg nema prostora na spisku od 25 igrača daje 90+ minuta na terenu u možda najvažnijoj utakmici kada je riječ o ovim kvalifikacijama .Automatski ga se stavlja u prvih jedanaest igrača reprezentacije.A barem sto se sredine terena tice nismo deficitarni.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Senegal
Kontakt:

Post Postao/la Senegal » 24 jun 2015, 17:14

Sta ce biti sa ovih par kloceva sto i dalje dobivaju poziv pa jesu im toliko jake veze :idea:
Da su ne kvalitet to se vidi iz Kine.

Pitajte Misketa sto je napustio rep.BIH ovako rano upravo zbog toga sto sve vise ne kvalitetni igraca dolazi do dresa rep.BIH.
Evo Tino Sven Susic je ugran na silu jos pojedinci predstavili onako ofirno kao njegov nasljednik cuj 10 Tino Sven Susic...
Hvala Miske 10.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 24 jun 2015, 17:39

Senegal je napisao/la:Sta ce biti sa ovih par kloceva sto i dalje dobivaju poziv pa jesu im toliko jake veze :idea:
Da su ne kvalitet to se vidi iz Kine.

Pitajte Misketa sto je napustio rep.BIH ovako rano upravo zbog toga sto sve vise ne kvalitetni igraca dolazi do dresa rep.BIH.
Evo Tino Sven Susic je ugran na silu jos pojedinci predstavili onako ofirno kao njegov nasljednik cuj 10 Tino Sven Susic...
Hvala Miske 10.
Miske i Spaha su reprezentaciju napustili radi Safeta , TSS i medijske bratije koja ih je podrzavala. Spaha se vratio, Miske nije ...mozda iz principa, mozda radi papira ? Da je anamo onaj otisao poslije SP, Miske bi bio tu, mi vec plasirani na EP...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 24 jun 2015, 18:42

SjeverniVjetar je napisao/la: Miske i Spaha su reprezentaciju napustili radi Safeta , TSS i medijske bratije koja ih je podrzavala. Spaha se vratio, Miske nije ...mozda iz principa, mozda radi papira ? Da je anamo onaj otisao poslije SP, Miske bi bio tu, mi vec plasirani na EP...
Cuj Spahic otisao zbog Susica. :roll:
Baš bi se vratio u reprezentaciju da je radi njeg otišao.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 jun 2015, 18:55

Jbg sad Miske se i garant zbog Papeta od fudbala oprostio. Nigdje veze. :crazy:

Miske nakon SP vise nije imao nikakvih ambicija, ispunio je svoj glavni cilj,i zato i prekinuo reprezentativnu karijeru. Nedugo nakon toga i fudbalsku.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 24 jun 2015, 19:15

Ziva je istina da su se Miske i Spaha povukli radi Susica ali ne samo radi njega.Povukli su se zato sto su dozivjeli da kao legende i kao dva najvaznija i najzasluznija igraca,uz Dzeku budu pljuvani,vrijedjani,izbacivani iz sastava,proglasavani starim,zakljucivalo se da su zavrsili sa ozbiljnim fudbalom i sta sve ne.I to od koga,od Safeta i njegove menadzersko-novinarske bratije i nemalog broja obicnih ljudi koji su na takve šprehe nasjedali.
Miske je dozivio da na svjetskom prvenstvu koje je cekao 10 godina i svih 10 pi.sao krv i lio znoj da nastupi na takvom takmicenju bude rezerva jednom Tino Svenu u utakmici protiv Irana.Ko sa samopostovanjem takvo sto moze podnijeti?

Nije to bilo ni malo lako podnositi,ja se njima divim,pogotovo Spahicu koji je presao preko svega i vratio se samo iz razloga da pomogne,u vremenu kad mu igranje za reprezentaciju realno samo moze odmoci u njegovoj karujeri.Time je pokazao koliko je velik i koliko je veci od gore nabrojanih.
Da imaju pameti molili bi i Misketa da se vrati,on moze igrati jos bar tri godine.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 24 jun 2015, 19:49

Pa receno je da Miske ne moze igrati za nas.. jer nema vise nase drzavljanstvo. Barem sam ja tako procitao ovdje na forumu.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 24 jun 2015, 19:56

FliX je napisao/la:Pa receno je da Miske ne moze igrati za nas.. jer nema vise nase drzavljanstvo. Barem sam ja tako procitao ovdje na forumu.
Ne vjerujem ja druze dok to ne cujem od njega.Svasta sam se ja nacitao tako da.....neka.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 24 jun 2015, 22:14

@Fidelis

To su suplje ba.

Nije Susic otjerao Spahu nego nase Bosnje koji su povjerovali Velidu Spahi i na najgori moguci nacin ispljuvali momka. A Safet zna kako se legende vracaju. Vratio je i Papca kojeg niko ziv nije mogao vratiti. A mnogi su se ovdje ismijavali kad
je rekao da ce ga vratiti (mozes provjeriti).
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 jun 2015, 22:27

Papac se vratio zbog novog usvojenog statuta FSBiH, a ne zbog Susica.
Kao razlog neodazivanja na okupljanje pred susrete sa Rumunijom Papac navodi sjednicu Skupštine Nogometnog saveza BiH i usvajanje novog Statuta.

"Sačekao sam da vidim hoće li se Statut Saveza usvojiti. Ranije sam se isto 'zaletio' kad je selektor bio Meho Kodro, mislio sam da će to ići na bolje, da će sve biti riješeno... Na kraju smo vidjeli da se tada ništa nije desilo.", rekao je Papac i dodao da više nema prepreke da se vrati među Zmajeve.

"Sve sada ovisi o Sušiću i njegovoj procjeni trebam li reprezentaciji ili ne trebam", dodao je Papac koji vjeruje da BiH može do drugog mjesta u grupi.

Senegal
Kontakt:

Post Postao/la Senegal » 25 jun 2015, 00:20

Goalgetter je napisao/la:Papac se vratio zbog novog usvojenog statuta FSBiH, a ne zbog Susica.
Kao razlog neodazivanja na okupljanje pred susrete sa Rumunijom Papac navodi sjednicu Skupštine Nogometnog saveza BiH i usvajanje novog Statuta.

"Sačekao sam da vidim hoće li se Statut Saveza usvojiti. Ranije sam se isto 'zaletio' kad je selektor bio Meho Kodro, mislio sam da će to ići na bolje, da će sve biti riješeno... Na kraju smo vidjeli da se tada ništa nije desilo.", rekao je Papac i dodao da više nema prepreke da se vrati među Zmajeve.

"Sve sada ovisi o Sušiću i njegovoj procjeni trebam li reprezentaciji ili ne trebam", dodao je Papac koji vjeruje da BiH može do drugog mjesta u grupi.

Goalgetter nemoj ga metlom :urnebes:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jun 2015, 00:21

Fidelis je napisao/la:Ziva je istina da su se Miske i Spaha povukli radi Susica ali ne samo radi njega.
Laž, i to ogromna. Miske je izuzetno inteligentna osoba i kao takav je donio odluku da ode nakon najvećeg uspjeha u karijeri, nakon čega je i prekinuo fudbalsku karijeru. Sad se vratio samo zbog para, jer će za par mjeseci uzeti milion dolara i samo budala bi odbila takvu ponudu.

Misimović se jednom povukao nakon što mu je Spahićev lobi (Munib i co.) na hinjski način oduzeo kapitensku traku.

Spahić se povukao zato što je pritisak na njemu bio ogroman, zakuhao je sa svima, selektorom, medijima, dosta navijača mu je okrenulo leđa i povlačenje je bio dobar potez sa njegove strane. Nakon toga je pritisak opao, nije više kapiten i život mu je mnogo lakši.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jun 2015, 00:33

Ake, sve neke zive istine :lolno: :facepalm:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 25 jun 2015, 02:30

Miske je pametan momak, otišao je kada je bio najveći, svjestan je da je dosegao svoj maksimum, ruku na srce on bolje od onoga ne može, može ili ostati na nivou ili ići ka dole a vratio se zbog novca, ko ne bi. Odigrat će par mjeseci u Kini, namaket još para i to je to :D
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Senegal
Kontakt:

Post Postao/la Senegal » 25 jun 2015, 02:39

Miske je kralj.

Pokusaj od Tina Svena Susica playmakera, zadnjeg veznog i ko zna sta vise... :puke:

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 25 jun 2015, 13:38

emir79 je napisao/la:@Fidelis

To su suplje ba.

Nije Susic otjerao Spahu nego nase Bosnje koji su povjerovali Velidu Spahi i na najgori moguci nacin ispljuvali momka. A Safet zna kako se legende vracaju. Vratio je i Papca kojeg niko ziv nije mogao vratiti. A mnogi su se ovdje ismijavali kad
je rekao da ce ga vratiti (mozes provjeriti)
.
Mozes ti provjerit da je Papac bio potpisnik da nece igrati za Bosnu dok vodi ona garnitura nazovi strucnjaka. Kad je Uske otiso u zatvor i kad se rasformirala ona bagra onda ti i nije trebala naucna fantastika da vratis Papca.

Senegal
Kontakt:

Post Postao/la Senegal » 25 jun 2015, 16:44

FliX je napisao/la:
emir79 je napisao/la:@Fidelis

To su suplje ba.

je rekao da ce ga vratiti (mozes provjeriti)
.
Mozes ti provjerit da je Papac bio potpisnik da nece igrati za Bosnu dok vodi ona garnitura nazovi strucnjaka. Kad je Uske otiso u zatvor i kad se rasformirala ona bagra onda ti i nije trebala naucna fantastika da vratis Papca.
Dzaba..

slika

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: forgempp, MrPink i 51 gost.