Ovo je nedimko 2 hahahahaha, al ono je blentovina preteškaMCMXLVI je napisao/la:Tu sam sada, oplodi Mirele

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovo je nedimko 2 hahahahaha, al ono je blentovina preteškaMCMXLVI je napisao/la:Tu sam sada, oplodi Mirele
Kako si čudan lik...frajer se kune kladi...a fino sam naznačio kako sam liku pokazao i članke vezano za sve to...na kraju krajeva fesa sam bacio da ne dolazi...kinosvra je napisao/la:Nemoj bgt vise ovakvih informacija.mohz87 je napisao/la:Sad mi veli frajer koji zna neke ljude u dinamu...da je navodno Guza potpisao sa FKS na 2 godine...ja mu nešto i ne vjerujem...ali frajko se kune... p.s. sa Crnovom što je u zrinjskom bio je jaran i po...i sa ovim brozovićem iz intera je jako dobar frend...i zna te neke trenere tamo...vele mu kao povrijedio se i potpisao za nas...ja mu pokazem izjavu guze i menagera mu..veli zajebi to...
Dinamo u srijedu, 24. lipnja, odlazi u Sloveniju na glavni dio priprema tijekom kojih će odigrati četiri prijateljske utakmice. Trener Modrih Zoran Mamić u Sloveniju će povesti 28 igrača, a na popisu su i oni ozlijeđeni.
Vratari: Eduardo, Ježina, Mikulić
Braniči: Šimunović, Sigali, Schildenfeld, Taravel, Pivarić, Musa, Barišić, Pinto, Matel
Vezni: Ademi, Machado, Olmo, Gonçalo, Antolić, Pavičić, Ćorić, Pamić, Gojak, Husejinović
Napadači: Cekici, Pjaca, Fernandes, Soudani, Radonjić, Hodžić
Ja sam aludirao na mondo haveruMortemHz je napisao/la:Sta da ti kazem,uprava te citamohz87 je napisao/la:Čekaj ba...ovog stepčeta sam prizvao ja neki dannije valjda da se pozivaju na moj post tu
Tako je ne insajderska nego željaSabinho je napisao/la:Najjace NIKO(osim jednog forumasa koji ga nije spominjao kao insajder vec kao zelju) do maloprije ne spomenu Stepanova i sad kad izadje ovaj clanak odjednom se pojavljuje nekoliko njih sa pricom ono kao istina je, pregovara se, znacemo sutra kao oni su upuceni.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da nas nema trebalo bi nas izmisliti.
lik je sa fksinfa i on vam je prenio samo to za Zahirovica, da vam je prenio jos jednu insajdersku vjerovatno ne bi ni vjerovali pa bolje sutitiAjax je napisao/la:Prestrasili ste covjeka a sta ako nije bio MirelMislim nije skroz nerealno to za Zahirovica.
Nije sa infa za Zahirovica,neki drugi su u pitanjuTHEC je napisao/la:lik je sa fksinfa i on vam je prenio samo to za Zahirovica, da vam je prenio jos jednu insajdersku vjerovatno ne bi ni vjerovali pa bolje sutitiAjax je napisao/la:Prestrasili ste covjeka a sta ako nije bio MirelMislim nije skroz nerealno to za Zahirovica.
ma mislim za ovog lika sto se tek prijavio ovdje, mislim isti nick ima i tamo i ista prica vezana za ZahirovicaAdo76 je napisao/la:Nije sa infa za Zahirovica,neki drugi su u pitanjuTHEC je napisao/la:lik je sa fksinfa i on vam je prenio samo to za Zahirovica, da vam je prenio jos jednu insajdersku vjerovatno ne bi ni vjerovali pa bolje sutitiAjax je napisao/la:Prestrasili ste covjeka a sta ako nije bio MirelMislim nije skroz nerealno to za Zahirovica.
.Mitrevski vise nije nas igrac
THEC je napisao/la:da vam je prenio jos jednu insajdersku vjerovatno ne bi ni vjerovali pa bolje sutiti
Gazela hahhahahaAjax je napisao/la:THEC je napisao/la:da vam je prenio jos jednu insajdersku vjerovatno ne bi ni vjerovali pa bolje sutiti
Ajax je napisao/la:THEC je napisao/la:da vam je prenio jos jednu insajdersku vjerovatno ne bi ni vjerovali pa bolje sutiti
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin i 14 gostiju.