FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dresovi su vrh vrhova,crni mi je posebno interesantan!
Ali drze tradiciju... Ja sam za stari dizajn i daleko naljepsi dres mog jedinog kluba..Eto koji dres je ljepsi od onog starog u mojim ocima nema ga a znam da svi cekamo da opet vrati se star.lisander je napisao/la:Juventus ima pet garnitura, jos samo nema bordo dresove, a mi boljih dresova nismo imali ne pamtim, možda oni diadorini
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Nevaljaju nisu na pruge 

Ukoliko mogu nekome pomoci ko nije iz Sa oko clanskih i toga nek se javi, ukoliko ima povjerenje. To je jedino sto mogu uraditi jb ga...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
O tome koliko ce dresovi leci raji najbolje ce se pokazati po broju istih na tribini...
Na prvu meni su bezveze, crni mi baca na golmanski
Na prvu meni su bezveze, crni mi baca na golmanski

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
FOTO \\ Edin Višća u pomen herojima odbrane BiH ponovo zaigrao na svom prvom igralištu
http://****/27090-foto-edi ... -igralistu
http://****/27090-foto-edi ... -igralistu
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- plavanacija
- Kontakt:
bravoaleksandar_veliki je napisao/la:Katakomba zbog vrijedjanja sagovornika nije vise clan nase forum zajednice...

Dresovi su exxtra nem im se sta prigovoriti a nadam se da ce se uskoro na njima naci i sponzori neki jaci.ma bice ovo ŽELJINA sezona na svim frontovima.
51%--------49%
Ma za Bajram svi u fanshop 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-

DEGUSTIBUS NON DISPUTAVERUNT - Adal imaš retro dres u Fan shop-u.Odeš i kupiš.plavanacija je napisao/la:bravoaleksandar_veliki je napisao/la:Katakomba zbog vrijedjanja sagovornika nije vise clan nase forum zajednice...forum je tu da svako d svoje misljenje, meni se dresovi dzasvi i bijeli cu uzeti ;)e sad svi prema svojim mogucnostima kupovina, clanskih, godisnjih i dresova
Hajde Virtu daj neki komentar na dres, mani se borbe na onom pdfu sa zoharima 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
lisander je napisao/la:Juventus ima pet garnitura, jos samo nema bordo dresove, a mi boljih dresova nismo imali ne pamtim, možda oni diadorini

- invincible1921
- Kontakt:
meni su dresovi odlicni cak bi se usudio rec i mozda najljepsi u posljednjih nekoliko godina. Bijeli bi trebao uzet 

=\_1921_/=
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
valjda pod bijelim brijegom u Mostaru ,ali nek neko drugi potvrdi ili demantujeZELJOx4xlife je napisao/la:Jel sutra u 6h u Međugorju protiv Zrinje??
U Mostaru je utakmica u 18h.DR.HOUSE je napisao/la:valjda pod bijelim brijegom u Mostaru ,ali nek neko drugi potvrdi ili demantujeZELJOx4xlife je napisao/la:Jel sutra u 6h u Međugorju protiv Zrinje??
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Jeste , Pod BB igramo.DR.HOUSE je napisao/la:valjda pod bijelim brijegom u Mostaru ,ali nek neko drugi potvrdi ili demantujeZELJOx4xlife je napisao/la:Jel sutra u 6h u Međugorju protiv Zrinje??
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
Hvala!ZZtop10 je napisao/la:Jeste , Pod BB igramo.DR.HOUSE je napisao/la:valjda pod bijelim brijegom u Mostaru ,ali nek neko drugi potvrdi ili demantujeZELJOx4xlife je napisao/la:Jel sutra u 6h u Međugorju protiv Zrinje??
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
Dresovi su sa odličnim dizajnom, fina marka naravno, lijepi za vidjeti i nadam se da će nam biti sretni u novoj sezoni.Što se toga tiče zadovoljan sam.Ovo je super što smo odradili s ovom agencijom također i nadam se da će biti neki šmekerski bus..
Malta?Neće biti problema uvjeren sam, jer nam je okosnica ekipe dosta zrelija, a i momci su uigraniji. Kada prođemo aBd, ko god nam dođe bit ćemo autsajderi, ali neka, idemo se pošutati s njima i pokušati proći u treće pretkolo i zaraditi za ovu sezonu. Za ligu ako dođu još 2-3 pojačanja, možemo očekivati borbu za titulu, polahko, tiho, ali mudro.
Sve će doći na svoje, Željo će opstati i donijet će nam radost u ovoj sezoni, nekako sam siguran , sa ili bez nekih katakombica i provokatora.
Volim te Željo.
Malta?Neće biti problema uvjeren sam, jer nam je okosnica ekipe dosta zrelija, a i momci su uigraniji. Kada prođemo aBd, ko god nam dođe bit ćemo autsajderi, ali neka, idemo se pošutati s njima i pokušati proći u treće pretkolo i zaraditi za ovu sezonu. Za ligu ako dođu još 2-3 pojačanja, možemo očekivati borbu za titulu, polahko, tiho, ali mudro.
Sve će doći na svoje, Željo će opstati i donijet će nam radost u ovoj sezoni, nekako sam siguran , sa ili bez nekih katakombica i provokatora.
Volim te Željo.

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Lokomotifa i 21 gost.