FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako još koja dobra vijest bude do iftara pojedinci će čir fasovat
Naprijed ZELJO
Naprijed ZELJO
A mogla bi biti sve je moguće...lisander je napisao/la:Ako još koja dobra vijest bude do iftara pojedinci će čir fasovat
Naprijed ZELJO

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
pa nije ovo u suštini nikakva vijest. u nečemu moraš igrati. ljudi misle nešto će biti bolje ako željo iskače iz paštete. a glavne, prave, presudne stvari se ne vide, ni kad se radi na njima ni kad se fušeri.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 24 jun 2015, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
Postoji li kakav nacin da mi koji zivimo van Sarajeva dodjemo do dresa i clanske karte?ublehas je napisao/la:vrbanjusa je napisao/la:
Ovi dresovi bi trebali biti 60 KM a za članove 45 KM.
Edit: Ipak 50 za članove, ali će biti neki paketi gdje će ispasti jaftinije.![]()
Svaka čast.
Čak ni ovih 60 KM nije previše, a vala za ovih 50 KM je džaba. Evo prilike da se pokaže velika ljubav prema Želji.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Pa moraš, slažem se, ali je vijest ako su novi, ovo za izvještaje nije vijest to ima vec duže vremena, valjda ljudi ne prate zvaničnuChWilla je napisao/la:pa nije ovo u suštini nikakva vijest. u nečemu moraš igrati.
-

Ali ne u bilo čemu.Poslije onih DIADORINIH 2001/2.g. ovi su MRAK.TZV.MOJA SERIJA.ChWilla je napisao/la:pa nije ovo u suštini nikakva vijest. u nečemu moraš igrati.
BAJRAM SA ŽELJOM.
Za ove evropske utakmice se treba poraditi na marketingu, mogli bi dresovi ići k'o halva, em su dobri, em cijena pristupačna.
Dresovi su odlični, ali igrači su ti koji igraju na terenu. Ne sumnjam da će ova naša omladina sa nekoliko iskusnih igrača krv propišati u sezoni koja je ispred nas.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Drez je uzasan , nije mi jasno sto nevrate stari dizijn i najljepsi ..... necu ga uzet zato sto sto smatram da je vrijeme da se nas dres vrati.fedeltafrotta je napisao/la:hajde raja sad se aktivirajmo i dokazimo se, dres, clanske, godisnje... klub moze uzeti bas dobre pare ako svi maksimalno ispostujemo ovo
Najljepsi dres u evropi je juventusov a sto , zato sto su vratili stari dizijn i drze se!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Svaka čast i na predstavljanju dresova, odličan fotošuting.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
e o ovome govorim, u nečemu moraš igrati, a svaki dres će se nekome svidjeti a nekome neće. meni se sviđa, ali da je to neka sad vijest? realno nije.
Katakomba koliko puta si vidio Grbavicu na razglednici?
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- samogrbavica
- Kontakt:
Ponasaj se bolan normalno. Ako ti se ne svida imas org i tamo palamudi i vrijedaj ljude.katakomba je napisao/la:Evo glupani se javljajuadal je napisao/la:Drez je uzasan , nije mi jasno sto nevrate stari dizijn i najljepsi ..... necu ga uzet zato sto sto smatram da je vrijeme da se nas dres vrati.fedeltafrotta je napisao/la:hajde raja sad se aktivirajmo i dokazimo se, dres, clanske, godisnje... klub moze uzeti bas dobre pare ako svi maksimalno ispostujemo ovo
Najljepsi dres u evropi je juventusov a sto , zato sto su vratili stari dizijn i drze se!!
KHAJ PRICE
Juventus ima pet garnitura, jos samo nema bordo dresove, a mi boljih dresova nismo imali ne pamtim, možda oni diadorini
Vise od tebeadal je napisao/la:Katakomba koliko puta si vidio Grbavicu na razglednici?

Željezničar živimo !
-
- Kontakt:
Kad pocinje prodaja clanskih?
Svako ima svoj ukus, a meni su ovi za 10. Svaka cast.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ovaj crni dres je treci set ili golmanski ? Ne znam kad cemo njega koristiti pored druga dva ?
Jednostavan, ljep dizajn.
Jednostavan, ljep dizajn.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja se nadam da ce se zavrsiti nesto za online kupovinu po povoljnoj dostavi (Euro express radi po 5KM dostave u roku 3 dana). Ako se na zalost nista ne uradi po tom pitanju, za one prave navijace uvijek se moze naci neki posrednik koji ce kupiti i poslati, ali to je vec dosta tezi dio posla.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
-
- Kontakt:
Po meni ovo su najljepsi dresovi