Nema veze, taj zeleni detalj i daje neki yebeni efekat dresu. Bas je coolChWilla je napisao/la:ali zato narod zna, i u jedinstvu je snaga.AsharaK je napisao/la:I meni se treca kombinacija najvise svidja, ne znam zasto xd

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nema veze, taj zeleni detalj i daje neki yebeni efekat dresu. Bas je coolChWilla je napisao/la:ali zato narod zna, i u jedinstvu je snaga.AsharaK je napisao/la:I meni se treca kombinacija najvise svidja, ne znam zasto xd
Zapadna tribina komplet.ZaLe98 je napisao/la:Šta s Grbavice minimalno treba uradit da se na njoj mogu igrati evropska takmičenja?
pa naravno da nije bio sređen, ali je mimo toga (grba i bh telecoma) potpuno isti. samo nije crni bio.Najda je napisao/la:jesamChWilla je napisao/la:a jel se meni čini ili si ono kad je "procurilo" prije nekog vremena rekao da ništa ne valjaju i da su isti kao u travnika jedne sezone?Najda je napisao/la:Dobri dresovi što jest jest. Sviđa mi se treća kombinacijaKad bi bar jednom zaigrali u njoj.
jer dres uopste nije bio "sređen" nego je bila samo obična majica.. doduse, bijeli su mi i dalje bezveze.. ova druga dva su super.. što bijelom nisu dodali onu klasičnu kragnicu kao kod polo majica.. bio bi vrhunski
bagrcavi je napisao/la:Pa pripreme su druže, rotira se, mijenja se sastav, šta dramiš bez ikakve potrebe i praviš problem gdje ga nema. Zvanična stranica i momci koji su zaduženi za nju radi fantastičan posao i nema razloga za kritiku.AsharaK je napisao/la:Pa o tome vam pricam ljudi, a vjerovatno je propustio i trening prije utakmice, dodje utakmica i booom nema ga. Ali ne kontate sta hocu da kazem, nema veze. Uzivajmo u dresovima.
Ovaj iz zadnje sezone je bio 60 ako se ne varam pa ne bi ni ovaj trebao biti puno skuplji ako i bude skuplji..arena je napisao/la:Ako ne bude skuplji od 100 KM ide bijeli dres ,još ako bude mali brojeva za djecu ide sinu plavi
To je mnogo novca. A zašto na Bilinom se ne mogu igrati utakmice grupne faze EL & LP?voltron30 je napisao/la:Zapadna tribina komplet.ZaLe98 je napisao/la:Šta s Grbavice minimalno treba uradit da se na njoj mogu igrati evropska takmičenja?
Valjda će sin za Bajram skupiti za dva dresaZZtop10 je napisao/la:Ovaj iz zadnje sezone je bio 60 ako se ne varam pa ne bi ni ovaj trebao biti puno skuplji ako i bude skuplji..arena je napisao/la:Ako ne bude skuplji od 100 KM ide bijeli dres ,još ako bude mali brojeva za djecu ide sinu plavi
Bio 70KM, a za članove 60KM.....Članska 20KM, a već na dresu ušteda 10KM. Osim toga i na godišnjoj je bila ušteda, tako da članska dođe džabe.ZZtop10 je napisao/la:Ovaj iz zadnje sezone je bio 60 ako se ne varam pa ne bi ni ovaj trebao biti puno skuplji ako i bude skuplji..arena je napisao/la:Ako ne bude skuplji od 100 KM ide bijeli dres ,još ako bude mali brojeva za djecu ide sinu plavi
Neko je postavio link da igramo, ne znam da li ima izmjena kakvih ...chanchi je napisao/la:Igramo li sutra sa Zrinjskim?