Kakva Guza ?mohz87 je napisao/la:Sad mi veli frajer koji zna neke ljude u dinamu...da je navodno Guza potpisao sa FKS na 2 godine...ja mu nešto i ne vjerujem...ali frajko se kune... p.s. sa Crnovom što je u zrinjskom bio je jaran i po...i sa ovim brozovićem iz intera je jako dobar frend...i zna te neke trenere tamo...vele mu kao povrijedio se i potpisao za nas...ja mu pokazem izjavu guze i menagera mu..veli zajebi to...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sabrine mi moje!
Ma jock baMortemHz je napisao/la:Da nije Husaric?

BosnianKingdom je napisao/la:Kakva Guza ?mohz87 je napisao/la:Sad mi veli frajer koji zna neke ljude u dinamu...da je navodno Guza potpisao sa FKS na 2 godine...ja mu nešto i ne vjerujem...ali frajko se kune... p.s. sa Crnovom što je u zrinjskom bio je jaran i po...i sa ovim brozovićem iz intera je jako dobar frend...i zna te neke trenere tamo...vele mu kao povrijedio se i potpisao za nas...ja mu pokazem izjavu guze i menagera mu..veli zajebi to...

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Od onog wannabe DJ-aBosnianKingdom je napisao/la:Kakva Guza ?mohz87 je napisao/la:Sad mi veli frajer koji zna neke ljude u dinamu...da je navodno Guza potpisao sa FKS na 2 godine...ja mu nešto i ne vjerujem...ali frajko se kune... p.s. sa Crnovom što je u zrinjskom bio je jaran i po...i sa ovim brozovićem iz intera je jako dobar frend...i zna te neke trenere tamo...vele mu kao povrijedio se i potpisao za nas...ja mu pokazem izjavu guze i menagera mu..veli zajebi to...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ovo je neki naš okorjeli fanatikBosnianKingdom je napisao/la:Kakva Guza ?mohz87 je napisao/la:Sad mi veli frajer koji zna neke ljude u dinamu...da je navodno Guza potpisao sa FKS na 2 godine...ja mu nešto i ne vjerujem...ali frajko se kune... p.s. sa Crnovom što je u zrinjskom bio je jaran i po...i sa ovim brozovićem iz intera je jako dobar frend...i zna te neke trenere tamo...vele mu kao povrijedio se i potpisao za nas...ja mu pokazem izjavu guze i menagera mu..veli zajebi to...

Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Guzanovic
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Said Husejinović, raja ga prozvaše Guza...BosnianKingdom je napisao/la:Kakva Guza ?mohz87 je napisao/la:Sad mi veli frajer koji zna neke ljude u dinamu...da je navodno Guza potpisao sa FKS na 2 godine...ja mu nešto i ne vjerujem...ali frajko se kune... p.s. sa Crnovom što je u zrinjskom bio je jaran i po...i sa ovim brozovićem iz intera je jako dobar frend...i zna te neke trenere tamo...vele mu kao povrijedio se i potpisao za nas...ja mu pokazem izjavu guze i menagera mu..veli zajebi to...
Ado76 je napisao/la:BosnianKingdom je napisao/la:Kakva Guza ?mohz87 je napisao/la:Sad mi veli frajer koji zna neke ljude u dinamu...da je navodno Guza potpisao sa FKS na 2 godine...ja mu nešto i ne vjerujem...ali frajko se kune... p.s. sa Crnovom što je u zrinjskom bio je jaran i po...i sa ovim brozovićem iz intera je jako dobar frend...i zna te neke trenere tamo...vele mu kao povrijedio se i potpisao za nas...ja mu pokazem izjavu guze i menagera mu..veli zajebi to...

- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ocm prvi put cujem da ga zovu Guza,imo je 1000 nekih nadimaka ali Guza hahahaha
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
''zeljo je moja musterija'' ili ''guza'' nema nista drugo 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Jel nas zajebavaš il fakat nisi znao za nadimakBosnianKingdom je napisao/la:Ocm prvi put cujem da ga zovu Guza,imo je 1000 nekih nadimaka ali Guza hahahaha

Ja sam vala čuo otkako je potpisao za FKS sva raja zvala tako...jer je došao prespremanBosnianKingdom je napisao/la:Ocm prvi put cujem da ga zovu Guza,imo je 1000 nekih nadimaka ali Guza hahahaha

- BosnianKingdom
- Kontakt:
A sve u svemu ima logike nadimak,onda kada je dosao imao je bar 10kg viska hahaamohz87 je napisao/la:Ja sam vala čuo otkako je potpisao za FKS sva raja zvala tako...jer je došao prespremanBosnianKingdom je napisao/la:Ocm prvi put cujem da ga zovu Guza,imo je 1000 nekih nadimaka ali Guza hahahaha
Ali kako god Guza je juce za medije izjavio da zeli ostati u Dinamu kako bi se dokazao da moze uspjeti.
Sabrine mi moje!
Napisao sam da sam tom liku pokazao taj clanak i kad mu menager sabit isto rece...veli ovaj zajebi to...sad ozbiljan lik nije neki zajebant...al opet...pretesko mi nakon svega vjerovat u to...BosnianKingdom je napisao/la:A sve u svemu ima logike nadimak,onda kada je dosao imao je bar 10kg viska hahaamohz87 je napisao/la:Ja sam vala čuo otkako je potpisao za FKS sva raja zvala tako...jer je došao prespremanBosnianKingdom je napisao/la:Ocm prvi put cujem da ga zovu Guza,imo je 1000 nekih nadimaka ali Guza hahahaha
Ali kako god Guza je juce za medije izjavio da zeli ostati u Dinamu kako bi se dokazao da moze uspjeti.
Ali bilo bi moćno..pressica said delac i jos dvojica...pique i rosicky

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Gledam kone dobise nove dresove, lijepe mora se rec. Hoce li Hadator nama kakve nove skrojit za novu sezonu il u nju ulazimo sa ovim?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
E jbg sada hahaha Ali i Said kada bi dosao opet nije on u nekoj formi+ozlijeden,mozda za mjesec/dva kada bi se vratio u formu bilo bi dobro,ali za Lech slaba pomoc nam je on,realnomohz87 je napisao/la:Napisao sam da sam tom liku pokazao taj clanak i kad mu menager sabit isto rece...veli ovaj zajebi to...sad ozbiljan lik nije neki zajebant...al opet...pretesko mi nakon svega vjerovat u to...BosnianKingdom je napisao/la:
A sve u svemu ima logike nadimak,onda kada je dosao imao je bar 10kg viska hahaa
Sabrine mi moje!
Pa neće ti reći: u pravu si jarane glup sam.mohz87 je napisao/la:Napisao sam da sam tom liku pokazao taj clanak i kad mu menager sabit isto rece...veli ovaj zajebi to...sad ozbiljan lik nije neki zajebant...al opet...pretesko mi nakon svega vjerovat u to...BosnianKingdom je napisao/la:A sve u svemu ima logike nadimak,onda kada je dosao imao je bar 10kg viska hahaamohz87 je napisao/la:
Ja sam vala čuo otkako je potpisao za FKS sva raja zvala tako...jer je došao prespreman

Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Evo po fesa smo bacili...on da dolazi ja da ne dolazi...Babayaro je napisao/la:Pa neće ti reći: u pravu si jarane glup sam.mohz87 je napisao/la:Napisao sam da sam tom liku pokazao taj clanak i kad mu menager sabit isto rece...veli ovaj zajebi to...sad ozbiljan lik nije neki zajebant...al opet...pretesko mi nakon svega vjerovat u to...BosnianKingdom je napisao/la:
A sve u svemu ima logike nadimak,onda kada je dosao imao je bar 10kg viska hahaa

Ma kakav Said, reci ti tom purgeru da ne lupa. Nema od toga nista.
Naravno. I pokazi malo postovanja prema HAAD-u. Mi bar mozemo sebi praviti dresove dok drugi biraju iz kataloga.FrancescoTotti je napisao/la:Gledam kone dobise nove dresove, lijepe mora se rec. Hoce li Hadator nama kakve nove skrojit za novu sezonu il u nju ulazimo sa ovim?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.