FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Koliko je trenutno u klubu zaposleno ljudi? Mislim da rade, da su prijavljeni da im idu doprinosi i sve ostalo regularno, osim fudbalera i strucnog staba naravno
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
champions1921 je napisao/la:Na cemu mu aplaudiras? Na tome sto kaze "ako ti se ne svidja situacija u klubu idi navijaj za drugi"? Sve sto se radi dobro u klubu treba pohvaliti ali isto tako smatram da lose odradjene stvari zasluzuju kritiku.. Ja se trudim da budem umjeren i u kritici a i u hvaljenju i ako mi se nesto ne svidja imam pravo da to i iznesem..vrbanjusa je napisao/la:tm8782 je napisao/la:Bas tako kome se ne svidja ima timova u ligi pa navijajte. Asmir je ulozio do sada puno u Slobodu, ali kad tad covjeku prekipi kad vidi da nema nekog ko ce da ga prati.
Ponavljam zadnji put, ovo je proces koji traje ali ne jos dugo. Strpljen spašen. Ima Otoka i ima Koševo, a kome se isplati da putuje ima i cjela BiH.
Navescu jedan primjer koji se meni desio pa prosudi je li to u redu ili ne..
Nekad zimus mom prijatelju koji je veliki Zeljovac je bio rodjendan. Ja sam se odlucio da mu za isti poklonim clansku i polugodisnju kartu jer znam koliko bi mu to znacilo. On nije bio trenutno pri parama a veliki je Zeljin bolesnik i svaku tekmu je na Grbavici. Otisao sam do kluba da to odradim kad sipak, niti se mozes uclaniti niti kupiti polugodisnju. Pitao sam kad ce i hoce li se to moci uraditi i momak koji je tamo bio (crn decko, lici na Svraku) mi je rekao da ne zna jer mu niko nista nije rekao. Isao sam jos par puta sve do pocetka prvenstva i dobijao isti odgovor. Napomenucu da je malo prije toga Greda u onom interviju napominjao zasto i koliko je vazno imati veci broj clanova.
Takve stvari i nemar cu uvijek kritikovati ili presutiti jer za pohvalu nema mjesta. To je banalan primjer ali meni je to zasmetalo. Jesam li ja dusman kluba i pljuvac prosudi sam.

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Sto se tice vijesti ja sam se zalio jer nismo do jucer imali ni jednu vijest iz Medjugorja i na to se iznosilo. Ja opet tvrdim da do jucer nismo imali vijest ni jednu odozdo, ako tvrdite drugacije dajte dokaze. Btw u ova dva dana bravo, pisanjem vijesti i budi se zelja kod navijaca za utakmicama, zato sam i uputio kritiku vezanu za to. Ti ako mislis da ja trebam navijati za neki drugi klub jer sam uputio kritiku, zapitaj se onda ko si i sta si, jer ja koji sam uputio kritiku vise se borim za razlliku od tebe, kome je sve IDEALNO a problem je sto UOPSTE NIJE.
-
- Kontakt:
da je Govedarica toliko dobar, vec bi bio u Zelji...
Zeljo je institucija u koju igraci dolaze i za manje novce nego im drugi nude.
Zeljo je institucija u koju igraci dolaze i za manje novce nego im drugi nude.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Ja sam sinu izvadio clansku bez problema u novembru jos uahtjevao broj i dobio
- champions1921
Ja sam isao u Januaru i Februaru.zeljo1974 je napisao/la:Ja sam sinu izvadio clansku bez problema u novembru jos uahtjevao broj i dobio
Naveo sam banalan primjer koji je meni zasmetao. Ja ako sam zbog toga pljuvac neka sam. Po meni je veci dusman onaj koji nije obezbjedio da ja klubu dam 50KM..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 24 jun 2015, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
FOTO: Pogledajte dresove Željezničara za sezonu 2015/2016.
http://fkzeljeznicar.ba/foto-pogledajte ... 016/15012/
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Jok buraz, treebas sad navijat za Olimpic ili Sarajvo ybgchampions1921 je napisao/la:Ja sam isao u Januaru i Februaru.zeljo1974 je napisao/la:Ja sam sinu izvadio clansku bez problema u novembru jos uahtjevao broj i dobio
Naveo sam banalan primjer koji je meni zasmetao. Ja ako sam zbog toga pljuvac neka sam. Po meni je veci dusman onaj koji nije obezbjedio da ja klubu dam 50KM..

DRESOVI VRH !
Bravo!!!Ipee je napisao/la:FOTO: Pogledajte dresove Željezničara za sezonu 2015/2016.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
A Boga ti šta da ti napišu iz Međugorja? Kokot bio 3 puta u wc-u, Bajić objavio 4 slike na fb. Ništa se nije dešavalo zato ništa nisu ni objavljivali. I gdje sam napisao da je sve idealno? I odakle ti znaš koliko se ja borim i šta ja radim.AsharaK je napisao/la:Sto se tice vijesti ja sam se zalio jer nismo do jucer imali ni jednu vijest iz Medjugorja i na to se iznosilo. Ja opet tvrdim da do jucer nismo imali vijest ni jednu odozdo, ako tvrdite drugacije dajte dokaze. Btw u ova dva dana bravo, pisanjem vijesti i budi se zelja kod navijaca za utakmicama, zato sam i uputio kritiku vezanu za to. Ti ako mislis da ja trebam navijati za neki drugi klub jer sam uputio kritiku, zapitaj se onda ko si i sta si, jer ja koji sam uputio kritiku vise se borim za razlliku od tebe, kome je sve IDEALNO a problem je sto UOPSTE NIJE.
Očito da većina vas živi u nekom paralelnom svjetu i nema uopšte osječaj realnosti. Živite ljudi u Bosni i Hrecegovini i pratite klub koji igra pred 3000 gledalaca i ima budžet od 2 mil KM.
Samo tražite opravdanja da ne dođete na utakmicu, da ne kupite člansku (kad ih konačno puste u prodaju) ili godišnju. Svaki vam k... smeta. 17 objava u 7 dana tebi je malo

Idi se bori. A ako nećeš možeš za Borac navijati.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Dreeesoviiiii

e
EDIT : Naprimjer da su pisali, znali bi da je Kvesa lakse povrijdjen pa zato nije igrao, a ne bi ovde sebi nokte grickali zasto ga nema. Ali okej, ti tako mislis, tvoje misljenje. Ti znas kako ces i sta ces. Pozdrav

e
EDIT : Naprimjer da su pisali, znali bi da je Kvesa lakse povrijdjen pa zato nije igrao, a ne bi ovde sebi nokte grickali zasto ga nema. Ali okej, ti tako mislis, tvoje misljenje. Ti znas kako ces i sta ces. Pozdrav
Zadnja izmjena: AsharaK, dana/u 24 jun 2015, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.
Dresovi su vrh, vrhova 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
ovaj alternativni sa "narod zna" trakom uzimam odmah 

-
- Kontakt:
dresovi odlični, i plavi i bijeli 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Sad ce neko doci i reci sto nisu dresovi ovakvi i onakvi.. ODLIČNI DRESOVI !!!
Željezničar živimo !
Nije se povrijedio Kvesa hvala Bogu vec je momak prehlađen.AsharaK je napisao/la:Dreeesoviiiii![]()
e

http://fkzeljeznicar.ba/foto-fudbaleri- ... ing/14977/AsharaK je napisao/la:Dreeesoviiiii![]()
e
Napisano je tu da je imao povisenu temperaturu.
ps. Dresovi strasni

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 100 gostiju.