Tako je u pravu si, daj nam Zuju koji ce za 5 godina obecati ligu prvaka, zaduziti se milione i na kraju pobjeci ko zadnja kurava i ostaviti nas u dugu kojeg greda i siljak vracaju.Enemy00 je napisao/la:Ma dok je Gredic i Siljak tu nema hajra barem ja tako mislim. Uvijek smo zadovoljni nekom sicom i nikada nemaju nista konkretno reci. Ako je opet cilj izlazak u evropu onda **** ga. Evo izborili smo evropu sada pa nista nisu uradili konkttetno na pojacanjima.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Samo kukaju i pametuju a većina i ne zna gdje je Grbavica.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Raja, ja mislim da se previše s.ere po Alihodžiću, kakva on pojačanja može dovesti kad se nema para, kad bude imao 200.000k na raspolaganju da dovede igrače a ne uradi ništa konkretno, evo ja ću prvi biti protiv njega, pa možete li vi kupit Golfa7 sa 2,30km u džepu? nismo realni u nekim stvarima, mnogi ovdje izlažu pogrešne stavove, zato nam je i tribina u q.rcu, evo pitam insajdere-sveznalice radi li se šta na tom najbitnijem polju na ovoj pauzi, a niko da spomene, tribina se mora srediti do početka sezone .
Pa ako su nesposobni da "nabave pare" onda ostavku neka daju nisu za tog posla. Marketing nam jr ispod 0, fanshop je kao neki second hand.
Nisu ubacili nista novo, pa ako nam je sada Joma zvanicni sponzor ubaci nove majice dresove itd.
Nasi svake godine ista prica nema se ne moze se dovesti igrac itd.
Koliko da je Zujo u dug bacio Zelju toliko je i Amar.
Nisu ubacili nista novo, pa ako nam je sada Joma zvanicni sponzor ubaci nove majice dresove itd.
Ocito ih ima i previše (bivših upravljačkih tijela) ovdje na forumu. Ne znaju šta se dešava, ne mogu da vrše opstrukcije itd. Mene kao navijača bi bilo stid napisati nešto protiv Amara, a Zuji želim dobro onoliko koliko je on Želji tog dobrog donio i svima ostalim koji su bili tu a sad nisu. Vjerujem ja da se na kafi može svašta da čuje na račun sadašnje uprave od bivših uposlenika, slušajte i dalje. Rezultati na kraju svega će vas demantovati. Kod bivših uprava se nije znalo kako idu plate igrača, a kamoli nešto drugo. Boga mi sad se sve zna i svi dolaze na vrijeme na posao. Iako mnogima ne odgovara ni taj režim. Čovjek se pokriva koliko mu to jorgan dozvoljava tj. koliko je jorgan dug. Neki su se nekad pokrivali previše pa sad im je i u ovim toplim danima hladno. Uglavnom da ne duljim kod mene niko neće unijeti negativnu atmosferu, jedva čekam utakmicu i da ide na istu. Takođe sad kad u julu počne prodaja sezonskih i članskih moja petočlana porodica će od mene dobiti 5 novih članskih, iako je do sada bila jedna. Znači moja poruka je svim navijačima da urade isto u skladu sa mogučnostima. Koliko ko može, kada sam neki dan rekao ženi da će dobiti člansku ona i djeca, samo me je pogledala i rekla ok. Toliko od mene!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
bogami si i ti u kući posložio stvari kako treba i zaveo red... 

Jedino je istina da se.rendas. Čuj nije u cilju da se uradi nešto u evropi. A kako ti zamišljaš to. Hajde molim te reci koji su to igrači koji bi donijeli uspjeh u evropi, a da su bili u kombinaciji za dovođenje, ili da je bilo realno da se dovedu.samogrbavica je napisao/la:Istina je da mi dzaba pisemo ovdje i ser.endamo kad njima nije u cilju da urade nesto u evropi. Nego da produ jefno pretkolo i uzmu to sice. Samo smo mi navijaci glupi sto nesto ocekujemo i trazimo. Ali nema veze, ja cu opet na Grbavicu s malim i halal stoja za clanske i godisnje. Sta da se radi..Enemy00 je napisao/la:Ma dok je Gredic i Siljak tu nema hajra barem ja tako mislim. Uvijek smo zadovoljni nekom sicom i nikada nemaju nista konkretno reci. Ako je opet cilj izlazak u evropu onda **** ga. Evo izborili smo evropu sada pa nista nisu uradili konkttetno na pojacanjima.
Nemaju oni marke od Koldze traze pare eto koliko rade..i sta rade..ali suti uvijek ima gori od goreg tako je kod nas. Nece nikad biti bolji...
Jedino sto imamo par strucnjaka iz marketinga i mozda financina koji sve znaju, mi smo sisa...
Sloboda moze dovesti mladog reprezentativca a mi ne mozemo. Oteli nam dva igraca i dode neko ovdje da pametuje nesto.
Pa jebote Hajduk je imao 17 miliona budžet, pa ih je tamburo ko stigne. Dinamu je trebalo nekoliko godina da nešto naprave u evropi, a budžet im je bi oko 50 miliona KM. I sad se neki likovi prave pametni i govore da smo doveli ovog ili onog mi bi nešto napravili u evropi. Bi al' u kur.cu. Glavno je srati na sve i samo prosipati neke negativnosti.
-
- Kontakt:
Koji svi? Koliko je to ljudi koji redovno dolaze na posao? Zasto se onda kuka da ne radi sluzba za clanstvo?Boga mi sad se sve zna i svi dolaze na vrijeme na posao.
Sad nešto gledam. Skoro svi hejteri su registrovani unazad pola godine.
Izvinjavam se što se raspravljam sa takvim. Sad je sve jasno
Izvinjavam se što se raspravljam sa takvim. Sad je sve jasno

Zadnja izmjena: ublehas, dana/u 24 jun 2015, 10:12, ukupno mijenjano 1 put.
U pravu si za Amara posebno, plasiro se sa 5,6 ekipom po kvaliteti u kvale lige prvaka i donio im stotine hiljada eura i tako 3 puta.Enemy00 je napisao/la:Pa ako su nesposobni da "nabave pare" onda ostavku neka daju nisu za tog posla. Marketing nam jr ispod 0, fanshop je kao neki second hand.
Zujo je taj koji je trebao pratiti Amarove uspjehe na poslovnom planu i fulao je, to je i razlog sto je Amar otisao, ali Amar je sam kriv, htio je iskljucivo da radi sa tim smradom i dobio sto je dobio.
Zujo je izjavio da je par miliona za ozbiljnog privrednika p... dim, pa eto ispade da je taj Zujo p... dim kao ozbiljni privrednik.
Daleko mu kuca od Zeljine bila!
Ako vam se ne svidja trenutno Zeljino opredjeljenje i ciljana pojacanja a ne gomilanje igraca, imate divove pa ih pratite. Mi nismo oni niti cemo ikad biti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Zbog toga što će se neke stvari dovesti u red, i počet će sa radom sad u sljedećem mjesecu. Kao što je i počela sa radom (aktivnije) zvanična stranica.perodeformero je napisao/la:Koji svi? Koliko je to ljudi koji redovno dolaze na posao? Zasto se onda kuka da ne radi sluzba za clanstvo?Boga mi sad se sve zna i svi dolaze na vrijeme na posao.
Prijatelju svi nešto palamude, ali od sad uopšte neću da repliciram nekim ljudima. Ko hoće nek vjeruje u njihove priče, ko neće uvijek ima druga strana. Evo nas 500 da uradimo isto ili slično sa članskim siguran sam da broj ne bi bio kao što je do sada. Samo palmude i palamude, znam više forumaša sa ovog foruma koji su se u ovoj pauzi angažovali da pomognu klubu na neki način. Neću nikoga da imenujem, ali lično im se zahvaljujem na tome. Najlakše je babi sjesti i kukati. Pa ne daj Bože da smo završili na nekom 4. mjestu šta bi sve ovdje pročitali. Bilo bi i onih koji bi pisali i dalje negativno i da smo bili prvi. Vidi jednu stvar, trebao sam kupiti neke stvari za svoju kuću(iako radim samo ja u domaćinstvu), skresao sam troškove i odvojio novac za te famozne članske karte. Neću otići jedan vikend negdje na izlet i ušparaću na tome. To je samo jednom godišnje. Zadnjih ne znam koliko godina sam ispračao igrače na pripreme, koji su išli privatnim vozilima i bez novca itd. Sad kad sam otišao na vrijeme je bio i autobus i sve ostalo, ugodno, lijepo, osmijeh na licu igrača. Znači sve u svoje vrijeme. Da ne duljim opet, izvini sto sam malo veću repliku napisao na tvoj post jer se puno toga nije odnosilo na tebe.ChWilla je napisao/la:bogami si i ti u kući posložio stvari kako treba i zaveo red...

tm8782 je napisao/la:Ocito ih ima i previše (bivših upravljačkih tijela) ovdje na forumu. Ne znaju šta se dešava, ne mogu da vrše opstrukcije itd. Mene kao navijača bi bilo stid napisati nešto protiv Amara, a Zuji želim dobro onoliko koliko je on Želji tog dobrog donio i svima ostalim koji su bili tu a sad nisu. Vjerujem ja da se na kafi može svašta da čuje na račun sadašnje uprave od bivših uposlenika, slušajte i dalje. Rezultati na kraju svega će vas demantovati. Kod bivših uprava se nije znalo kako idu plate igrača, a kamoli nešto drugo. Boga mi sad se sve zna i svi dolaze na vrijeme na posao. Iako mnogima ne odgovara ni taj režim. Čovjek se pokriva koliko mu to jorgan dozvoljava tj. koliko je jorgan dug. Neki su se nekad pokrivali previše pa sad im je i u ovim toplim danima hladno. Uglavnom da ne duljim kod mene niko neće unijeti negativnu atmosferu, jedva čekam utakmicu i da ide na istu. Takođe sad kad u julu počne prodaja sezonskih i članskih moja petočlana porodica će od mene dobiti 5 novih članskih, iako je do sada bila jedna. Znači moja poruka je svim navijačima da urade isto u skladu sa mogučnostima. Koliko ko može, kada sam neki dan rekao ženi da će dobiti člansku ona i djeca, samo me je pogledala i rekla ok. Toliko od mene!!!

Amerigo je napisao/la:samogrbavica je napisao/la:Istina je da mi dzaba pisemo ovdje i ser.endamo kad njima nije u cilju da urade nesto u evropi. Nego da produ jefno pretkolo i uzmu to sice. Samo smo mi navijaci glupi sto nesto ocekujemo i trazimo. Ali nema veze, ja cu opet na Grbavicu s malim i halal stoja za clanske i godisnje. Sta da se radi..Enemy00 je napisao/la:Ma dok je Gredic i Siljak tu nema hajra barem ja tako mislim. Uvijek smo zadovoljni nekom sicom i nikada nemaju nista konkretno reci. Ako je opet cilj izlazak u evropu onda **** ga. Evo izborili smo evropu sada pa nista nisu uradili konkttetno na pojacanjima.
Nemaju oni marke od Koldze traze pare eto koliko rade..i sta rade..ali suti uvijek ima gori od goreg tako je kod nas. Nece nikad biti bolji...
Jedino sto imamo par strucnjaka iz marketinga i mozda financina koji sve znaju, mi smo sisa...
Sloboda moze dovesti mladog reprezentativca a mi ne mozemo. Oteli nam dva igraca i dode neko ovdje da pametuje nesto.
Šta reći ????
Koju poruku poslati ????
Uprava napolje !!!!
Svašta se ovdje pročita ali najviše plasiranih negativnosti kao da smo pred ispadanjem u drugu ligu ....
Nezz šta reći ............
Koliko vam plačaju da pišete protiv uprave, al molim vas, otišli igrači koji nisu igrali došli drugi koji če igrati za puno manje para dugovi dobrano srezani nikada lakse dobijena licenca.... ko gid je slušao inteviju sa Gredićem vidi da čovjek radi kako je i obečao.... ja vjerujemi da bi juniori želje sa onakvom igrom bili među deset u premijer ligi pa bolje je onda davat njima šansu koje možeš prodat i od njih imat neke koristi nego dovodit tamo neke "dokazane igrače" (govedarica, ordagić) koji su ukupno u ovakvoj ligi imali zajedno 4 asistencije i dali 2 gola.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ocito ih ima i previše (bivših upravljačkih tijela) ovdje na forumu. Ne znaju šta se dešava, ne mogu da vrše opstrukcije itd. Mene kao navijača bi bilo stid napisati nešto protiv Amara, a Zuji želim dobro onoliko koliko je on Želji tog dobrog donio i svima ostalim koji su bili tu a sad nisu. Vjerujem ja da se na kafi može svašta da čuje na račun sadašnje uprave od bivših uposlenika, slušajte i dalje. Rezultati na kraju svega će vas demantovati. Kod bivših uprava se nije znalo kako idu plate igrača, a kamoli nešto drugo. Boga mi sad se sve zna i svi dolaze na vrijeme na posao. Iako mnogima ne odgovara ni taj režim. Čovjek se pokriva koliko mu to jorgan dozvoljava tj. koliko je jorgan dug. Neki su se nekad pokrivali previše pa sad im je i u ovim toplim danima hladno. Uglavnom da ne duljim kod mene niko neće unijeti negativnu atmosferu, jedva čekam utakmicu i da ide na istu. Takođe sad kad u julu počne prodaja sezonskih i članskih moja petočlana porodica će od mene dobiti 5 novih članskih, iako je do sada bila jedna. Znači moja poruka je svim navijačima da urade isto u skladu sa mogučnostima. Koliko ko može, kada sam neki dan rekao ženi da će dobiti člansku ona i djeca, samo me je pogledala i rekla ok. Toliko od mene!!!

Brkica
Sto se tiče evrope lošiji smo za staniča ali smo jači za memiju koji je tada odigrao deset minuta , kokota, đelmića, bajića (onakvog kakav je sad), amira, bogdganović (po meni trenutno najbolji štoper lige u zadnjih par kola isti Kerla svaka utakmica za malo go...) Kosorić (bio katastrofa realno),Antolović takođe, Beganovića (momak je realno u prvoj polusezoni odigrao kako nije ni Ara u ovoj još više očekujem ),te ove nove....
Svi koji su mislili ici na Maltu u toku dana agencija M 97 ce izbaciti ponudu aranzmana.On ce biti sa svim pratecom stvarima i smjestajem oko 630 km.
I još samo nešto ne znam zašto se ovoliko pljuje Kokot, kad je prošlu polusezonu mislim hvala Ađemu skupilo se dosta i bodova ali ko je gledao Vareu na Krilu i komplet polusezonu to je brate bila patnja al baš... znači čovjek je za Vareu na krilu izmislio fudbal
neka nama Ode i ove uprave i šteta je da ova djeca naša propadnu.... kad realno prije dođe Čelik naši im juniori dadnu pet golova niko ne potpiše i onda se za dvije godine se dovodi kao pojačanje jedan od tih juniora čelika.

Ko smije da ruzi Kokota? Dobro jutro plava braco 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- plavanacija
- Kontakt:
mene interesuje koliko je clanskih prodano prosle god????
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Kajkutenjoyer, Levin, Taree i 33 gosta.