Pa ljudi ne dajemo ih iz dzepa niti mozemo kako uticati na te odluke

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
trebam biti zadovoljan sto debili daju 29 miliona funti na igraca koji nam nije potreban tolikogaston je napisao/la:Nikad nisam shvatao to što se narod ibreti oko tih cijena.
Pa ljudi ne dajemo ih iz dzepa niti mozemo kako uticati na te odluke
Vidio sam na transfermarketu da je do 30.6.2015 posuđen nama , a ako ostane super moze posluziti bar kao back-up ako dođe Clyne.Pa Mario je jos uvijek nas igrač , kad ode otpisat cu ga. Ako bi kojim slucajem doveo Baccu , ja ne znam kako ce Rodgers mijenjati Baccu,Ingsa,Origija,Sturridga. Meni je Lazar iskreno drag , ali Firmina sam gledao te on moze vise doprinjeti napadu nego Lazar + ima odlicnu statistiku.Pitanje je s kojom formacijom cemo ove godine igratiGarryMcallister je napisao/la:@YNWA zaboravljas da ako ovdje imas drugaciije misljenje da te razapnu. Firmino je debelo debelo precijenjen,realna cijena je trebala max biti 17 miliona eura ali hajd to ti nekom pojasni.
Za @sukia Mislim da je Manquillo na dvogodisnjoj posudbi tako da ostaje jos ovu sezonu.
Cuj Mario da konkurise za napad,reci da se salisU Trabzonsporu ne bi imao mjesta u prvoj postavi. Cak je i panj Higuain bolji igrac od njega sto dovoljno govori o njemu kakav je.
Za Lazara sam da ostane,posjeduje neosporan talenat i vjerujem da je pitanje vremena kad ce buknuti,samo da stisne muda malo i da se oslobodi pritiska i bit ce opcija ispred Firmina sigurno u nekoj ofanzivnoj trojci koju zamisljam. On,kuticija i raheem ako ostane i u napadu Bacca ako dodje,odnosno Stu kad se oporavi.
Evo naprimjer,ja imam par prijatelja sa kojima pocesto diskutujem o raznim fudbalerima i svi oni misle slicno kao on da je precijenjen,da nije toliko dobar koliko se misli i da je obica choker,samo sto to svi drugacije upakuju. Neko panj,neko los igrac,neko prosjecan itd.gaston je napisao/la:Primjer:
Ja mislim da je Higuain panj.
10 drugih ljudi mi pokušavaju objasniti kroz razne primjere i slično da griješim.
Zdrav razum bi se bar malo preispitao..
@YNWA Ne kaže niko pa ni ja da nije čovjek preplaćen, meni je samo čudno (a znam da nisam jedini) što su svi pod dojmom koliko je ko plaćen.
Kao što rekoh nit mozemo uticati na to, niti idu pare iz našeg dzepa.
Evo naprimjer,ja imam par prijatelja sa kojima pocesto diskutujem o raznim fudbalerima i svi oni misle slicno kao on da je precijenjen,da nije toliko dobar koliko se misli i da je obica choker,samo sto to svi drugacije upakuju. Neko panj,neko los igrac,neko prosjecan itd.gaston je napisao/la:Primjer:
10 drugih ljudi mi pokušavaju objasniti kroz razne primjere i slično da griješim.
@YNWA Ne kaže niko pa ni ja da nije čovjek preplaćen, meni je samo čudno (a znam da nisam jedini) što su svi pod dojmom koliko je ko plaćen.
Niko ti ne nameće da se moraš složiti sa svima, već jednostavno kad ti više ljudi ukazuje na neku stvar, zdrav razum bi se pitao: "Pa Boze, mozda griješim!? "GarryMcallister je napisao/la:Evo naprimjer,ja imam par prijatelja sa kojima pocesto diskutujem o raznim fudbalerima i svi oni misle slicno kao on da je precijenjen,da nije toliko dobar koliko se misli i da je obica choker,samo sto to svi drugacije upakuju. Neko panj,neko los igrac,neko prosjecan itd.gaston je napisao/la:Primjer:
I sad zato sto 10-15 ljudi misli na forumu da je Gonzalo odlican igrac,ja trebam preispitati svoj razum i sloziti se sa svima.
Pa ne funkcionise to tako momcino nikako ali nikako.
Imam svoj stav o tom igracu vec par godina i ne planiram ga mijenjati sve dok se on sam ne promijeni.
Ponovo smo u igri za Kovacica.Fabrizio RomanoVerified account
@FabrizioRomano
#Liverpool re-started talks with #Inter for Mateo #Kovacic. #Inter asked something aroung 30M€ for the Croatian. #LFC
Evo i strukture deal-a. Mislim da je ovo sasvim prihvatljivo.Initial fee #LFC have paid for Firmino is £22m. Rising to £29m. He has signed a 5yr deal. Medical after Copa America (Ben Smith)
Verodojstojni su oni, pogotovo sto Musker takodje pise clanke za njih, a znamo koliko je on pouzdan za LFC.keno94 je napisao/la: Jos da dodam da ne vjerujem previse ovim Talijanima, pa ni DiMarziu i Romanu. Uzecu ih s rezervom dok neko od pouzdanijih Engleza ne potvrdi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.