FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa kazem ti, nije Alihodzic sam kriv sto eto kao nije dao 15.000 KM za momka, jel' neko mogao reci pa cekaj malo, nije to puno para, dobar je igrac, hajde da se dogovorimo i eto. Svi sve znate, vas 10 ovdje na forumu, a kao ovi u klubu to nisu znali i slijepo vjeruju Harisu.
Pile, mi ako padamo na tako banalnim stvarima, ako ti treba da znas te nekakve detalje pa da te nasi zovu samo zbog broja (smijesno), ako je ono e-mail koji mi saljemo potencijalnim Zeljinim sponzorima, ako je to na tako neprofesionalnom nivou, onda se ja popišam i na tu upravu i na predsjednika jer nema muda da te makne, i na Siljka jer kao ikebana sve to gleda i na igrace koji za nas igraju, popišam se na sve njih koji od ovog kluba prave smijuriju kakvom je vi iz dana u dan predstavljate. Ja ipak mislim da su istine dvije i da za sve uvijek ima neki razlog. Gori smo onda mi svi levati sto se nesto brinemo, navijamo, dajemo pare nehljebima da zive od Zelje, itd.
I sad eto spominjes Gredica, znaci i on je tu ukljucen, nije samo Haris, mozda bi Haris i dao 15.000 da se njega pita, ali Gredic (kojeg bi ja davno otjerao iz kluba jer mi se blago receno cini nesposoban) je rekao ne, ne moze 15 milja, evo 20%. Zalosno je da tek tako informacije idu iz kluba i da nema tih nekih poslovnih tajni iz pregovora nema, pa da se ne moze baratati poluinformacijama i da nema mjesta spekulacijama. Al znam ja nas, ebo ti nas.
Pile, mi ako padamo na tako banalnim stvarima, ako ti treba da znas te nekakve detalje pa da te nasi zovu samo zbog broja (smijesno), ako je ono e-mail koji mi saljemo potencijalnim Zeljinim sponzorima, ako je to na tako neprofesionalnom nivou, onda se ja popišam i na tu upravu i na predsjednika jer nema muda da te makne, i na Siljka jer kao ikebana sve to gleda i na igrace koji za nas igraju, popišam se na sve njih koji od ovog kluba prave smijuriju kakvom je vi iz dana u dan predstavljate. Ja ipak mislim da su istine dvije i da za sve uvijek ima neki razlog. Gori smo onda mi svi levati sto se nesto brinemo, navijamo, dajemo pare nehljebima da zive od Zelje, itd.
I sad eto spominjes Gredica, znaci i on je tu ukljucen, nije samo Haris, mozda bi Haris i dao 15.000 da se njega pita, ali Gredic (kojeg bi ja davno otjerao iz kluba jer mi se blago receno cini nesposoban) je rekao ne, ne moze 15 milja, evo 20%. Zalosno je da tek tako informacije idu iz kluba i da nema tih nekih poslovnih tajni iz pregovora nema, pa da se ne moze baratati poluinformacijama i da nema mjesta spekulacijama. Al znam ja nas, ebo ti nas.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- samogrbavica
- Kontakt:
Zamisli ozbiljnost u klubu kad ljudi s strane daju brojeve i pokusavaju dovesti igraca. To isto kao na pijaci
I na kraju nijedan taj igrac ne dode, dode neki Livaja i Hodzurda.

I na kraju nijedan taj igrac ne dode, dode neki Livaja i Hodzurda.

KHAJ PRICE
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
De ba ti si mali naporan i dosadan sa svojih 200 nickova.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Majke ti gdje ti zivis al bez zajebancije te pitamBaja_Zvjerka je napisao/la:Pa kazem ti, nije Alihodzic sam kriv sto eto kao nije dao 15.000 KM za momka, jel' neko mogao reci pa cekaj malo, nije to puno para, dobar je igrac, hajde da se dogovorimo i eto. Svi sve znate, vas 10 ovdje na forumu, a kao ovi u klubu to nisu znali i slijepo vjeruju Harisu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma da zivim u Tunguziji opet bi se popišao na taj amaterizam. Ko onda takvim dilajlama da 100.000 KM za bilo sta je bas lud. A da ne govorim o generalnim sponzorima i toj prici.
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
U klubu imaju precih obaveza nego što je ova trenutno sa Alihodzicem. Da su svi naši prijašnji predsjednici bili "nesposobni" kao što je Gredić mi danas ne bi imali duga i vjerovatno bi sav novac usmjeravali u igracki kadar i igrali grupne faze uefinih takmicenja. Trenutno najveci problem je skupština kluba, u skupštinu moraju uci novi ljudi, mora se skupština očistiti od levata koji vrše razne opstrukcije, i blokiraju Gredića, Šiljka i ostale koji od Želje hoce da naprave firmu u kojoj ce se znati gdje svaka marka ide, sve dok je ovakvo stanje oni žohari ce se grebati na racun kluba..Baja_Zvjerka je napisao/la:Pa kazem ti, nije Alihodzic sam kriv sto eto kao nije dao 15.000 KM za momka, jel' neko mogao reci pa cekaj malo, nije to puno para, dobar je igrac, hajde da se dogovorimo i eto. Svi sve znate, vas 10 ovdje na forumu, a kao ovi u klubu to nisu znali i slijepo vjeruju Harisu.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja tu borbu ne vidim nigdje.
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Onaj mail je vjerodostojan 100% i ne znam da li je neko odgovarao zbog toga, ali ona bruka se morala sprijeciti
Pile ti si neki dan rekao da slavija trazi puno vecu cifru od 15000 i da se za te pare sto slavija trazi moze placati jedan dobar igrac godinu dana. Ispravi me ako grijesim.
Zadnja izmjena: roleeee, dana/u 24 jun 2015, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
Da su bogdo Zujo i Dzelo bili amateri kao ovi sad bi vjerovatno imali Amara na klupi bez marke duga.Vjerovatno veliki broj ljudi i ne sjeca se perioda prije dolaska Amara u klub.Gdje smo skoro bili na izdisaju da smo nastavili onako ne bi nas bilo nigdje.Greda radi vrhunski posao na kraju godine ce biti jasno i sta se uradilo jer ce podnijeti izvjestaj.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ma da zivim u Tunguziji opet bi se popišao na taj amaterizam. Ko onda takvim dilajlama da 100.000 KM za bilo sta je bas lud. A da ne govorim o generalnim sponzorima i toj prici.
Jesam rekao sam tada je sve bilo jos i aktuelno pa nisam htio da dam povoda nikom da se zaljece gracicu i kompaniji prije svega ali evo nasao se neko po meni dovoljno pametan i zavrsio posaoroleeee je napisao/la:Pile ti si neki dan rekao da slavija trazi puno vecu cifru od 15000 i da se za te pare sto slavija trazi moze placati jedan dobar igrac godinu dana. Ispravi me ako grijesim.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Zasto na kraju godine, sezona je zavrsila, nek podnese i polugodisnji i nek povuce raju da kupuje clanske. Ja kad bih tako dobro radio na sva usta bi sebe hvalio, ili bi me makar relevantniji ljudi hvalili.
Ako se ide ka stabilizaciji i stednji zasto onda ovdje kukate sto se ne dovede igrac ako je vec cilj vracanje dugova. Ja ove godine ocekujem titulu, a vracanje dugova nek ide uporedo. Ionako su se rijesili igraca koji su najvise kostali, znaci do kraja godine trebamo biti cisti po pricama od prije godinu i po dana, uz prodaju 1,2 igraca.
Drugo, ne znam znaju li nasi strucnjaci da se sada igra 18 kola i vjerovatno 4 utakmice u Evropi, nama fali sirine na klupi jer kad dodju okupljanja reprezentacija opet cemo kukati kako nam trebaju Memija, Bajic, Hadziahmetovic, Beganovic, Sadikovic, Sehic, Hiros i sl.

Drugo, ne znam znaju li nasi strucnjaci da se sada igra 18 kola i vjerovatno 4 utakmice u Evropi, nama fali sirine na klupi jer kad dodju okupljanja reprezentacija opet cemo kukati kako nam trebaju Memija, Bajic, Hadziahmetovic, Beganovic, Sadikovic, Sehic, Hiros i sl.

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Onda steta stvarno sto smo njega propustili, dobro bi nam pravo dosao.pile87 je napisao/la:Jesam rekao sam tada je sve bilo jos i aktuelno pa nisam htio da dam povoda nikom da se zaljece gracicu i kompaniji prije svega ali evo nasao se neko po meni dovoljno pametan i zavrsio posaoroleeee je napisao/la:Pile ti si neki dan rekao da slavija trazi puno vecu cifru od 15000 i da se za te pare sto slavija trazi moze placati jedan dobar igrac godinu dana. Ispravi me ako grijesim.
Zato sto se finansiski izvjestaj radi na kraju godine.To sta bi ti uradio je druga stvar. Nije problem para kad je Govedarica u pitanju ima covjek sa strane koji daje pare za igrace nego nasi nisu sigurni da bi bio pojacanje.Baja_Zvjerka je napisao/la:Zasto na kraju godine, sezona je zavrsila, nek podnese i polugodisnji i nek povuce raju da kupuje clanske. Ja kad bih tako dobro radio na sva usta bi sebe hvalio, ili bi me makar relevantniji ljudi hvalili.Ako se ide ka stabilizaciji i stednji zasto onda ovdje kukate sto se ne dovede igrac ako je vec cilj vracanje dugova. Ja ove godine ocekujem titulu, a vracanje dugova nek ide uporedo. Ionako su se rijesili igraca koji su najvise kostali, znaci do kraja godine trebamo biti cisti po pricama od prije godinu i po dana, uz prodaju 1,2 igraca.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pa eto onda, sto kukamo kako da nema para, kao da nam je zao i sl., oni procijenili tako i eto. To je poslovna tajna kluba i ko god je objavio te informacije tebi i ovamo na forum nije profesionalac. Izvjestaj se radi na kraju godine i to skupstini kluba, a njemu niko ne brani da informise navijace, nit bi mu neko iz kluba branio ako je vec situacija tako super. Mene vise brine sirina klupe, povrede, kartoni, okupljanja reprezentacija, itd. Necemo imati vise od 12, 13 igraca kada pocnu ta okupljanja ako ostanemo na ovome, a sa prvih 11 sam itekako zadovoljan i mislim da mozemo dosta u Evropi.
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
I mene vise interesuje teren mislim da ce dovesti jos igraca za ligu nakon sto se zavrsi ova evropska epizoda mozda cak i jednog za drugo predkolo.
-
- Kontakt:
Zeljo ima strasan problem! Veoma je tesko da dovede pojačanje iz premijer lige, zato sto najbolji igraci igraju u Zelji. Ljudi to je fakat
----------------------------Antolovic------------------------------
Memija----------Bogdanovic----------Kosoric----------Kvesic
Livaja----------Hadziahmetovic-----------Blagojevic
Bajic--------------------Beganovic---------------------Djelmic
Sa klupe: D.Sadikovic, E.Sadikovic, Kokot
Ovako bih probao protiv Balzana.
Memija----------Bogdanovic----------Kosoric----------Kvesic
Livaja----------Hadziahmetovic-----------Blagojevic
Bajic--------------------Beganovic---------------------Djelmic
Sa klupe: D.Sadikovic, E.Sadikovic, Kokot
Ovako bih probao protiv Balzana.
- alan_kardec
- Kontakt:
Koliko ima istine u priči da ste navodno zainteresovani za bivšeg beka Dinama, Luisa Ibaneza za koga je zainteresovana i Zvezda?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- invincible1921
- Kontakt: