Nemamo budjetaKahric1991 je napisao/la:Stevanović slobodan igrač ,al nemamo mi love izgleda da dovedemo ikog

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nemamo budjetaKahric1991 je napisao/la:Stevanović slobodan igrač ,al nemamo mi love izgleda da dovedemo ikog
Momak odvadi malo. Skoro svaki post ti je em Dzeno pijandura, ubleha Ibrak, ne valjaju igraci, otjerati ovog ili onog.Kahric1991 je napisao/la:Dje će mo imati ,kad imamo par ubleha u ekipi ,ne mozes ih se rjesiti ,jer su svi vezani ugovorimo a niko ih nećeI onda neki hvale Ibraka ,pustite to Predragu čovjek koji zna i umije ,treba te sve ublehe iz kluba rastjerati
Pa sacekaj malo, tek je ova sezona zavrsilaBitiSrcemVezan je napisao/la:eh kako nas je sve ova sezona naučila pameti, od uprave pa sve do nas navijača, nigdje pompeznih najava, niko ni ne spominje nekakva deranja guzova, grupne faze i osiguravanje titule u 20. kolu...
Ovo nije forum za upoznavanje pasa. Vecina nas ovdje se ne poznajemo. Govorim ti jer imam uvid u tvoje postove, eto zasto.Kahric1991 je napisao/la:Sabinho jel poznajes ti mene ikako da mi govoris takve stvari da odvadim ?
Govorim samo stvari koje su realne i koje nisu na stetu kluba , a najzad kad upoznaš ko sam ,moćeš da mi kazes nešto i to sa dva prsta .
da svi gledaju samo 4 defanzivna niko ne gleda kad se krilo ne vrati kao protiv zrinjskog pa na kalasija 10 puta napadaju 2 igraca svi kazu loš kalasi a ne kazu da duljevic ne zatvara da radovac nije stigao pomoci itd to i jest nas najveci problem kad su igrali u vezi radovac ,stojcev,duljevuc ,velkoski niko od njih nema neku extra naviku da oduzima lopte i zatvara prostor a to je jako jako bitno cimirot i benko imaju to da napadaju igrace kad nemamo loptu ali premalo je to . mislim da dzeno na ovom treba najvise da radi ,napadacki smo mi jako dobri zabit cemo sigurno samo nam treba cvrstine i bolja igra kad nemamo loptuhilmo je napisao/la:@oerde, @ajax
Šta kažete na ovo
Ovo je post s naše teme iz januara, ne mogu se sjetiti ko je pisao, slučajno sam imao spašen screenshot
to je tvoje misljenje i postujemga ali Ibrak je samo jedan šraf u nasem klubu ne odlucuje on sam nista imamo vlasnika ,predsjednika ,direktora ,pa tek on pa trener sve je to povezano cisto sumnjam da on moze sam vuci poteze . znaci to je jedan kolektiv ,koji je na dobrom putu a pred nama je da vidimo kako ce to sve izgledatiKahric1991 je napisao/la:MA boli me briga sto ti imas uvid,vidi se koliko se razumiješ u fudbal ,podrzavaš te takve gluposti ,koje u bilo kakvom ozbiljnijem klubu ne moze proći.Ibrak je za mene ubleha i ostaće takav ,nije mogao proci kao trener uhvatio se tamo gdje moze ,a neki mu pruzaju sansu za to ,al rezultati će vremenom pokazati svoje ,ne u našoj ligi nego u Evropi ,jer na ovakav način nećemo napraviti ništa ozbiljnije.
Zato se treba potruditi da do tih situacija 1vs1 i ne dodje, to je skoro nemoguce sa nasom iskljucivo ofanzivnom igrom, ali se moze svesti na minimum...Ajax je napisao/la:Ma sve je to istina @hilmo samo opet imas situacije kada je stoper jedan na jedan sa napadacem i tu ti kolektivna odbrana ne pomaze toliko. Za evropu ti trebaju kvalitetni i iskusni stoperi **** ga jer tu nema popravnog i napadaci su kvalitetniji. Valjda ce to sve dobro nekako ispasti na kraju. Bravo @bordobijeli to je isto po meni jedini minus Duljevica. Jer ovi su jaki po krilima i ko god bude na krilu morat ce da pretrci kao nikad i da dupliramo njihovo krilo. Znaci da pomaze defanzivno. Ako bekovi budi ostavljeni sami nema nista od toga.
Trenutno korisnika/ca: Kabinet1987, KarloIvandic, Strahinja, Tatamata1946 i 43 gosta.