Cestitam rodjendan i pridružujem se željamaEsii TM87 je napisao/la:sretan mi rodjendan sa zeljom da veziri otkinu bod sutra

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Cestitam rodjendan i pridružujem se željamaEsii TM87 je napisao/la:sretan mi rodjendan sa zeljom da veziri otkinu bod sutra
Pridružujem se čestitkama i željamadrop je napisao/la:Cestitam rodjendan i pridružujem se željamaEsii TM87 je napisao/la:sretan mi rodjendan sa zeljom da veziri otkinu bod sutra
Nema se više šta pametno dodati, sve si rekaoStole iz Bora je napisao/la:Rutinska igra sa manje od 50% snage. 3 planirana boda uknjizena, samo jedan zuti karton i bez i jednog povrijedjenog igraca. idemo dalje!
pridruzujem se cestitkama i nadam se da ce mene a i sve nas nas dragi LJOŽE obradovat 2.5Avanes je napisao/la:Esii sretan rodjendan legendo.
Mostar 02.05.2010.
Nek' si im rekao,ChelseaFann11 je napisao/la:haha..sad vidim gotivite lazu..sjetite se tekme protiv travnika..niko nije stao u njegovu stranu, svi su bili protiv njega i sto ga osim forsira..nemojte biti dvolicni![]()
Sretan i od mene i od Laze sa istim zeljamaEsii TM87 je napisao/la:sretan mi rodjendan sa zeljom da veziri otkinu bod sutra
sutra u 21:00make je napisao/la:aaaaaaaaaaaaaa
nema snimka na vogošći![]()
![]()
![]()
Ne vjerujem da cega Amar dati ,izuzev neke milionske ponude,kioja vjerovatno nece doci tako lako.Inace poslije evropslih utakmica Zelje i eventualnog uspjeha(play off lige prvaka),Bekriceva ali i ciejna svih ostalih igraca bi naglo skocila i vjerovatno bi onda imali milionske ponude za nekoliko igraca.Zato forza Zeljo,forza BH klupski fudbal.fczeljo je napisao/la:Bekric je svakako zasluzio skandiranje! Igra fenomenalno, vodi kompletnu ekipu. Mogli bi uzeti veliku lovu za njega, al opet zao bi mi bilo da ne igra evropu kod nas.
Malo losija predstava, trebali smo zabiti i vise, ali svaka cast ekipi! Nesto kontam kako je veliki dio ove ekipe se godinama borio za opstanak a sada se bore za dva trofeja. Velika je to promjena i svaka im cast kako se nose.
Samo naprijed momci, a mi ih moramo nastaviti maksimalno podrzavati. Nadam se pobjedi u Mostaru pa da slavlje pocne!
Gdje si nasao te podatke?Željovac je napisao/la:Često se spominje kako je naša liga predzadnja u svijetu. Čuo sam to jedno milijardu puta. I zato evo zemalja Evrope čija je liga slabije rangirana. Radi se o koeficijentima prema kojima se određuje broj predstavnika u evropskim takmičenjima. Znači, sljedeće lige su lošije od naše i to baš ovim redoslijedom(zadnje su najlošije): Litvanija, Latvija, Moldavija, Slovenija, Mađarska, Gruzija, Azerbejdžan, Island, Makedonija, Lihtenštajn, Kazahstan, Estonija, Albanija, Armenija, Vels, Crna Gora, Farska ostrva, Sjeverna Irska, Luksemburg, Andora, Malta i San Marino.
Na 31. smo mjestu od 53 zemlje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 62 gosta.