FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
obitelj su bas ono sreda, ukucani, familija je tamo ba neki, nebitni 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Poljake brtTHEC je napisao/la:Ma prolazimo Cehe aBd

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kad se vraca Duljevic? On je igrac za evropske utakmice.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Ma slazem se. I on bi bio odlican izbor a i finansijski bi moglo proci. More i 1+1Sabinho je napisao/la:Nije ovaj iz te price. Ove sezone je ostao na klupi ali u prethodne dvije prije nje je odigrao okruglo 70 utakmica, bio najstandardniji igrac. Prije toga, 13 meceva za reprezentaciju Hrvatske, igrao na Euru. Odigrao par meceva za Juventus, dugogodisnje iskustvo igranja u Seriji A- oko 80 meceva sa Livornom. Naspram njega, ostali koji se spominju su anonimusi. Smatram da bi covjek itekako bio od pomoci, ogromno iskustvo, ubio se za dvogodisnji ugovor.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 jun 2015, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko znam on je u punom trenažnom procesu.bulbasor je napisao/la:Kad se vraca Duljevic? On je igrac za evropske utakmice.
Pa da. 33god, ne treba nam da se obogatimo na njemu vec da nas malo pogura i smiri svojim znanjem i ISKUSTVOM igranja velikih utakmica.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
To je dobro. Jedini igrac koji smije krenuti sam ka golu, i da ima sanse u igri jedan na jedan.hilmo je napisao/la:Koliko znam on je u punom trenažnom procesu.bulbasor je napisao/la:Kad se vraca Duljevic? On je igrac za evropske utakmice.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
To je to, kupuj !!!!! Ne treba izmisljat toplu vodu.Sabinho je napisao/la:Pa da. 33god, ne treba nam da se obogatimo na njemu vec da nas malo pogura i smiri svojim znanjem i ISKUSTVOM igranja velikih utakmica.

Ma ja sam 100% uvjeren da će stoper do Evrope doći.
Tatomirović ne igra, prema TM-u Kovačeviću istekao ugovor, znači ostaje nam samo Marko i Džemo.
@bulbasor
Samo me živo interesuje kako će sarađivati sa Hebibovićem, ako obojica budu pametni i ako ih Dženo ukomponuje kako treba mogla bi to biti najubojitija desna strana u ligi.
Tatomirović ne igra, prema TM-u Kovačeviću istekao ugovor, znači ostaje nam samo Marko i Džemo.
@bulbasor
Samo me živo interesuje kako će sarađivati sa Hebibovićem, ako obojica budu pametni i ako ih Dženo ukomponuje kako treba mogla bi to biti najubojitija desna strana u ligi.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma prica sa Mujdzom, kaze da Ahmu zamijeniFrancescoTotti je napisao/la:Ibrak trazi igraca po Doboju![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Plzen u trecem pretkoluFrancescoTotti je napisao/la:Poljake brtTHEC je napisao/la:Ma prolazimo Cehe aBd

Pyro is not a crime !
- Evolution87
- Kontakt:
Joj samo da skonta kad dodati, a kad sam zavrsiti i bio bi 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
uNbx je napisao/la:Dulja je jaci 1vs3 nego 1vs1

Samke svakako, on prolazi kroz njih.hilmo je napisao/la:uNbx je napisao/la:Dulja je jaci 1vs3 nego 1vs1![]()
To je Radovac !!!

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
hahahah THEC
DZENAN USCUPLIC !

koliko se sjecam, kad smo igrali prijateljsku s njima on ih je vodio, i navijaci partizana su jedva cekali da on dobije otkaz.. doslovno su prizeljkivali da odemuhamedhulk je napisao/la:http://sc-sport.ba/vijesti/sarajevo-zel ... -zla/94350
Koliko je istina, ostaje pitanje?

DZENAN USCUPLIC !
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Upravo, i ja sam to vazda govorio. Apsolutno sve ima, samo taj zadnji potez da usavrsi i moze plodit koga hoce.Evolution87 je napisao/la:Joj samo da skonta kad dodati, a kad sam zavrsiti i bio bi

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
I ja sve nešto kontam, 'ta će Slovaci...THEC je napisao/la:Ma prolazimo Cehe aBd
Vidim raja se nudi da donira kakvu paru za igrače. Ništa, evo imam dobar kont, 30. 000 nas skupi po cenera, cvaju i fino pošaljemo na račun klubu i onda pošaljemo i link sa transfermarkta i kažemo "e dajte nam sad ovog, niste ni čuli za njega, ali biće nam pojačanje".
Da nam šala ne ode na stranu, nisam komentarisao Lech, nemam ni potrebe, već je gupno konkludirano da su favoriti, da se mogu proći. Transfera bilo ne bilo, mi smo jači dosta u odnosu na prošlu godinu. Imamo dva odlična bočna igrača koja su nam do sad falila. Ostalo je manje - više sve isto tako da... nadam se najboljem. Bezbroj varijanti u kojima se može sad igrati ću možda i postati nekad. Helem nejse, vidim da nigdje u kombinacijama nema Bekića, također ja bih rado na onaj upitnik što svi stave do Tatka stavio Kovačevića.
Ovako to meni izgleda sad (zamisao foruma) dakle "mora" se dovesti neki kapitalan, iskusan stoper uz Tatka, kad Tatko i ako ode, priključit kapitalcu jednog iskusnog, na zalasku karijere, onda odlazi kapitalac, dovest na njegovo mjesto još jednog takvog... i tako u nedogled. Ok je sve to dok ta ista zamisaone bude zaključena rečenicom u kojoj se navodi uvođenje naše djece i akademaca u prvi tim i življenja od prodaje istih. Da vam srušim snove, ljudi se teško prodaju s klupe Bayerna, a kamoli Sarajeva. Čekajući da stasaju, da sazriju, napune 23 godine i hajd vozdra. Meni je to barem bezveze, šta ba mlad, a on može krivično odgovarat.

- Evolution87
- Kontakt:
Ma ovo bi trebala biti njegova sezona, steta sto je imao ovu povredu, ali eto nadamo e da nije ostavila nekog velikog traga na njemu.uNbx je napisao/la:Upravo, i ja sam to vazda govorio. Apsolutno sve ima, samo taj zadnji potez da usavrsi i moze plodit koga hoce.Evolution87 je napisao/la:Joj samo da skonta kad dodati, a kad sam zavrsiti i bio bi

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
-
- Kontakt:
Stevanović slobodan igrač ,al nemamo mi love izgleda da dovedemo ikog 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.