FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 jun 2015, 00:14

Koji djavo onda klub ne bi platio ako je tako smijesna cifra a momak mlad i fin igrac? Uvijek postoji i druga strana price, razlog, koji neko od nas ne poznaje. Daj ba isto mala djeca, nije ni prvi ni posljednji koga necemo dovesti a koga smo htjeli. Mene vise zanima novi intervju sa Gredicem pa da vidimo dokle se doguralo, zanimaju me clanske karte, evropske utakmice, vjerujem u ovu ekipu, a za rezultate ima ko ce odgovarati.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 24 jun 2015, 00:16

kinosvra je napisao/la: Ma evo ja cu vam reci kad ovi insajderi nesto kriju i glume.
Meni je rekao jedan covjek iz zelje ima 15 dana najmanje.
Mamic daje 500 000 eura za Memiju ali da ostane u zelji na posudbi i da mora igrati desnog beka.
Hvala

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 24 jun 2015, 00:17

Minjore je napisao/la:Dogovaraju milionske transfere, a nece da daju 15000KM za igraca za kojeg bi za sezonu dvije uzeli 20x vise para.. Sad ocekujem nekog polovnjaka, da se zamazu oci raji. Yebo lud zbunjenog...
Zamalo nismo izgubili i Blagojevica zbog toga što je jedan covjek nesposoban da obavlja funkciju na kojoj se nalazi, samo pukom srecom je nas igrac. Sacekat cu da vidim šta ce se desavati do kraja transfer roka pa cu iznijeti mišljenje i ako se bude situacija odvijala u tom smjeru jasno okriviti tu osobu, mada sa 2-3 pojacanja može popraviti utisak..
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 24 jun 2015, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 jun 2015, 00:17

Virtu4l je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Nije tacno, bas ne tako davno kad je bio najbolji igrac lige se povrijedio, a prije toga su ga tjerali kako je ko stigao (ovdje na forumu). ;)
Kontam da se mogao prodati onda kad ga je Pape stavio na onaj prošireni spisak pred SP, tada je i govorio da ima dosta ponuda.
Ma nije bolan imao nista nabijali mu cijenu nebili se ko upeco.Ljudi ne prodanu se igraci tako lako ljudi koji kupuju imaju strucna lica koji procjenjuju.Evo nedavno sam razgovarao sa covjekom za jednog naseg igraca kaze da ne moze igrati ozbiljnu ligu radi mana koje ima a ne daju se mnogo ispraviti ko zna i takvi ljudi grijese.A taj lik je ne tako davno prodao jednog naseg igraca.
Ko je mogao znati da ce se ovi ispovdjedjivati eto Cola trebao otici i sjeba se u evropi.Uostalom taj koji je diktirao ko ce ici a ko ne dovede Svraku iz travnika svi va prekrizili bili, Benji dade sansu sa 17 godina, stanic nako sto je otjeran iz sarajeva zavrsio u slaviji pa ga doveli kod nas. SVE ih Brko digao iz mrtvih.Uostalom sa tim igracima uzimao ligu dobar dio novca se vrati kroz pare od evrope nije bas tako kako neki pokusavaju predsraviti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 jun 2015, 00:19

Željooooo je napisao/la: Zamalo nismo izgubili i Blagojevica zbog toga što je jedan covjek nesposoban da obavlja funkciju na kojoj se nalazi, samo pukom srecom je nas igrac. Sacekat cu da vidim šta ce se desavati do kraja transfer roka pa cu iznijeti mišljenje i ako se bude situacija odvijala u tom smjeru jasno okriviti tu osobu..
Evo novog menadzera koji ce napasti Alihodzica. Kada se dovede igrac onda je puka sreca, a kad propadne transfer onda je opet do njega jer se on kao pitao hocemo li dati 15.000, ili hoce li ponuditi platu, ili je nezainteresovan, itd.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 24 jun 2015, 00:21

Ovo sto se krivi uprava za prosle trasnfere ja bi im jedino svraku zamjerio jer morali su ga prodat poslije nastupa u REP...ovo ostalo su vise nesrtne okolnosti, povrede i slicno.

@Baja_Zvjerka Brate svega ima sigurno nije sve crno i bijelo, ali previse nam igraca izmaknu u posljednje vrijeme.....bas previse. Sad ce mi neko rec pa nisu ni valjali, pa ako nijedan nije valjo sto smo ih trazili onda...Da smo ih doveli bili bi u zvijede kovani
=\_1921_/=

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 24 jun 2015, 00:23

Stanic je trebao preci u jedan turski klub, sve je bilo zavrseno i onda je ova povreda poremetila sve. Zaradili bi solidnu cifru. Ne pisite ako niste upuceni..
KHAJ PRICE

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 jun 2015, 00:24

Baja_Zvjerka je napisao/la:Previse mi ovdje vjerujemo forumskoj raji i onda na kraju se pozivamo na te argumente u nekim raspravama.
Vjerovao ili ne sve jedno je od mene su dobili broj i kontaktirali momka tako da znam tacno kako je islo.Moze ti potvrditi Papy ili kako vec momak koji navija za slaviju a dobar je sa Miljanom.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 24 jun 2015, 00:25

invincible1921 je napisao/la:Ovo sto se krivi uprava za prosle trasnfere ja bi im jedino svraku zamjerio jer morali su ga prodat poslije nastupa u REP...ovo ostalo su vise nesrtne okolnosti, povrede i slicno.

@Baja_Zvjerka Brate svega ima sigurno nije sve crno i bijelo, ali previse nam igraca izmaknu u posljednje vrijeme.....bas previse. Sad ce mi neko rec pa nisu ni valjali, pa ako nijedan nije valjo sto smo ih trazili onda...Da smo ih doveli bili bi u zvijede kovani
Od Svrake se očekivalo da nastavi dobro igrati, da ga Pape zovne u Brazil i da se proda za finu cifru. Nažalost on pade u formi, a osalu je istorija....

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 24 jun 2015, 00:29

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Željooooo je napisao/la: Zamalo nismo izgubili i Blagojevica zbog toga što je jedan covjek nesposoban da obavlja funkciju na kojoj se nalazi, samo pukom srecom je nas igrac. Sacekat cu da vidim šta ce se desavati do kraja transfer roka pa cu iznijeti mišljenje i ako se bude situacija odvijala u tom smjeru jasno okriviti tu osobu..
Evo novog menadzera koji ce napasti Alihodzica. Kada se dovede igrac onda je puka sreca, a kad propadne transfer onda je opet do njega jer se on kao pitao hocemo li dati 15.000, ili hoce li ponuditi platu, ili je nezainteresovan, itd.
Buraz nemaš pojma šta se sve izdešavalo sa Blagojevicem, da momka jedan drugi klub sa drugog kraja svijeta nije izradio ne bi ni potpisao za nas i normalno da cu napasti Alihodzica jer on pregovara sa igracem. Njegov nacin pregovaranja nas je vec kostao nekih igraca, covjek nije kompetentan za poziciju na kojoj se nalazi, kad kažem da je nesposoban to je blago receno. Nama na toj poziciji treba neko ko je mudar,namazan neko ko zna pricati, ko zna obrlatiti igraca u korist kluba itd..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 jun 2015, 00:31

samogrbavica je napisao/la:Stanic je trebao preci u jedan turski klub, sve je bilo zavrseno i onda je ova povreda poremetila sve. Zaradili bi solidnu cifru. Ne pisite ako niste upuceni..
Jasta je Stanic je igrao sa tom povredom pola godine i sam odlucio da ide na operaciju.Da je imao ponudu otisao bi ne bi se operisao.Slicno je i sa Bajicem mora i on na operaciju ali ocekuju ponudu pa se ne operise jos saml su kod njega prepone u pitanju.

KeepTheBlueFlag
Kontakt:

Post Postao/la KeepTheBlueFlag » 24 jun 2015, 00:31

Nemojte Boga vam spominjati vise Svraku alkoholicara i pusaca, levat gurali ga 10 godina i u Zelji pa u repki, al konjina vise voli pivu i cigaru nego mamu svoju..
Ne ode u brazil a davao golove za reprezentaciju, poslije toga najgori igrac u Zelji...
Daleko mu kuca bila i svsnulo mi je kad je otisao

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 24 jun 2015, 00:32

pile87 je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:Stanic je trebao preci u jedan turski klub, sve je bilo zavrseno i onda je ova povreda poremetila sve. Zaradili bi solidnu cifru. Ne pisite ako niste upuceni..
Jasta je Stanic je igrao sa tom povredom pola godine i sam odlucio da ide na operaciju.Da je imao ponudu otisao bi ne bi se operisao.Slicno je i sa Bajicem mora i on na operaciju ali ocekuju ponudu pa se ne operise jos saml su kod njega prepone u pitanju.
Tarik Hodzic mu je zavrsio transfer i trebao je ici. Ako ne vjerujes meni, pitaj nekoga ko zna Stanica..
KHAJ PRICE

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jun 2015, 00:33

Željooooo je napisao/la:Nama na toj poziciji treba neko ko je mudar,namazan neko ko zna pricati, ko zna obrlatiti igraca u korist kluba itd..
Misliš treba nam Amar?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 jun 2015, 00:36

pile87 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Previse mi ovdje vjerujemo forumskoj raji i onda na kraju se pozivamo na te argumente u nekim raspravama.
Vjerovao ili ne sve jedno je od mene su dobili broj i kontaktirali momka tako da znam tacno kako je islo.Moze ti potvrditi Papy ili kako vec momak koji navija za slaviju a dobar je sa Miljanom.
Jedina greska je sto su od tebe trazili broj, a sta su oni dogovarali u 4 oka to ti ne znas. Detalje sve ne znas, jer je moguce da nije samo to, a da jedna strana predstavlja da je samo to, itd. To su smijesne pare za klub i ja ne vjerujem da je samo to bilo u igri jer bi taj igrao za manje para od vecine sadasnjih igraca i samo bi na osnovu toga ustedio tih 15.000.

@Zeljooooo, svi to vide, a niko ne reaguje. Zna li nas predsjednik reci ma hajde daj da sjednemo da dogovorimo, koliki su rizici, kolike su sanse, sta dobijamo, stavi sve na papir pa se odluci. Ovdje za svaki propadnut transfer Alihodzic kriv.

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 24 jun 2015, 00:41

Virtu4l je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Nama na toj poziciji treba neko ko je mudar,namazan neko ko zna pricati, ko zna obrlatiti igraca u korist kluba itd..
Misliš treba nam Amar?
Neko poput Amara, kod koga nece biti zajebancije da te igrac nakon par dana zove jer je razgovarao sa ženom i hoce 50% vecu platu, nego odmah se dogovoriš, potpišeš ugovor i cao.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 24 jun 2015, 00:43

Ma kakav crni Amar. On je igracima obecavao pare na lijepe oci, na kraju ih pola nije dobilo nista. Nije tu bilo ugovora kod pola njih. Amar je najbolji trener na ovim prostora, ima pricu, zna kad sta treba reci, a prije svega ima taktiku i zna procijenit igraca. To sto je on radio nije bilo lijepo.

Sad se radi skroz drugacije, i to puno bolje, samo sto se za dobrog igraca treba dati pare, a nasi to nece i to im treba zamjeriti. Jer si za evropu trebao biti puno, puno jaci.
KHAJ PRICE

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 24 jun 2015, 00:46

@Baja_Zvjerka, Pa svi napadaju Alihodzica jer on obavlja tu funkciju, on pregovara sa igracima. Finansijski dio kluba dobro radi, ovaj vezano za igracki dio je loš i treba ga mijenjati, ne mislim na Odovica uopšte, nego na Harisa. Zbog cega je Ayre dobio otkaz u Liverpoolu ? jer je isto radio kao i Hare, jednostavno nije sposoban za tu funkciju i to je to. Hare je meni jako drag igrac, ali može mu se naci neka druga uloga u klubu, a svoje mjesto mora ustupiti nekome ko zna i ko je kompetentan za tu funkciju..

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 jun 2015, 00:47

Baja znam ja dobro i sa jedne i sa druge strane sta su dogovarali. I da ti kazem da nije samo tih 15 000 to je iz dva puta pola sad pola nakon evrope a Gredic im ponudio 20 % od moguceg transfera.Nije ni bitno kako kazu ima vremena za transfere :) a to sto im ja moram nabaviti broj je zato sto se niko od njih nije sjetio da mu je Kokot komsija :) i pokazuje koliko je ko sposoban ili nesposoban.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jun 2015, 00:49

Kokot mi je rekao da im je davao brojeve i kontakte od nekih igrača, ali nisam skontao koji su, nabrajao ih je po nadimcima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, F1921B, Ferroviere1987, Hansestadt, kontra i 60 gostiju.