Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Zna li neko kako ovo da rijesim? za vecinu igrica mi ovo izlazi..probao sam sve sto sam nasao na google, al i dalje ne moze.

- OnlyUnited
- Kontakt:
Ocito nisi pravilno deninstalir'o tu igru mafia 2. Ostao kljuc u registru i pokrece se sa pokretanjem pc-a ili prilikom instalacije dr igri.
Skini iobit uninstaler, te vidi ima li negdje nesto vezano za pomenuto. Ako ne, morat ces uci u registry editor (znaci kucas run - regedit pa ok. Onda u editoru na ovoj glavoj traci ides na edit - find i tu kucas ovo mafia2 ili mafia2.exe). Sta god da nadje (vezano na mafia), desni klik i delete.
Skini iobit uninstaler, te vidi ima li negdje nesto vezano za pomenuto. Ako ne, morat ces uci u registry editor (znaci kucas run - regedit pa ok. Onda u editoru na ovoj glavoj traci ides na edit - find i tu kucas ovo mafia2 ili mafia2.exe). Sta god da nadje (vezano na mafia), desni klik i delete.
- Ed Woodward for Prime Minister !
možda lik misli da mu izlazi ova ista greška kod svih igri, a screenshot je napravio kada je pokretao mafiu 2..?
- OnlyUnited
- Kontakt:
U tom slucaju, ima ovo rjesenje: Local Disc (C:) - idi na Program Files (x86) - Adobe - Flash Player - AddIns - te desni klik na airappinstaler - properties - compatibility te cekirati run this program as an admin, zatim ok.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Koja je po vama najbolja aplikacija za drajvere,da ih sama nadje,preporuci i tako to. Ako moze par preporuka.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Drp.suUrbyEmanuelson je napisao/la:Koja je po vama najbolja aplikacija za drajvere,da ih sama nadje,preporuci i tako to. Ako moze par preporuka.
Ako imaš vremena skines taj full nakon instalacije sistema ga samo pokrenes i gotovo

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Hvala puno
OnlyUnited je napisao/la:U tom slucaju, ima ovo rjesenje: Local Disc (C:) - idi na Program Files (x86) - Adobe - Flash Player - AddIns - te desni klik na airappinstaler - properties - compatibility te cekirati run this program as an admin, zatim ok.

To bude kad udjem u Adobe, Flash Player nema nigdje..uzeo sam komp prije par dana, al polovan pa ne znam sta je prije radjeno na njemu.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Skini adobe flash player.
Inace, taj error ti pokazuje nevazeci format slike odredjene aplikacije. Malo sam guglao, i naletio na par zanimljivih uzroka/rjesenja:
Znaci potrebna reinstalacija NET Frameworka. (Mnoge aplikacije koje su dela nezavisnih programera kao preduslov za instalaciju i rad zahtevaju da neka verzija .NET Framework-a bude instalirana na računaru. Šta više, u većini slučajeva aplikacije će od vas zahtevati instalaciju određene verzije NET.Framework, instaliranu na računaru. Preporuka je da izbegavate instaliranje zahtevane verzije, i umesto toga instalirate najnoviju verziju .NET-a, pod predpostavkom da je vaša verzija Windows-a podržava). Ukratko, potreban ti je kod nekih igri i aplikacija. Reinstalirat ces ga tako sto zapises koja ti je trenutna verzija, deinstaliraj pa je ponovo instal.
Zatim skini wise care 365 ili glary utilities, pa skeniraj i ocisti pc.
Inace, taj error ti pokazuje nevazeci format slike odredjene aplikacije. Malo sam guglao, i naletio na par zanimljivih uzroka/rjesenja:
Znaci potrebna reinstalacija NET Frameworka. (Mnoge aplikacije koje su dela nezavisnih programera kao preduslov za instalaciju i rad zahtevaju da neka verzija .NET Framework-a bude instalirana na računaru. Šta više, u većini slučajeva aplikacije će od vas zahtevati instalaciju određene verzije NET.Framework, instaliranu na računaru. Preporuka je da izbegavate instaliranje zahtevane verzije, i umesto toga instalirate najnoviju verziju .NET-a, pod predpostavkom da je vaša verzija Windows-a podržava). Ukratko, potreban ti je kod nekih igri i aplikacija. Reinstalirat ces ga tako sto zapises koja ti je trenutna verzija, deinstaliraj pa je ponovo instal.
Zatim skini wise care 365 ili glary utilities, pa skeniraj i ocisti pc.
A secure connection cannot be established because this site uses an unsupported protocol.
kad udjem na piratebay.se to mi se pojavi znal neko rjesenje da ovo otklonim
kad udjem na piratebay.se to mi se pojavi znal neko rjesenje da ovo otklonim
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Vidim da desetka izlazi 29-og jula. Je li jos neko rezervis'o 10-ku?
Mora li se taj dan odraditi update?
Sta preporucujete, prelazak na desetku ili ostanak na sedmici?
Da li ce mi se prelaskom na desetku formatirati HDD?
1946
treba mi program za prepoznavanje drivera, hoću formatirat' računar, pa da vidim koji su, da skinem
uz to, ako ima neka stranica gdje skidate drivere, da se ne moram patit', da ne guglam džaba 

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Chinaglia je napisao/la:treba mi program za prepoznavanje drivera, hoću formatirat' računar, pa da vidim koji su, da skinemuz to, ako ima neka stranica gdje skidate drivere, da se ne moram patit', da ne guglam džaba
JoseMourinho je napisao/la:Drp.suUrbyEmanuelson je napisao/la:Koja je po vama najbolja aplikacija za drajvere,da ih sama nadje,preporuci i tako to. Ako moze par preporuka.
Ako imaš vremena skines taj full nakon instalacije sistema ga samo pokrenes i gotovo
Head je napisao/la:Vidim da desetka izlazi 29-og jula. Je li jos neko rezervis'o 10-ku?

1946
neci ti formatirati disk samo ce odraditi upgrade na novu verziju sistema, znaci svi podaci su sigurniHead je napisao/la:Head je napisao/la:Vidim da desetka izlazi 29-og jula. Je li jos neko rezervis'o 10-ku?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
A mislim hoce li se automatski to odraditi ili cu ja morati prvo skinuti pa pokrenuti instalaciju, treba mi kompijuter narednih dana pa ne bi da me windows update ogranicimiki_92 je napisao/la:neci ti formatirati disk samo ce odraditi upgrade na novu verziju sistema, znaci svi podaci su sigurniHead je napisao/la:Head je napisao/la:Vidim da desetka izlazi 29-og jula. Je li jos neko rezervis'o 10-ku?
1946
dobices 10-ku u vidu update, obicna instalacija i ti ces sam odluciti kad je instaliratiIf you're running Windows 7 Service Pack 1 or Windows 8.1 S14 (that's the “Windows 8.1 Update” from last April), you'll be able to get Windows 10 straight from the Control Panel's Windows Update utility. In other words, you won't have to mess around with installation disks, and all your files and programs will remain intact.
Your data won't be erased if you're running an older version of Windows 7, Windows 8, or Windows 8.1, but you'll have to download an ISO and create an installation disk. It's just a little more of a hassle.
Hoće li se moći nabaciti preko piratske Sedmice? 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
da, bice besplatan prvu godinu za sve verzije