kuknjava kuknjavaMortemHz je napisao/la:Gdje nam je budjet kuknjava

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kuknjava kuknjavaMortemHz je napisao/la:Gdje nam je budjet kuknjava
Svaka cast!ShofaII je napisao/la:Nisam prije komentarisao oko navijaca, huligana i sl.. Pokusacu u par redova da kazem svoje misljenje.
Alergican sam na facebook huligane, forum huligane i sve one koji iz udobne stolice "siju strah" a nisu karakter da u svom gradu i nekom drugom u stvarnosti stanu iza onoga sto su napisali. Alergican sam na te hinje, jadove, sljam ljudski sto zakuhaju a onda i dalje iz svojih stolica citaju vijesti i komentarisu, daju podrsku, osuđuju...
Volio bih docekati taj dan da svi oni koji javno iznesu prijetnju ubistvom, javno iznesu bilo kakvu prijetnju koja ukljucuje fizicko povrijedivanje budu pozvani bar na razgovor od strane organa reda. A neka me neko ispravi ako nisam u pravu da je kaznjivo i podsticanje na cinjenje zlocina odnosno prekrsaja.
Odmjeravanje snaga u fizickom smislu između navijackih grupa je postojalo i tesko da ce se to moci zaustaviti. Ali mrznjom u komentarima, prijetnjama u komentarima... moze se izazvati revolt, isprovocirati određeni broj ljudi koji ce to odmjeravanje snaga pretvoriti u krvoprolice.
KAD SE RADI NOVINARIMA ja vece smece od tih ljudi nisam vidio. novinarstvo je kod nas davno izgubilo smisao i pretvorilo se u pravlhenje senzacije, afere, incidenta...
U ovom slucaju su novinari zaboravili na to da prenesu da ti huligani ne dolaze sa oruzjem i da redom ubijaju koga stignu. Nisam vidio da je ijedan novinar skupio hrabrosti i osudio i pri tome naveo komentare kojima se poziva na bilo kakvu vrstu nereda. Sve sto sam vidio jeste da dolaze neki pravo opsan poljaci, i nobinar se nije zapitao da li je pozvao građane da bjeze iz grada ili je pozvao da dokazu hrabrost.
Nedokucivo. Ovom je navodno vec istekao.Evolution87 je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/slobodan-ra ... eler/35934
daj i ovog ibračee, ističe mu ugovor
Hahahah kralju aj ti pročitaj samo jos jednom sta si napisao! Cimi koji igra kod nas bolji od Adnana koji je igrao 20 tekmi za repku igro u Spartak i bochumu de molim te,odi na yt i pogledaj temu repku sa Bjelorusijom i Portugalom u Zenici kako čuva Ronalda.. De prati frm i suti samoLegendKiller je napisao/la:hajde još jednom razmisli o ovemo što si napisao, porediti Cimirota i Zahirovića je ravno ludilu. Porediti najboljeg igrača premijer lige i općenito jednog od najbojih mladih igrača u BiH sa igračem koji je zadnju dobru tekmu odigrao prije više od 3 godine je stvarno smiješno. Zahirović klasični defanzivni vezni tzv. destruktivac a Cimi momak koji ima tehnike na izvoz, i sad Zahirović treba da ga zmijeni. Pa Rustemović ništa nije loši od tog Zahirovića.BosnianKingdom je napisao/la:Kad bi Cimi otisao,a dosao aBd Zahirovic mi bi bili samo na dobitku i u parama i u kvaliteti realno. I onda prodajes za 1-2-3-4 godine Radovac,Duljevic,Zahirovic,Marko,Rustemovic,a onda akademci ulaze u prvi tim,igraju 2 sezone i idu dalje,a od njih ostane 3-4-5m €obiteljskicovjek je napisao/la:FUDBALSKI KLUB SARAJEVO PRODAJE IGRACA ZA CIGLU € jeste li vi ljudi svjesni sta to znaci jeste li svjesni da nakon ovakvih transfera (i da se ne obistine) cijena nasim igracima raste k'o trava. Ako legne titula u ovoj nadolazecoj sezoni nama nema kraja, probijamo led.
ShofaII je napisao/la:ja imam osjecaj da ce Dzeno bas napast od prve minute, ono na prepad pa il si bos il si hadija. Eh sve ce zavisiti kako nas krene, al uz malo srece moglo bi se rijesit pola posla u prvoj utakmici, u suprotnom nesmijem ni mislit.
Bolje ista .... ......Sabinho je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/dario-kneze ... eler/27875
Ispravka, cetvrti put. AIK-Zalgiris-Stjarnan-Sarajevo.dr.van nostrand je napisao/la:ShofaII je napisao/la:ja imam osjecaj da ce Dzeno bas napast od prve minute, ono na prepad pa il si bos il si hadija. Eh sve ce zavisiti kako nas krene, al uz malo srece moglo bi se rijesit pola posla u prvoj utakmici, u suprotnom nesmijem ni mislit.![]()
![]()
prosla uspjesna euro sezone, mislis da ce se ponoviti i ovaj put a da ce lech 3. x zaredom ispast od žnj ili sporednih/nenositelja ekipa![]()
eh to mene izjeda (a licno sam tip koji onako ima bojazan oko tih nizova, ne traju oni bas tako pravo, bogme krivudaju pofino)
ma znam, malo se zayebajem.Ajax je napisao/la:Nedokucivo. Ovom je navodno vec istekao.Evolution87 je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/slobodan-ra ... eler/35934
daj i ovog ibračee, ističe mu ugovor![]()
http://www.transfermarkt.de/vujadin-sav ... eler/68283
Standardan u Zvezdi. Igrao za njihove mlade selekcije. Mlad moze se jos fino prodat. U Partizanu nema teorije da zaigra poslje nekih izjava. Zvezdi mislim da nije zanimljiv a drugi njihovi klubovi nemaju love za njega. Ima fudbal u genima. Jedino sto je puno tamo u medijima, paparacijima i tako to.Evolution87 je napisao/la:ma znam, malo se zayebajem.![]()
Ovaj bi nam legao ko budali samar, kapitalac, ali mislim da rumenko nije ni cuo za njega, a kamoli da ga ima u planovima. kuknjava kuknjava
Nije ovaj iz te price. Ove sezone je ostao na klupi ali u prethodne dvije prije nje je odigrao okruglo 70 utakmica, bio najstandardniji igrac. Prije toga, 13 meceva za reprezentaciju Hrvatske, igrao na Euru. Odigrao par meceva za Juventus, dugogodisnje iskustvo igranja u Seriji A- oko 80 meceva sa Livornom. Naspram njega, ostali koji se spominju su anonimusi. Smatram da bi covjek itekako bio od pomoci, ogromno iskustvo, ubio se za dvogodisnji ugovor.Ajax je napisao/la:Bolje ista .... ......Sabinho je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/dario-kneze ... eler/27875