a ibraka neki dan kaze da ima ponuda ali da smo stabilan klub i da necemo prodavati igrace tek tako...Orton je napisao/la:Amy ja ti kazem da u klub nije dosao niti jedan upit.
Ni za Gojka ni bilo kojeg drugog igraca
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
**** celavce,da je kako skontati da ih izbacimo 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
1:1
1:3

Dzeno se opet pretplatio na 1:3 u gostima.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma klasicna izjava za novine i portale.Zastone je napisao/la:a ibraka neki dan kaze da ima ponuda ali da smo stabilan klub i da necemo prodavati igrace tek tako...Orton je napisao/la:Amy ja ti kazem da u klub nije dosao niti jedan upit.
Ni za Gojka ni bilo kojeg drugog igraca
Nece rec igraci su nam mlohava cuna nece ih niko

Uglavnom zvanicno na stolu u klubu nema nista.
Cimijev manager je pokusao da ga "proda" bez znanja kluba.
Dobio je klempu i to je to
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:1:1

- LegendKiller
- Kontakt:
hajde još jednom razmisli o ovemo što si napisao, porediti Cimirota i Zahirovića je ravno ludilu. Porediti najboljeg igrača premijer lige i općenito jednog od najbojih mladih igrača u BiH sa igračem koji je zadnju dobru tekmu odigrao prije više od 3 godine je stvarno smiješno. Zahirović klasični defanzivni vezni tzv. destruktivac a Cimi momak koji ima tehnike na izvoz, i sad Zahirović treba da ga zmijeni. Pa Rustemović ništa nije loši od tog Zahirovića.BosnianKingdom je napisao/la:Kad bi Cimi otisao,a dosao aBd Zahirovic mi bi bili samo na dobitku i u parama i u kvaliteti realno. I onda prodajes za 1-2-3-4 godine Radovac,Duljevic,Zahirovic,Marko,Rustemovic,a onda akademci ulaze u prvi tim,igraju 2 sezone i idu dalje,a od njih ostane 3-4-5m €obiteljskicovjek je napisao/la:FUDBALSKI KLUB SARAJEVO PRODAJE IGRACA ZA CIGLU € jeste li vi ljudi svjesni sta to znaci jeste li svjesni da nakon ovakvih transfera (i da se ne obistine) cijena nasim igracima raste k'o trava. Ako legne titula u ovoj nadolazecoj sezoni nama nema kraja, probijamo led.
- muhamedhulk
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Imamo i mi konja za utrku

Imamo i mi konja za utrku

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Za pitare van sarajeva akoji nece moci doci na AFH , FACE prenosi prvu tekmu
- Evolution87
- Kontakt:
Cimirot ide sigurno nakon Evrope, i zato ja ne mogu prezaliti sto nismo da Velkovskog dali 100k eura.
Ali eto, mozda docekamo i jesen u evropi
Ali eto, mozda docekamo i jesen u evropi

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Evo abdulah po doboju sreduje neke transfere [WHITE SMILING FACE] da mi ne pobjeze u auto pitao bi ga "hoce l taj stoper" [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
-
- Kontakt:
stace u Dallasu garant...zaleti se
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Posalji ga negdje u Afriku po stopera,nek' se ostavi Doboja 

Jos jedan dobar defanzivac u paru sa tatkom i mozemo se nositi sa poljskom zeljeznicom. Nebi bilo katastrofa ni 0-0 odigrati kod kuce, zato ne srljati previse, a tamo ih na kontru dulje uzeti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Svaka cast na postu!Rikardo je napisao/la:Ja zalim svu omaldinu, nase navijace kao i druge koji se furaju na ovo hulgianstvo, tuce, razbijanja, neku mrznju jer neko podrzava drugi klubi, pogotovo ovi sto na rasno/vjerskoj osnovi zele da nekoga tuku jer je drugacij.
Svako ko je nafuran i jedva ceka da ovi dođu da bi pravio belaje od srca vam zelim da vas i oni i policija dobro isprebija, pa kad padne mrtva glava svi cemo se uhvatiti za istu.
Ovi sto putuju tamo neka vam je srertno, ali sa kojom namjerom putujete do vas je.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja i prizeljkujem 0:0,odlican rezultat pred revansFudo je napisao/la:Jos jedan dobar defanzivac u paru sa tatkom i mozemo se nositi sa poljskom zeljeznicom. Nebi bilo katastrofa ni 0-0 odigrati kod kuce, zato ne srljati previse, a tamo ih na kontru dulje uzeti
- Evolution87
- Kontakt:
Joj Abdulaše ne bude li neki extra stoper... 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Buraz znas da bi Dzeno i Reala napao a ne nekakve zeljeznicare,kad je imao muda Borusiju napasti i ove ce pa kud puklo.Fudo je napisao/la:Jos jedan dobar defanzivac u paru sa tatkom i mozemo se nositi sa poljskom zeljeznicom. Nebi bilo katastrofa ni 0-0 odigrati kod kuce, zato ne srljati previse, a tamo ih na kontru dulje uzeti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Vec krenuo da se pereEvolution87 je napisao/la:Joj Abdulaše ne bude li neki extra stoper...

http://prntscr.com/7kiswh
Maksumčad

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Lech samo u dva gostujuca meca u protekloj sezoni nije primio gol. Na svim ostalim, makar po jedan. Te dvije ekipe su jedanaestoplasirani Ruch i cetrnaestoplasirano Podbeskidzie ali i na tim mecevima su ubiljezili samo remi i poraz. Bili su tek peta gostujuca ekipa u ligi sa svega cetiri pobjede u 15 meceva u regularnom dijelu dok su u razigravanju dodali jos tri pobjede.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Što ipak nešto znači!Sabinho je napisao/la:Lech samo u dva gostujuca meca u protekloj sezoni nije primio gol. Na svim ostalim, makar po jedan. Te dvije ekipe su jedanaestoplasirani Ruch i cetrnaestoplasirano Podbeskidzie ali i na tim mecevima su ubiljezili samo remi i poraz. Bili su tek peta gostujuca ekipa u ligi sa svega cetiri pobjede u 15 meceva u regularnom dijelu dok su u razigravanju dodali jos tri pobjede.
Kakvi su u utakmicama sa slabijim protivikom, pošto se tu uvijek desi neko opuštanje, pa se nadam da će se i protiv nas opustiti bar u prvoj utakmici.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], VolimoSarajevo i 37 gostiju.