FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Rutinska igra sa manje od 50% snage. 3 planirana boda uknjizena, samo jedan zuti karton i bez i jednog povrijedjenog igraca. idemo dalje!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
- Kontakt:
ja sam "Lazu" od pocetka gotivio i znao sam da ce proradit kad tad, a za ovog Bajru stvarno neznam tako da sam još uvjek neutralan i mislim da mu treba dati šanse i prostora da se pokaže. To je samo moje mišljenje.Stole iz Bora je napisao/la:Sad kad je Lazo proigrao i dosao na svoje na tapet je dosao Bajro. Samo se sjetite koliko je vecina forumasa a i onih koji to nisu Amaru zamjerala sto je doveo Popovica i kako su reagovali na utakmicama kad ga uvede. Kad je Lazo smrsao, usao u formu i dosao na svoje, tj pokazao zasto ga je Amar doveo onda svi "vole Lazu".
Istina je da Bajro do sada nista nije pokazao ALI covjek ulazi po 5-6 minuta po utakmici, ne racunajuci ovu danas i tesko da sa tom minutazom ista moze pokazati. Zar bi se Amar toliko borio da ga dovede da onaj ne zna?
Samo sabura ...
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
- elninho_resTO
- Kontakt:
ja nisam ni promjetio da je bogicevic dobio zuti?',mislim da nisu tolko rezerve odigrale lose,mislmim nisu uopste tolko da upada u oko,al na kraju poigravanja nisu trebala skoro smo go primili na kraju..al et fala bogu imamo sehica,slazem se za sat vremena lose igre,al kad god su krenuli malo jace dali su gol
...........kad bi muratovic doso..to bi bio vrh...jos amar probere nekolko igraca i mirni smo sljedecu godinu...5 milja minimalno,po meni 6...forza zeljo
...........kad bi muratovic doso..to bi bio vrh...jos amar probere nekolko igraca i mirni smo sljedecu godinu...5 milja minimalno,po meni 6...forza zeljo
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
uvijek i iznova serviras osmijeh rajiSeyo_TM je napisao/la:Trebali smo uletit u teren
BRAVO JOSE
26.05.2010-TITULA
Mozes li reci ko ti je rekao na pp, da provjerim sa tom osobom...jedino je moguce 3700 prodatih ulaznica, jer nemogu pratit koliko je uslo sa godisnjim...aleksandar_veliki je napisao/la:Zapad 500, Sjever 2000, Jug 1500. Ni blizu 6000, ali necemo o tome i ako je bila greska mislim da nas mozete razumjeti. Meni su vasi ljudi rekli na pocetku tekme 3500, no nije ni bitno, mislim da cu brisati postove koji se budu odnosili na to.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
S obzirom da igramo sa otpisanom ekipom, prezadovoljan sam atmosferom. Ekipa je igrala malo opustenije, mada nije ni bilo razloga da nesto navaljujemo. Da hoce ovaj Borac kiksat makar sa remijem, da slavimo 

Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
- ChelseaFann11
- Kontakt:
haha..sad vidim gotivite lazu..sjetite se tekme protiv travnika..niko nije stao u njegovu stranu, svi su bili protiv njega i sto ga osim forsira..nemojte biti dvolicni

sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..
-
- Kontakt:
Koliko nam to Lazo ima golova na svom kontu... Po nekoj mojoj racunici 7, a to je go u Laktasima, protiv Celika na Grbavici, pa onda u Sirokom Brijegu, i sada ova dva zadnja kola na Grbavici po dva, protiv Borca i Modrice, mada mu je danas malo falilo za het-trick... Nema veze, zabit ce ga Lazo u Vrapcicima i polako se ukljucii u borbu za zlatnu kopacku Premier Lige hehe 
Hajdeeeeeee Lazareeeeeeeeeeee, Hajde Lazareeeeeeeeeeeeee

Hajdeeeeeee Lazareeeeeeeeeeee, Hajde Lazareeeeeeeeeeeeee
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Zapad 500, Sjever 2000, Jug 1500. Ni blizu 6000, ali necemo o tome i ako je bila greska mislim da nas mozete razumjeti. Meni su vasi ljudi rekli na pocetku tekme 3500, no nije ni bitno, mislim da cu brisati postove koji se budu odnosili na to.TheManiacs je napisao/la:Gledaoca: 3 700 Pa nije caj bilo je vise
Sto se tekme tice odigrali smo dovoljno da se dobije... Modrica katastrofa... mogli su primit jos ovoliko, ako ne i vise... Berkic je pokazao da je prekucao ovu ligu... Lazo raspucan... opet dva komada... Visca je imao par poteza i pokazao je da ce biti sjajan igrac... sve u svemu nasi su se zadovoljili vodstvom od 2 gola razlike i imam osjecaj da ih je losa Modrica umrtvila i da su znali da ovi ne mogu dati gol ni da Seha ode s gola, pa su igrali sa pola snage... sve u svemu, nova pobjeda, bitni su bodovi i nada je da Sarajcic, Dudic, Varupa i kompanija mogu sutra uspjeti da svoj poznati bunker odrze dovoljno cvrstim 90 mnuta...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Povratkom Mesanovica u ekipu dolazi i titula! 

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
opustena atmosfera i na terenu i na tribinama. Volio bih da od iduce sezone svaka ekipa u ligi za nas bude modrica...ono kantanje i tako to
...a u evropi ozbiljnije tekme. Moze eto grupna faza lige uefa
ajde la-za-re, ajde la-za-re, ajde laaaaaaaaaaazaree

ajde la-za-re, ajde la-za-re, ajde laaaaaaaaaaazaree
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
I to sto kazes... opustena atmosfera.. bas govorim haveru poslije tekme da odavno nisam gledao tekmu u opustenijoj atmosferi... bas me podsjetilo na ona vremena kad smo gazili sve i kad su na Grbavici protivnici primali po 4 komada minimum... ono zakasnis 5 minuta na tekmu i vec nisi vidio jedan gol... 

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Hoce li Bekrić ikad doživjeti da i njemu stadion skandira ime
Šimetu se skandira po 5 puta na utakmicu, Lazaru isto, Culumu, Bešliji (sve ja to poštujem, sve po zaslugama
)...ali Bekrić je konstantno uvijek jedan od najboljih na terenu svake utakmice, vjerovatno i najbolji igrac lige a nikad mu se nije skandiralo
Šta je u pitanju- ne znam

Šimetu se skandira po 5 puta na utakmicu, Lazaru isto, Culumu, Bešliji (sve ja to poštujem, sve po zaslugama

Šta je u pitanju- ne znam

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Bekric je definitivno najbolji igrac ove lige... statistika isto ne laze... broj asistencija i golova... i sigurno je zasluzio ovacije na Grbavici... mada fkt rijetko se skandira njemu... ali treba i to mijenjat...
Tuce je gigant na gigantima... veceras fantastican gol... SVAKA MU CAST!!!

Jeli zna neko kada se igra umostaru nije valjda 01.05 '??
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
Esii sretan rodjendan legendo.
Mostar 02.05.2010.
Mostar 02.05.2010.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
E sretan ti rodjendan i ja ti zelim da veziri otkinu bod sutra... 

Samo bod??????
Cemu skromnost, to nije vrlina hehehehe
Cemu skromnost, to nije vrlina hehehehe
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 14 gostiju.