FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E jest Stanić napravio posao 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
svašta..ZaLe98 je napisao/la: Kad odem na oficijelnu stranicu Širokog i otvorim NKŠB TV automatski mi prebacuje na njihov jutjub kanal. I mislim da samo imate jutjub kanal, a ne uživo prijenose. To isto i Željo ima "https://www.youtube.com/user/manijaciba" .. I ovaj gore momak je upravu za dijasporu, kao da je ta cijena bila banalna pa se nije moglo platit.
gledao sam prijenos, imaju 100%, bile su sve utakmice najavljene koje nisu išle na TV, nije bio youtube nego nešto drugo...
probat ću pronaći pa ti javim
To je već nešto.bistrikboy je napisao/la:Bice standovi.Bila je ideja o promociji na FaceTV ali nezz jel' bilo sta od toga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
SB prenosi utakmice na svojoj stranici u odlicnoj kvaliteti.Isti kvalitet kao ZeljoTV.
Prvu utakmicu protiv Olimpica sam gledao na toj stranici kao i nekoliko u prvenstvo.
Besplatno i bez prijave ikakve
Prvu utakmicu protiv Olimpica sam gledao na toj stranici kao i nekoliko u prvenstvo.
Besplatno i bez prijave ikakve
Kad bi se neki dogovor sa Face postigao da nam obezbjede utakmicu sa Malte, mozda i kasnije u narednom kolu holandija/mađarska.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 23 jun 2015, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ama bila je kamera sa Pecare, gledao ja čini mi se ŠB-Željo, ŠB-Olimpic liga i još neku domaću tekmu. Slično kao ovaj naš "1921 TV" al' za razliku od nas oni puštaju live prenose sa Pecare.brig je napisao/la:svašta..ZaLe98 je napisao/la: Kad odem na oficijelnu stranicu Širokog i otvorim NKŠB TV automatski mi prebacuje na njihov jutjub kanal. I mislim da samo imate jutjub kanal, a ne uživo prijenose. To isto i Željo ima "https://www.youtube.com/user/manijaciba" .. I ovaj gore momak je upravu za dijasporu, kao da je ta cijena bila banalna pa se nije moglo platit.
gledao sam prijenos, imaju 100%, bile su sve utakmice najavljene koje nisu išle na TV, nije bio youtube nego nešto drugo...
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Drugo pretkolo Mađari? Pa mogu se i oni proći,malo teže, ali mogu, sretno komšije... 

Sabrine mi moje!
eo našao sam protiv Olimpica:brig je napisao/la:svašta..ZaLe98 je napisao/la: Kad odem na oficijelnu stranicu Širokog i otvorim NKŠB TV automatski mi prebacuje na njihov jutjub kanal. I mislim da samo imate jutjub kanal, a ne uživo prijenose. To isto i Željo ima "https://www.youtube.com/user/manijaciba" .. I ovaj gore momak je upravu za dijasporu, kao da je ta cijena bila banalna pa se nije moglo platit.
ima dolje još videa ispod..znam da sam gledao..yt kanal je vjerojatno gdje stavljaju ostalo a ovdje prijenos rade, dailymotion je u pitanju, nisam se mogao sjetiti

- bistrikboy
- Kontakt:
Onaj decko sto je PR stvarno radi fin posao ali realno dosta je usamljen,da je sposoban jeste itekako.FaceTV bi trebao raditi prenos sa Koseva koliko znam za ovu godinu ali nisam jos cuo da je zvanicno.Virtu4l je napisao/la:To je već nešto.bistrikboy je napisao/la:Bice standovi.Bila je ideja o promociji na FaceTV ali nezz jel' bilo sta od toga.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pa moguće da su gore promjenili pa stavili samo jutjub kanal pošto nema sad utakmica. A svaka čast na tome. Još besplatno, ne vjerujem da to još iko ima u BiH?FaraonTM je napisao/la:Ama bila je kamera sa Pecare, gledao ja čini mi se ŠB-Željo, ŠB-Olimpic liga i još neku domaću tekmu. Slično kao ovaj naš "1921 TV" al' za razliku od nas oni puštaju live prenose sa Pecare.brig je napisao/la:svašta..ZaLe98 je napisao/la: Kad odem na oficijelnu stranicu Širokog i otvorim NKŠB TV automatski mi prebacuje na njihov jutjub kanal. I mislim da samo imate jutjub kanal, a ne uživo prijenose. To isto i Željo ima "https://www.youtube.com/user/manijaciba" .. I ovaj gore momak je upravu za dijasporu, kao da je ta cijena bila banalna pa se nije moglo platit.
Evo ne znam..
- zubanovic89
- Kontakt:
Preko YouTube-a mozes radit livestream mozda te zato salje. Gledao sam i ja Siroki Zeljo jednom na njihovoj stranici, imaju 100% i to sa komentatorom je bilo.FaraonTM je napisao/la:Ama bila je kamera sa Pecare, gledao ja čini mi se ŠB-Željo, ŠB-Olimpic liga i još neku domaću tekmu. Slično kao ovaj naš "1921 TV" al' za razliku od nas oni puštaju live prenose sa Pecare.brig je napisao/la:svašta..ZaLe98 je napisao/la: Kad odem na oficijelnu stranicu Širokog i otvorim NKŠB TV automatski mi prebacuje na njihov jutjub kanal. I mislim da samo imate jutjub kanal, a ne uživo prijenose. To isto i Željo ima "https://www.youtube.com/user/manijaciba" .. I ovaj gore momak je upravu za dijasporu, kao da je ta cijena bila banalna pa se nije moglo platit.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- advanced1921
- Kontakt:
eo našao sam protiv Olimpica:ZaLe98 je napisao/la:Pa moguće da su gore promjenili pa stavili samo jutjub kanal pošto nema sad utakmica. A svaka čast na tome. Još besplatno, ne vjerujem da to još iko ima u BiH?FaraonTM je napisao/la: Ama bila je kamera sa Pecare, gledao ja čini mi se ŠB-Željo, ŠB-Olimpic liga i još neku domaću tekmu. Slično kao ovaj naš "1921 TV" al' za razliku od nas oni puštaju live prenose sa Pecare.
dailymotion je u pitanju, nisam se mogao sjetiti
Vjerujem da će i Sarajevo u gostima prenositi, domaća je vjerovatno rezervisana za BHT. Također moguće da će nas domaće prenositi na Faceu a BHT da prenosi Zrinjski ili Olimpic.bistrikboy je napisao/la:Onaj decko sto je PR stvarno radi fin posao ali realno dosta je usamljen,da je sposoban jeste itekako.FaceTV bi trebao raditi prenos sa Koseva koliko znam za ovu godinu ali nisam jos cuo da je zvanicno.Virtu4l je napisao/la:To je već nešto.bistrikboy je napisao/la:Bice standovi.Bila je ideja o promociji na FaceTV ali nezz jel' bilo sta od toga.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Toliko prilika smo propustili za uzeti lovu na igracu da ti prosto dodje lupati glavom zid kada krenes vrtiti film, evo i Stana je jos jedan u nizu. Jako los tajming za prodaju je ucinio svoje. Sretno Srdjanu, uvijek jedan od nas!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ma jednostavnije je Veetle ili livestream.com, ne vjerujem da rade na jutjubu lajv.Preko YouTube-a mozes radit livestream mozda te zato salje. Gledao sam i ja Siroki Zeljo jednom na njihovoj stranici, imaju 100% i to sa komentatorom je bilo.
Evo ne znam..
Ma nije to tako, uprava radi odličan posaoRooney88 je napisao/la:Toliko prilika smo propustili za uzeti lovu na igracu da ti prosto dodje lupati glavom zid kada krenes vrtiti film, evo i Stana je jos jedan u nizu. Jako los tajming za prodaju je ucinio svoje. Sretno Srdjanu, uvijek jedan od nas!

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Stanić se povrijedio i nije htio produžiti ugovor, Tomić isto tako. Tako da ti priča ne stoji. Da su se mogli prodati ranije, možda jesu, možda nisu.
DRUG NEBI TI PUNCA
vala zalosno ako je istinaadvanced1921 je napisao/la:Govedarica u slobodi

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Sto vas to cudi Sloboda moze da pruzi vise novca, trbate se osvjestit da nece niko doci radi ljubavi i "igranja europe".
Nece biti pravih pojacanja ili zvucnih imena dok ne bude novca.
Nece biti pravih pojacanja ili zvucnih imena dok ne bude novca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.