RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

remistarmo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la remistarmo » 23 jun 2015, 21:07

Prozivka Slobode u Simin Hanu, došli Stjepanović i Škahić

Sa Škahićem potpisan trogodišnji ugovor

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 23 jun 2015, 21:13

tresla se gora i opet ništa značajno

Na večerašnjoj Izbornoj Skupštini, održanoj u velikoj sali Narodnog poozorišta, FK Velež dobio je novo rukovodstvo, a koliko će ono uspjeti prevazići velike dubioze, ostaje da se vidi.
Za novog predsjednika Skupštine izabran je Nermin Nikšić, podpredsjednici su Adis Čevra i Nedžad Vuk.
U novi Upravni odbor izabrani su Mirsad Ćatić, Sinan Merzić, Meaz Begović, Đenan Salčin, Adnan Šteta, Berin Alagić i Kemal Marić.
Sami početak Skupštine, kojoj je, od 50, prisustvovalo 27 članova, bez ijednog igrača i članova stručnog štaba, izazvao je žučna reagovanja prisutnih navijača, koje je iritiralo saznanje da je izvještaj o proteklomn radu, napisan na samo jednoj stranici!
U kratkim crtama, rečeno da se, ipak, ne može biti zadovoljno osvojenim devetim mjestom na tabeli, ali da raduje saznanje da je „Velež prepooznat po fer i korektnoj igri“. Istaknuto je i to da je u završnoj fazi izgradnja terena sa plastičnom podlogom, da Velež nikome ništa ne duguje.
„Dosta je više ‘šupljih’ priča, pogledajmo istini u oči i okrenimo se budućnosti. Nije mi cilj nikoga da rušim, niti želim nikakvu funkciju u klubu. Nije sramota što nikako ne uspijevamo da ostvarimo izlazak u Evropu, ali je sramota da su u proteklom vremenu iz Veleža otišla 53 igrača, a da klub od toga nije dobio ni jednog feninga“ Adis Čevra je skoro 20 godina u upravi Veleža i uvijek je neko drugi kriv, samo on nije. Prekinimo sa prodavanjem magle, iste ste bajke pričali i prije četiri godine, ništa niste uradili i sad hoćete da vam vjerujemo to što govorite. Članovima novog Upravnog odbora poručujem: Pomozite Velež, ostavite ga u ligi“, kazao je Samir Ćemalović-Pika, dugogodišnji kapiten, a potom i direktor Veleža.
Adem Macić-Kada, koji je sedam godina bio član najvišeg rukovodstva, u svom emotivnom kazivanju rekao je da se previše istrošio za Velež, dodajući da novim ljudima u Upravnom odboru treba dati „beneficirani staž“.
O planovima Veleža u idućoj sezoni, nije progovorena nijedna riječ, a bio je red da šef struke Dželaludin Muharemović prisutnima kaže šta očekuje, da on ili neko drugi kaže zašto se povjerenje ne ukazuje mladim i talentovanim domaćim igračima, koji nezadovoljni tretmanom, sve više odlaze i šansu traže u drugim klubovima.nova sloboda

otorinolaringologija
Kontakt:

Post Postao/la otorinolaringologija » 23 jun 2015, 21:32

Valjda ovi pojedinci kontali da ce doc Moratti za predsjednika a sponzori Bosch i Pireli. Daj bola friske snage su usle u klub. Krug ljudi kojima se moze vjerovat i koji ce donijeti kapital i sponzore u klub

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 jun 2015, 21:35

otorinolaringologija je napisao/la:Valjda ovi pojedinci kontali da ce doc Moratti za predsjednika a sponzori Bosch i Pireli. Daj bola friske snage su usle u klub. Krug ljudi kojima se moze vjerovat i koji ce donijeti kapital i sponzore u klub
Bolje reci ovako na naški: ko bude imao pare opstat će u ligi, a ko ne bude imao slijedi mu ono najgore-ispadanje...

otorinolaringologija
Kontakt:

Post Postao/la otorinolaringologija » 23 jun 2015, 21:45

Evo sada sam se cuo s nekim ljudima iz kluba. Škahicu ide suspenzija od godinu dana od saveza. Potpisao sa Slobodom a ima ugovor s nama :) a glupa momka :clap:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 jun 2015, 21:49

otorinolaringologija je napisao/la:Evo sada sam se cuo s nekim ljudima iz kluba. Škahicu ide suspenzija od godinu dana od saveza. Potpisao sa Slobodom a ima ugovor s nama :) a glupa momka :clap:
sam pao sam se ubio...daj reci u vezi igračkog kadar. imaš li neki novi info. može i na pp?

otorinolaringologija
Kontakt:

Post Postao/la otorinolaringologija » 23 jun 2015, 21:53

AlemC85 je napisao/la:
otorinolaringologija je napisao/la:Evo sada sam se cuo s nekim ljudima iz kluba. Škahicu ide suspenzija od godinu dana od saveza. Potpisao sa Slobodom a ima ugovor s nama :) a glupa momka :clap:
sam pao sam se ubio...daj reci u vezi igračkog kadar. imaš li neki novi info. može i na pp?
Hepok Bosnalijek Shell Konzum Securitas i jos mnogo drugih :clap: :clap:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 jun 2015, 21:54

otorinolaringologija je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Hepok Bosnalijek Shell Konzum Securitas i jos mnogo drugih :clap: :clap:
samo polahko drug moj. mnogi će sada trčati da potpiši za nas... :clap: ali treba dobro izvagati koga dovesti i da budu POJAČANJA a ne PRINOVE. :x

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 23 jun 2015, 22:11

A glupana :urnebes: :urnebes: :urnebes:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 23 jun 2015, 22:14

Ja ocekujem veom brzo prva pojacanja .
Za Skahu ce biti zanimljivo pratiti razvoj situacije,cak mislim da je sve pomalo rezirano jer on nije nista potpisao nego je samo dogovorio.Probni balon ,moguce :crazy:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

otorinolaringologija
Kontakt:

Post Postao/la otorinolaringologija » 23 jun 2015, 22:28

rodjenisa je napisao/la:Ja ocekujem veom brzo prva pojacanja .
Za Skahu ce biti zanimljivo pratiti razvoj situacije,cak mislim da je sve pomalo rezirano jer on nije nista potpisao nego je samo dogovorio.Probni balon ,moguce :crazy:
Nisam upoznat jeli potpisao. Neko spominje 3 godine. Ako je tako onda mu je puša jer je trenutno igrač FK Velež pod ugovorom

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 23 jun 2015, 22:34

Nisam upoznat jeli potpisao. Neko spominje 3 godine. Ako je tako onda mu je puša jer je trenutno igrač FK Velež pod ugovorom
Nista on nije potpisao ,sve je napravljeno amaterski u dogovoru onog majmuna menadzera i nekog amatera koji vodi stranicu fk sloboda.On je i nedavno objavljivao neke gluposti o produzenju ugovora sa nekim igracima a oni par dana poslije napustili slobodu.Zbog toga mislim da je sve lose izrezirano i da ce se zavrsiti kako je jedino moguce.Ili on da nastavi u Velezu ili da nam neko plati obestecenje za njega pa nek ide u PM ,svakako mi je sav ljigav i ko igrac i ko covjek

otorinolaringologija
Kontakt:

Post Postao/la otorinolaringologija » 23 jun 2015, 22:36

Ako je pod ugovorom treba ga poslat da s juniorima trenira godinu a onda ga nabit nogom iz kluba :urnebes: :urnebes: :clap:

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 23 jun 2015, 22:40

Mislim da Skahic svojim partijama nije zasluzio da mu ovako vratimo,najmanje je do njega bilo da ostane u Velezu najmanje se on pitao.Znamo ko mu je menadzer i ko vodi nase najbolje igrace odavde,tako da momku nista ne mozemo zamjerit osim menadzeru njegovom i nasim ljudima koji su zaduzeni za te ugovore a i dosta je vise bilo price oko njega dobar je momak solidan igrac ali brate nije Ramos hvala i sretno.Mi cemo u nove pobjede :bih:
#musvdg

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 23 jun 2015, 22:41

Ma stipu njega, ja ne vjerujem u ove price, otišao je i drago mi je, što dalje onakva **** od kluba.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 23 jun 2015, 22:43

Danas neki nas momak pise u cudu ,kaze sinoc u vrijeme objave informacije Skahic sjedi u Starom gradu ,kaze decko nemoguce da je potpisano ista

brkic1970
Kontakt:

Post Postao/la brkic1970 » 23 jun 2015, 22:53

ma pustite skahu-seoska lola nek ide curu cuvati..sto dalje od crvenog dresa

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 23 jun 2015, 22:53

rodjenisa je napisao/la:Danas neki nas momak pise u cudu ,kaze sinoc u vrijeme objave informacije Skahic sjedi u Starom gradu ,kaze decko nemoguce da je potpisano ista
Ne znam sta bi ti reko,valjda ne bi oni objavili na sluzbenoj stranici da je potpisao i jos podatak tri godine..Ali eto hajde kad vec kruze te informacije sacekajmo sutrasnji dan i 17:00 prozivka slobodi pa da vidimo i to.
#musvdg

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 23 jun 2015, 22:59

1922VFC1981 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Danas neki nas momak pise u cudu ,kaze sinoc u vrijeme objave informacije Skahic sjedi u Starom gradu ,kaze decko nemoguce da je potpisano ista
Ne znam sta bi ti reko,valjda ne bi oni objavili na sluzbenoj stranici da je potpisao i jos podatak tri godine..Ali eto hajde kad vec kruze te informacije sacekajmo sutrasnji dan i 17:00 prozivka slobodi pa da vidimo i to.
Njihova sluzbena stranica vec neko vrijeme objavljuje dezinformacije,nedavno su neke igrace vec produzili ZVANICNO, i onda par dana iza toga neki od tih igraca su napustili slobodu,tako da i djeca po Tuzli zbijaju sale na racun njihove sluzbene stranice.Ovdje prste umjesane ima onaj smrad Husaric .Ne kazem da nece otici ali se zna kako to ide,plati odstetu pa razligu gdj hoces....pusti mi seljacke

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 23 jun 2015, 23:02

Ostrakovic,Okic evo sad i Skahic,tom frajeru treba nos slomit cim ga sretnes u Mostaru.
#musvdg

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.