Sad ce Zenicani doci da ti silu prosipajubrile je napisao/la:Sarajevo
Mladost
Sloboda
Vitez
Radnik
Zrinski
Velez
Siroki
Zeljo
Travnik

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sad ce Zenicani doci da ti silu prosipajubrile je napisao/la:Sarajevo
Mladost
Sloboda
Vitez
Radnik
Zrinski
Velez
Siroki
Zeljo
Travnik
Kakve veze mi sa Gradaccem imamo!?Tuzlak04 je napisao/la:Ni ovi iz Gradačca se nisu šalili . . . Antalija ovo, ono, kad onoFanVitez je napisao/la:Umjesto mladosti stavi nassolinas je napisao/la:sarajevo
zrinjski
sloboda
siroki
olimpic
celik
velez
mladost
radnik
zeljeznicar
prvih 10 po plasmanu na kraju sezoneovi nasi iz uprave se ne sale po pitanju ostanka ove sezone sudeci po dovedenim pojacanjima
A mora se neko uvrijediti, eto umjesto Slobode moze CelikMortemHz je napisao/la:Sad ce Zenicani doci da ti silu prosipajubrile je napisao/la:Sarajevo
Mladost
Sloboda
Vitez
Radnik
Zrinski
Velez
Siroki
Zeljo
Travnik
Ostane li Travnik u ligi i naredne godine prodaja ortopedskih pomagala u Vitezu, Prijedoru, Kaknju i ostalim konkurentskim sredinama skocice za 70%.jovanmaksimovic je napisao/la:treba sad odmah veliku svotu staviti na travnik u kladionici da nece ispasti naredne sezone, dok je jos kvota velika
Travnik i Sloboda uz Orasje su bili poznati po takvom fudbalu.Sabinho je napisao/la:Ostane li Travnik u ligi i naredne godine prodaja ortopedskih pomagala u Vitezu, Prijedoru, Kaknju i ostalim konkurentskim sredinama skocice za 70%.jovanmaksimovic je napisao/la:treba sad odmah veliku svotu staviti na travnik u kladionici da nece ispasti naredne sezone, dok je jos kvota velika
u četvrtak ja mislimANTIFA ! je napisao/la:Kada je izvlacenje parova za novu sezonu, da li neko zna ?
I Vitez osvajac lige i Travnik osvajac kupa.brile je napisao/la:Sarajevo
Mladost
Sloboda
Vitez
Radnik
Zrinski
Velez
Siroki
Zeljo
Travnik
Bola' sta si se umislio,igrate europu pa odmah neko sprdanje drugih ekipa... Prati svoj klub i uzivaj,do jucer niste ni postojali , a tu druge sprdasMokroguz je napisao/la:I Vitez osvajac lige i Travnik osvajac kupa.brile je napisao/la:Sarajevo
Mladost
Sloboda
Vitez
Radnik
Zrinski
Velez
Siroki
Zeljo
Travnik
Mladost i Radnik uz njih izbore Evropu.
Mislio sam na to ako ce vec nesto tako nevjerovatno predvidjati, moze se reci i nesto jos toliko nevjerovatno, ali bi se sigurno onda protivio tome. I ne mislim nista lose o tim ekipama, ali evo ako tebe pitam mozete li uzeti titulu ili kup ove sezone, valjda nebi ni ti to povjerovao iako se naravno nadas najboljem svom klubu.FanVitez je napisao/la: Bola' sta si se umislio,igrate europu pa odmah neko sprdanje drugih ekipa... Prati svoj klub i uzivaj,do jucer niste ni postojali , a tu druge sprdas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.