Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Ne znam koliko klubovi mogu na to uticati ako nema neke ocite prepreke.
Tu negdje 18-19:00 da narod stigne sa posla i kuci za iftar, to bi bilo idealno.
Tu negdje 18-19:00 da narod stigne sa posla i kuci za iftar, to bi bilo idealno.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ovdje ce se igrati uzvratna utakmica:

Maltene Otoka sa onim tribinama, ali teren je izuzetan.
Da napomenem da je ovo stadion FC ViOna a ne Spartaka, ne znam dali ce to uticati na rezultat nekako posto Spartak je tradicionalno los na strani. Vidjet cemo.

Maltene Otoka sa onim tribinama, ali teren je izuzetan.

Da napomenem da je ovo stadion FC ViOna a ne Spartaka, ne znam dali ce to uticati na rezultat nekako posto Spartak je tradicionalno los na strani. Vidjet cemo.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Moj dobri da nam je predeverat ovu Trnavu sve bi lakse bilo
Stanic je dokazani igrac koji moze pokriti kvalitetno vise pozicija i dobrodosao je.Mislim da se ceka jos jedan igrac od imena i da se kapija zakljucava.

Stanic je dokazani igrac koji moze pokriti kvalitetno vise pozicija i dobrodosao je.Mislim da se ceka jos jedan igrac od imena i da se kapija zakljucava.

Koje ce to slavlje biti ako prodjemo Trnavu
U trecem pretkolu nek' nam izvuku Borussiju Dortmund kao nagradu igracima i gradjanima.
Stanic, Fejzic, svima dobrodoslica
i taj jos neki koji god bude 

Stanic, Fejzic, svima dobrodoslica

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Bas trazim da vidim kolike su im cijene u Slovackoj. Nasima treba sto jeftinije karte a oni ako ce svakako dolaziti, kod njih bi 5 KM bilo nista, njima se moze nabiti cijenu. Valjda se moze to tribinama razlicite cijene staviti, ali imaju i zakoni oko toga, ili?
Nebi nam mogli uzvratiti
Vidim sad, prosle godine su dobili 300 mjesta, cijena im bila 20 € po karti, to kad su igrali protiv St Johnstona u Skotskoj.
Ja sam ipak za to da se drze cijne u pravednoj mjeri, posebno kad je ramazan, pa da nam Allah dragi da 210 000 € kao nagradu za to aBd inshallah.
EDIT:
Nebi nam mogli uzvratiti

Vidim sad, prosle godine su dobili 300 mjesta, cijena im bila 20 € po karti, to kad su igrali protiv St Johnstona u Skotskoj.
Ja sam ipak za to da se drze cijne u pravednoj mjeri, posebno kad je ramazan, pa da nam Allah dragi da 210 000 € kao nagradu za to aBd inshallah.

EDIT:
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Svaka cast sto ste dobili Stanica. Zeljino je to dijete. Preko 140+ utakmica za klub. Samo naprijed!
shandrlike-tandrlike
Cijena karte za gostujuce navijace moze biti maksimalno cijena koliko iznosa cijena za najskuplju tribinu u redovnoj prodaji za domace navijace. Tipa igra Željo i budu cijene 5 jug, 10 istok, 25 zapad, cijena za gostujuce navijace bi mogla biti maksimalno 25 KM. Ne moze se brojati cijena za VIP ili business prilikom formiranja cijene za gostujuce navijace i ne moze se ponuditi tipa samo 10 karti za tu cijenu za tu domacu tribinu kako bi se moglo staviti gostima sto veca cijena. Ali smatram da se treba biti fer i korektan te staviti ljudima cijenu od 5 €, maksimalno 10 €.
Gdje igra Olimpik na Kosevu ili u Zenici ?
Na Koševu sigurno prvo pretkolo. Trebali bi i drugo jer nema nikakvih prepreka za to. Ni prvi ni posljednji koji bi imali tri kluba da koriste isti stadion u istom pretkolu.
Po mom misljenju pametan potez Uprave Olimpica bi bio da odredi ili simbolicne cijene karti ili besplatan ulaz. Ovo govorim iz sljedeceg razloga:
- realno je da nemamo navijace i neku veliku publiku.
- ako budu vece cijene karata siguran sam da nece mnogo raje doci i da ce radije gledati ispred tv-a ako bude prenos.
- ako bi dali simbolicne cijene ili besplatan ulaz, siguran sam da bi doslo dosta sarajevske raje koja je neopredjeljena i koja gaji neke simpatije prema Olimpicu. To bi znacilo da sa napretkom Olimpica raste i broj simpatizera a samim tim i navijaca. Vidjeli smo protiv Sirokog u kupu. Treba vremena za neku veliku publiku ali ovo je prilika da Gracic privuce dobar dio neutralaca i dobar dio simpatizera vec deklarise kao navijace.
- realno je da nemamo navijace i neku veliku publiku.
- ako budu vece cijene karata siguran sam da nece mnogo raje doci i da ce radije gledati ispred tv-a ako bude prenos.
- ako bi dali simbolicne cijene ili besplatan ulaz, siguran sam da bi doslo dosta sarajevske raje koja je neopredjeljena i koja gaji neke simpatije prema Olimpicu. To bi znacilo da sa napretkom Olimpica raste i broj simpatizera a samim tim i navijaca. Vidjeli smo protiv Sirokog u kupu. Treba vremena za neku veliku publiku ali ovo je prilika da Gracic privuce dobar dio neutralaca i dobar dio simpatizera vec deklarise kao navijace.
Slazem se, valjda nebi stetilo klubu, a podrska nam je neophodna u ovakvim situacijama.
Ja sam kont'o reci to ako se dodje do treceg pretkola i izvuku nam Borussiju, da bude onda besplatan ulaz onako cisto da uzivaju i narod i igraci, ali Bgm i sada bi bilo potrebno da dodje sto vise naroda.
Ja sam kont'o reci to ako se dodje do treceg pretkola i izvuku nam Borussiju, da bude onda besplatan ulaz onako cisto da uzivaju i narod i igraci, ali Bgm i sada bi bilo potrebno da dodje sto vise naroda.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ako je potpisao jucer, Stanic nema pravo za prvo nego za drugo pretkolo, zar ne? Sretno vam sa nasim Stanom!lupus je napisao/la:Moj dobri da nam je predeverat ovu Trnavu sve bi lakse bilo![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stanic prosto nije ni mogao obuci bordo dres, i uprava je toga bila svjesna. Nesto su ga kao kontaktirali, onda im je bilo jasno signalizirano da je nepozeljan od strane navijaca. I onda kasnije priliku je iskoristio Nijaz.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Uvijek postoje opcije za i protiv.Klub mora da pokrije troskove koji su se pojavili igranjem u Evropi.
Za prvo pretkolo neophodno je izdvojiti cca 80 K KM (troskovi puta i org.utakmica) a pare od UEFE jos nisu realizirane.Niko od struktura grada,Kantona,Opštine nije nazvao a ne dao da se participira u troskovniku.
Pomoc je izostala i prepusteni smo sami sebi.Monitoring koji UEFA namece je da do kraja ovog mjeseca moras ispostovati i platiti obaveze poreza i zaostalih plata su dodatne obaveze.Sreca nemamo toliko velike obaveze ali jos tome kada se dodaju pojacanja dolazimo do cifre koja je vise nego ozbiljna.Iole ozbiljnija podrska gradjana Sarajeva bi nam dala realnu osnovu da prodjemo 1.pretkolo ali ...Koji put izabrati dati niske cijene i svjesno praviti minus ili lupiti cifru pa barem pokriti dio troskova koji su obaveza kluba.
Stanic nikada nije kontaktiran niti je ikada htio otici u FKS.Ponude je imao od strane Zrinjskog,Sirokog,Slobode ali je bio iskljuciv da zeli ostati u gradu Sarajevu.Postojala je opcija odlaska u Grcku i mi smo do roka strpljivo cekali.
Za prvo pretkolo neophodno je izdvojiti cca 80 K KM (troskovi puta i org.utakmica) a pare od UEFE jos nisu realizirane.Niko od struktura grada,Kantona,Opštine nije nazvao a ne dao da se participira u troskovniku.
Pomoc je izostala i prepusteni smo sami sebi.Monitoring koji UEFA namece je da do kraja ovog mjeseca moras ispostovati i platiti obaveze poreza i zaostalih plata su dodatne obaveze.Sreca nemamo toliko velike obaveze ali jos tome kada se dodaju pojacanja dolazimo do cifre koja je vise nego ozbiljna.Iole ozbiljnija podrska gradjana Sarajeva bi nam dala realnu osnovu da prodjemo 1.pretkolo ali ...Koji put izabrati dati niske cijene i svjesno praviti minus ili lupiti cifru pa barem pokriti dio troskova koji su obaveza kluba.
Stanic nikada nije kontaktiran niti je ikada htio otici u FKS.Ponude je imao od strane Zrinjskog,Sirokog,Slobode ali je bio iskljuciv da zeli ostati u gradu Sarajevu.Postojala je opcija odlaska u Grcku i mi smo do roka strpljivo cekali.
Onda ako se mora, neka dignu cijenu na ono sto je potrebno, da nebi fasovali od UEFA-e.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
@lupus
Ako bi recimo BHT otkupio prenos utakmice, koliko para klub dobije ? Otprlike?
10,000 KMgorazdak je napisao/la:@lupus

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.