FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

harishp
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la harishp » 24 apr 2010, 22:37

ja sam je napisao/la:[quote="patkicaSad sam sa tekme, ne tacno je ovo 3500 bilo je minimalno 6000 ;) jer je sjever pun bio i zapad jug sektor c i d puno ovo standardno tako da je ono ne tacno ! :) Pobijedili trebali sa vise razlike al sta je tu je... Bekric zvijer ! :D
Patkica se malo napusila ili promasila tipku
Đe je ba bilo 6000???[/quote]

mene vise iritira ovo "ne tacno" nego ovo "đe", oprostices ;) :)[/quote]
Odmah napravi f.b akciju i da se ona stvar od Crvena Jabuke koja ide gdje si ba ili dzes ba ili mozda jaaz ba ti itd itd pod hitno ukine,ne slusa,skine sa svih radio talasa i tako dalje i tako blize..A za ne tacno postoji drugi forum pravopisa i drugih zaebncija.Ili i tu napravi sebi maksuz f.b akciju. :mrgreen:
Nedaj da te iritiraju. :roll: :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 apr 2010, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 24 apr 2010, 22:38

baXuz je napisao/la:Nas ZoLa i da nije dao 2 gola po meni najbolji igrac utakmice. Trudio se, gradio, odigravao, par sansi propustio ali iz teskih situacija. Izdvojit cu jos Bekrica, Radovanovica, Bogicevica i Viscu sa solidnom partijom. Bucan isto ne toliko los ali treba mu dati jednu loptu da je kuci ponese da se igra sa njom. Trebao bi malo vise postovati saigrace i igrati sa njima a ne solirati. Seha ono sto je imao korektno odradio. Na stadionu po mojoj procjeni ne vise od 4000. Sve u svemu rutinski odradjeno bez puno umora.
jesi ti bio veceras na utakmici?? jesi bio protiv Zrinjskog u kupu na utakmici?? e ako obdje jesi onda nezz kako mos reci da nije bilo vise od 4000 kad je na toj utakmici sa Zrinjskim bilo 5500, a danas ako ne i vise nije bilo ni manje 100%
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 24 apr 2010, 22:40

MasAllah nova 3 boda, idemo ka tituli, jos kad bi Borac sutra kiksao...:)
Željooo <3
mB!

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 24 apr 2010, 22:40

harishp je napisao/la:
ja sam je napisao/la:[quote="patkicaSad sam sa tekme, ne tacno je ovo 3500 bilo je minimalno 6000 ;) jer je sjever pun bio i zapad jug sektor c i d puno ovo standardno tako da je ono ne tacno ! :) Pobijedili trebali sa vise razlike al sta je tu je... Bekric zvijer ! :D
Patkica se malo napusila ili promasila tipku
Đe je ba bilo 6000???

mene vise iritira ovo "ne tacno" nego ovo "đe", oprostices ;) :)[/quote]
Odmah napravi f.b akciju i da se ona stvar od Crvena Jabuke koja ide gdje si ba ili dzes ba ili mozda jaaz ba ti itd itd pod hitno uline,ne slusa,skine sa svih radio talasa i tako dalje i tako blize..
Nedaj da te iritiraju. :roll: :lol:[/quote]

licno vise preferiram DŽE, onako tvrDŽe je, muski :D
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 24 apr 2010, 22:41

Denyyy je napisao/la:
bang je napisao/la:
juveboy je napisao/la:Hahahaha, pa vi cete se raspravljati narednih 100 stranica oko nebitnih stvari, bolje vam je spremajte se za Grbavicu :mrgreen:
hehehe pa ne živim u Konjicu jbt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sta to ti iams protiv konjica,ja dolazim iz konjica na svaku tekmu
Nemam ništa, mislio sam na daljinu ako te vrijeđa imaš moje izvinjene.. ;)

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 24 apr 2010, 22:43

ma 6000 hiljada bilo,ja sad doso s tekme,....utaknica solidna taman tolko kolko je potrebno da se razbije modrica...lijepo je za skaute i mislim da ce zapikat bekrica,lijep je gol bio pravo,volio bi zbog njega al nebi zbog zelje jer momak igra sjajno....a sto se tice muratovica to bi bilo extra pred evropu kad bi doso,a ima i dovoljno godina i mislim da bi bio veliko pojacanje za zelju sljedece godine
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 apr 2010, 22:43

Trebali smo uletit u teren :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 24 apr 2010, 22:45

Joj HARISHP,jah sto oplaka majke mi,svakim danom te sve vise gotivim ;) ;) ;)
A ovi sto su bili na utakmici,samo da upitam,kako je Bajro odradio svoju crkavicu :)

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 24 apr 2010, 22:46

Cestitke Zelji na jos jednoj pobjedi .I unatoc Modrici i njenoj losoj siytuaciji,Zeljo je cini mi se prvi tim koji je uspio dobiti Modricane sa 3 gola razlike.
BosnaE

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 24 apr 2010, 22:49

demir44 je napisao/la:Joj HARISHP,jah sto oplaka majke mi,svakim danom te sve vise gotivim ;) ;) ;)
A ovi sto su bili na utakmici,samo da upitam,kako je Bajro odradio svoju crkavicu :)
i mene zanima kako je bajro odigrao?owi sto su bili ako mogu da napisu!!zanima me mozel se racunat na njega?

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 24 apr 2010, 22:52

shkembe je napisao/la:
demir44 je napisao/la:Joj HARISHP,jah sto oplaka majke mi,svakim danom te sve vise gotivim ;) ;) ;)
i mene zanima kako je bajro odigrao?owi sto su bili ako mogu da napisu!!zanima me mozel se racunat na njega?
jednom rijecju...nikako :mrgreen:
1921-2011

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 24 apr 2010, 22:54

Spahic igrao zadnjih 15-20 minuta (ušao umjesto Popovića) i ništa pokazao nije za to vrijeme.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 24 apr 2010, 22:54

Esii TM87 je napisao/la:
shkembe je napisao/la:
jednom rijecju...nikako :mrgreen:
hahah ok :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 apr 2010, 22:59

Sad kad je Lazo proigrao i dosao na svoje na tapet je dosao Bajro. Samo se sjetite koliko je vecina forumasa a i onih koji to nisu Amaru zamjerala sto je doveo Popovica i kako su reagovali na utakmicama kad ga uvede. Kad je Lazo smrsao, usao u formu i dosao na svoje, tj pokazao zasto ga je Amar doveo onda svi "vole Lazu".
Istina je da Bajro do sada nista nije pokazao ALI covjek ulazi po 5-6 minuta po utakmici, ne racunajuci ovu danas i tesko da sa tom minutazom ista moze pokazati. Zar bi se Amar toliko borio da ga dovede da onaj ne zna?
Samo sabura ...
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 apr 2010, 23:01

Bilo je bar jedno sat vremena neigranja tj. čuvanja rezultata, što mi je stvarno išlo na živce protiv onako loše Modriče. Naši nisu pokazali dovoljno želje da ih nakantaju, iako su se ovi baš nudili. Šehićeva intervencija na kraju je bila čudesna. Svaki drugi golman bi ondje primio gol.
Moram reći da sam razočaran ovom pričom Amara da je večerašnja igra Peraka, Rovčanina i Spahića pokazala da nemamo 20 igrača jednake kvalitete. U bar 20 utakmica se vidjelo da imamo, ne 20, već 25! Da ih sve ne nabrajam. Mislim da je prije svih ovdje želio iskritikovati Rovčanina, koji je od ulaska htio sve sam i konstantno griješio. I Bajro je bio poslab, ali ništa kritično. Perak pogotovo nije bio slab. Imao je jedan pogrešan pas za Mirsu, ali i nekoliko vrlo finih dodavanja. Pa i solidnu asistenciju na kraju krajeva za vrlo kratko vrijeme.
Sudija je bez ikakvog razloga i potrebe dao Bogičeviću žuti.
Dosta mi je čudno da je neko baš izbrojao 3.700 gledalaca. Dosad se posjeta zaokruživala na pola hiljade ili hiljadu. Po meni je sigurno bilo 5.000.
Na kraju bih pohvalio Višću koji se istakao i Mirsu koji je bio borbeniji od ostalih. Bekrić sigurno može bolje. Još uvijek čekam da vidim njegovu jednu "živu" asistenciju ili proigravanje. Za prekide mu svaka čast. Gol majstorija!
I Svraka je bio odličan. Bučan sigurno može bolje, iako je pokazao da zna biti perverzno dominantan i prodoran. Šimić nije bio na svom ludom nivou. Bogičević dominantan cijelu utakmicu i na kraju umalo da upiše asistenciju za Modriču iz čista mira. Lazar odlično odradio posao.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 24 apr 2010, 23:02

Stole iz Bora je napisao/la:Sad kad je Lazo proigrao i dosao na svoje na tapet je dosao Bajro. Samo se sjetite koliko je vecina forumasa a i onih koji to nisu Amaru zamjerala sto je doveo Popovica i kako su reagovali na utakmicama kad ga uvede. Kad je Lazo smrsao, usao u formu i dosao na svoje, tj pokazao zasto ga je Amar doveo onda svi "vole Lazu".
Istina je da Bajro do sada nista nije pokazao ALI covjek ulazi po 5-6 minuta po utakmici, ne racunajuci ovu danas i tesko da sa tom minutazom ista moze pokazati. Zar bi se Amar toliko borio da ga dovede da onaj ne zna?
Samo sabura ...
swidja mi se twoje razmisljanje al niej swako lazo!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 24 apr 2010, 23:04

Utakmica veoma slaba vjerovatno zbog protivnika koji ce u drugu ligu jer su veoma losi,a i fizicki su tanki.Zeljo je danas odigrao sa pola snage.Najbolji Bekric i jos nekoliko igraca je solidno bilo ostali ispod prosjeka.Bekric je imao dvije asistencije ,a ne jednu i postigao je gol.Bajro usao i slab bio,ali kad se sjetim Lazara onda sigurno ne trebamo odmah davati negativne epitete.Perak nije los igrac pokazao je da zna igrati lopte i da igra jednostavno za razliku od ostali krila u Zelji osim Visce koji je zadovoljio.Lazo bolji nego inace :mrgreen: .

Na stadionu od 5000 do 6000 hiljada sigurno.Nista vise ako ne i manje ljudi nije bilo u kupu protiv Zrinjskog,a ovdje je stavljeno 5500 tako da ispravite to :mrgreen:

Hajde Lazare......najjaca pjesma :D
AMAR OSIM!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 24 apr 2010, 23:10

sutra Borac igra x 100 000%...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 apr 2010, 23:11

Stole iz Bora je napisao/la:Sad kad je Lazo proigrao i dosao na svoje na tapet je dosao Bajro. Samo se sjetite koliko je vecina forumasa a i onih koji to nisu Amaru zamjerala sto je doveo Popovica i kako su reagovali na utakmicama kad ga uvede. Kad je Lazo smrsao, usao u formu i dosao na svoje, tj pokazao zasto ga je Amar doveo onda svi "vole Lazu".
Samo sabura ...
Vala ako je iko ikad imao čudesnu podršku kad je bio čudesno loš, onda je to Lazar. A i logično je da se više "voli Lazo" kad bolje igra. Tako je sa svim igračima na svijetu. Zato vole ljudi i Messija. I ti, i svi tako rezonuju. Lazo se mora još debelo potruditi da do kraja uzvrati za svo Amarovo povjerenje i podršku navijača.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 24 apr 2010, 23:11

Gledaoca: 3 700 Pa nije caj bilo je vise :o
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.